Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ) 15 adet 4.5x6 (cm) boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı ve boynu açık, sakalsız adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş bulunmalıdır.) Aday kayıt sırasında bu görünümde olmalıdır. Yükseköğretim öğrencileri, kılık kıyafet ile ilgili olarak yüksek yargı organları tarafından verilmiş kararlarla oluşmuş bulunan hukuki mevzuata uymak zorundadırlar. yani şimdi mevcut çizgi sakallarımı kesmek zorundamıyım ben kayıt olurken? bi de 15 tane fotoğrafın hepsinin aynı mı olması gerekiyor? Bi de kayıtları neden 1 güne tıkıştırmışlar 1 bölümü?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eski fotoların yokmu? ille de kesmek zorunda diilsin götür lise fotolarını :) edit: ama kayıtsırasında dio. napcan kescen artık.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 25 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o fotoların yarısı TEM'e gidiyor, yakışıklı çık :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sakalli resimle sansini bir dene . cogu zaman bir sey demiyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Üni Kimliğinde bile o fotoğraf oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şunun gibi yani -->:horace:[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki: şunun gibi yani -->:horace: hahahahhahaaa[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bence derim git zumrutte cektir adam gibi cikarsin sakin gidip mahalle fotolarinda vesikalik cektirme eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bazi fotocular edit ediyor onu soylemeyi unuttum benim bir arkadasinda sac sakal 1 dunyaydi kabul etmediler resimlerini o da gitti editletti oyle verdi . biraz dangalak bir ifade oluyor resimde ama idare edicen artik ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hayııır lise fotonu koyma, o fotoyu sonradan üni kimlik kartına koyuyorlar, sonra elinde mal gibi bi kimlik olur (bkn. ben)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hmm kesseler kesmem ben sakalımı. Çekerim normal resmimi fotoshopta sakalları alırım :P[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sakallı resme bişe demiyolar ama ordaki vatandaşın kıllık katsayısına göre değişebilir, benim nüfus cüzdanında da o sakal olduğu için (öyle çizgi mizgi de değil, basbaya öküzlemesine sakal) nüfus idaresi kabul etti siz neyi kabul etmiyosunuz demiştim etmişlerdi mecburen daha doğrusu ideolojik olduğunu düşünmedikleri sakala bişe demiyolar, [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Ağustos 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya benım amcamın fotograf studyosu var ben de orda su anda yardım edıom sakallılar gelıo ısterlerse bız sakalı yok edıoz[dıgıtal baskı yapıoz]ole bı yer bulursan kestırmeden yapabılırsın yada ıstanbulda and.dasan bızım studyoya gel :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki: şunun gibi yani -->:horace: ehueh :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bir gün yetiyor da artıyor kayıt için hatta bir değil bir çok bölümü tek bir güne koymuş olabilirler :P biraz kuyruk bekliyorsun ama halloluyor çok bir sorun çıkmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 benim merak ettiğim sakalsız fotoğraflarım olcak ama ben sakallı olacam yani çizgi sakallarım olcak sorun çıkar mı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar