Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Netten Server acacagim hersey tamam ,Serverin İsmi gozukuyor ama girerken connecting de Kaliyor client versiyonla alakali degil ... fakat Fire wall var zoom da onuda kapatinca net kurulmuyor Nat ayarini disable edince nete girilmiyor isik yaniyor ama sayfalar vb. olaylar calismiyor... yardim ednizi Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Patch yapsın karşı taraf yeni karekter açamıyorlardır belki.?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Adsl kullanıyosan portlarla alakalı olabilir.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 patch le alakali degil adsl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar