Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sanırım bardağın dibinde oluşan caustic etkisinden dolayı bardağı havada gibi görüyorlar thePIN. sensible, reflection map olarak raytrace verirsen ortada yansıyacak bişeylerin olması gerekir, daha doğrusu metal objenin oda gibi kapalı bir mekanda olması gerekir. açık havadaysa da yukarıya bakan yüzeylerden gökyüzünün yansımasını sağlaman gerekir. uzay boşluğunda raytrace ile sonuç alamazsın. uydurma metal görüntüsü istersen reflection map olarak max ile gelen lakerem.jpg'yi kullanabilirsin. ya da yaptığın ortama uygun bir yansıma verecek bir resim kullanabilirsin. max ile gelen metal reflection havası verecek birkaç map de mevcut.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu alet butun otoriteler tarafindan gelmis gecmis en estetik ama bi o kadarda islevsiz =) mutfak aleti kabul edilir[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu ne ya terminatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 çok çirkin bence,örümceğe fln benzio,koymam bnunu mutfağıma.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Raytrace Material ve HDRI map var Spherical olarak. Ayrıca sağ tarafta 1 adet beyaz (self-illum. 100) bir plane var. Aynı zamanda ışık kaynağı görevi görüyor. Brazil Render Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehu. ben bişi yazmamışım buna. gayet süper olmuş. portakalı ve yeri beenmedim lakin.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar