Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Swatch 007 Villain Collection (oddjack) saat. 175 TL Ipod Nano 2gb (şarj aleti, kulaklık ve o bundle hedesi gibi dalga) 75TL. Steelseries SP Pad (temiz ve stickeri hariç tüm çanta içeriği) 60TL. ürünleri satma sebebim, ipod touch alacağım ve nakit'e çevirmek istiyorum. ilgileniyor iseniz mesaj atın veyahut [email protected] ekleyerek teklifinizi sunun. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ahah saat afdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 nano değil bu arada o ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 resimler temsilidir. bide ipod nano değil mi yahu şunlar? ipod nano 2gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kaçıncı nesil ipod ? herhangi bir sorunu var mı ? gg gibi alternatifleri düşünüyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Pickles said: kaçıncı nesil ipod ? herhangi bir sorunu var mı ? gg gibi alternatifleri düşünüyor musun ? ya arkadaşlar ipod nano değil dediler ama içimde kaldı fotolarını çektim. (laptop kamerası ile) 2. nesil sanıyorum. resim1 resim2 resim3 gittigidiyor gibi bir seçenek olabilir fakat orada biraz daha fazla ödemek zorunda kalıyorsunuz. (%10 kesiyor gg ama indirim vakitlerinde alırsanız %5 indirim kazanabiliyorsunuz) ama tercihim nakit olaraktır. ps, bide arıza olarak bir arızası yok fakat ilk apple ürünüm olduğu için bilmiyorum hepsinde böylemi, joystiği reverse şeklinde. parmağı yukarı goturunce aşşağı, aşşağı götürünce yukarı olarak gidiyor, şarkıları seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ipod rezerv edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ipodu almak istiyorum rezerve durumunda bir değişiklik olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ilk cikan nano o, benimki de duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kath said: ipodu almak istiyorum rezerve durumunda bir değişiklik olursa. tabii ki, haber veririm değişiklik olursa. o değil de, bu saati beğenen bi ben mi varım yav :F, kimse yüzüne bile bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aquila said: ilk cikan nano o, benimki de duruyo. nano demiyorlar ki bu ilk nesillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 güncel, saat gayet güzel beyler :( pm atın anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saati 150TL ye veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Magnum said: saati 150TL ye veririm. hemen alacak kişiye 125 TL. acil ötesi plskthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Saat tf2 deki spy'ın sati diil mi lan http://www.tfportal.de/gfx/content/tf2/weapons/cloak_and_dagger_large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 75 lira veririm saate hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 SeaGle said: Saat tf2 deki spy'ın sati diil mi lan http://www.tfportal.de/gfx/content/tf2/weapons/cloak_and_dagger_large.png yok, onun bi üst modeli. http://www.gamespact.com/wp-content/uploads/2010/11/GP_tf2watch114.jpg SpiderS_DangeR said: 75 lira veririm saate hemen abi bu kadar da zarar edilmez, 125 lira kargo benden satayım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 isteyen varsa, 25TL den şu ürünü de verebilirim. http://images.amazon.com/images/P/B0002SAFAU.01-A2R0FX412W1BDT._SCLZZZZZZZ_.jpg ps, ürün eski ama temiz, kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Magnum said: ipod rezerv edilmiştir. Ipod rezerv edilen kişi tarafından alınmıştır. Diğer ürünler satıştan kaldırılmıştır. (para ihtiyacım kalmadı artık) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 başlığa o kadar girdim, arkadaşla ilgili bişey yazmayı unuttum.. Kendisiyle geçen sene bi alışveriş münasebetimiz olmuştu. Herhangi bi sorun yaşamadık, bana güvendi ve parayı 3 gün önceden gönderdi hesabıma. kendisine puanım 9 :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kimse itiraf edememiş ama saat kötü baya ya. o rengi uzaktan gören koşarak kaçar zaten 007 saati bu diye anlatamazsın da =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 saati gizleyip 007 saati görmeye hazır mısın bebek? dedikten sonra saati KAMAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞ!! efekti ile gün ışığına çıkartabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 valla klasik bir saat görünümünde, benim gerçekten hoşuma gidiyor. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu kadar çok beğenmeyen olunca ben kendimi zevksiz gibi hissediyorum mehehe. ps, FYI I am a Spy diyorum bazen kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar