sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Türkçe sözlü müzik olmuyo bir kere - kesin yavaşlıyor beyin ve çok çabuk yoruluyor. Çok yavaş müzik de boğuyor. Uzun süre adını sanını bilmediğim SERT gruplar(Between The Buried And Me - The Great Misdirect, Evergreen Terrace - Almost Home, Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity**bu süpermiş, Protest The Hero - Gallop Meets The Earth, The Red Chord - Fed Through The Teeth Machine) bir de SLAYER 2010 albümü götürdü, ama sonrasında öğürttü beni. Sonra buradan (pis müzik başlığı) öğrendiğim dup ve superbass kulaklık DEPAR ATTIRDI ama akşamları baş ağrısı ile zor uyku gibi yan etkileri oldu. Şimdi Spayro Gyra dinliyorum fena gitmiyo ama SIKILMAK ÜZEREYİM. Var mı öneriniz? AC/DC, LEd Zeppelin falan da fazla dikkatli dinlememe yol açıyor, ayni sonuç: erken yorulma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 chillonut tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yes, Genesis, Rush falan progressive rock git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tıkıtıktıtıktıktıtkık klavye sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Kojiroh said: Yes, Genesis, Rush falan progressive rock git. Hmm iyi fikir sanki. Bir de neydi o elemanın grubu.. aha gitaristin de adını unuttum, soramıyorum şimdi...Merinos kıvırcık uzun saçlı virtuoso... AAAAAAAAAaaaaaaaaaa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 downtempo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 post-rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ne seviyosan o dinlenir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Empire of the Sun - We Are the People Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sostizm said: Merinos kıvırcık uzun saçlı virtuoso vinnie more ve UFO grubu. Malum yerlerde bakıyorum rush ve buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben olsam klasik müzik dinler kendimi entel havalara sokardım. alırdım bi de pipo oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 moriQ said: Empire of the Sun - We Are the People tezi kısa sürede bitiren adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ciNn9UthdWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tez yazarken eş zamanlı dinlediği müzikleri buraya koyan adam oluverdi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hatasiz yazman icin bence sessiz saki bir ortam gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 behiye aksoy - tez geçse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben klasik muzik dinliyorum, bayagi ise yariyor. edik: "oooo klasok mozok donloyormos" denmesin diye ekleyeyim: klasik muzikten anlamadigim icin ise yariyor. fonda muzik oldugunu bile farketmiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 portishead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Fringe izlesen bilirdin... Harmonik muzik dinlemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 esasında makaleleri, tezleri john noble'ın sesinden dinleyeceksin, grafikleri bilmem neleri de anlatacak ama! bak o acaip olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bonobo dinle kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Çökertme dinlenir iğrenç espri spoylırı Bitez de yalısına varmadan halil'im aman koptu kıyamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Curved Air Norah Jones * * Şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 klasik müzik hakikaten çok işe yarıyor tez sırasında. tezde de makalelerde de cok faydasını gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://fizy.com/mood ordan moodunu seç, değişik değişik dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar