SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Tamam cok tesekkur ediyorum beni burdan bilgilendirirseniz cok sevinirim. Yarin onun icinde sorun teskil etmez umarim
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 gel sende toplanıp klasik müzik eşliğinde gentle bi şekilde sevişiyoruz
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 gay kominitesinde yok böyle kibarlık. helal olsun.
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yayın geldi. bugünün maçları için herkes tv ye. canlı
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bugün benim maçım var. IF YOU WANT YOUR BROTOSS TO WIN, GIVE A CHEEEER !!
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nerde bu oyuncular izleyiciler oturdu oyuncuların gelmesini bekliyor nasıl bir saygısızlık bu aloo kime diyorum çıkşarı
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben hemen açıklama yapayım kendi çapımda :d ilk maç sugosu-bloody olacaktı bloody'nin amcası dün kalp krizi geçirdiği için 2 gündür hastaneye gidip gelmekte (mazur görürsünüz ki). bugün de meşguldü geç geçicek eve. 2. maç da baal-venom 'idi venom'un da işi oldugu için 2. maç olarak kaydedilince işini halletmeye gitti haliyle henüz gelmedi, ilk maç da cortlayınca böyle bi boşluk oldu. birazdan venom gelince ilk maç bizim olucak sanırım ay don nov.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 chate login olamıyom yahu acc açtım ama yemiyo
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 euheuhe fnaticFunkyy yi de iyice top toplayıcı yaptık. Darda oldu mu direk getirin funkyy yi hahehae show matche adam mı yok funkyy lig maçına adam mı yok funkyy arkadaşlarınıza hava atmak mı istiyosunuz funkyy
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 baal heyecan varmı kameralara ne söylemek istersin?
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 heyecan dorukta. ama sakin ve build orderlarımı batırmadan 3-0 yenmek istiyorum. yenildigim taktirde shakuras plato seçicem, çok güzel bir build hazırladım oraya da. timing pushdan(neyin timingi oldugunu sölemem) korkuyorum açıkcası metalde vs vs :d
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 taktiklerini niye söylüyosun be :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi funkyy e enson söeledim:D dıger gerı kalanlar alayı dreamhackte :d bıdahakı sefer daha saglam adam ayarlarım
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bordomavi said: taktiklerini niye söylüyosun be :) venom patiye girmiyo diye hehe. zaten detay vermedim. güzel oyunlardı insan heyecan yapıyor streamden izleyen oldugunu bildiginden. templar archives bitmeden gelen timingden korkuyodum zaten ilk oyun öyle oldu. robo+templar gidince unit az oluyor biraz da kendim az bastım mal gibi yazık oldu. sonra iyi toparladım ama. 2. maçtaki buildi zaten 3-5 dir deniyorum gayet iyiydi. yolda bansheeyi de almam süper oldu :d
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 blink kill iyiydi hakkten (: 3. maçta venom banshee cloak bitiriyodu son anda base de stalker yedi banshee yi. güzel maçlardı. devamını bekliyoruz. bu arada ikinci maçtaki builde çok şaşırdı yorumcu arkadaşlar.
Öne çıkan mesajlar