Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Summer kisses, Winter tears That was what she gave to me Never thought that I'd travel all alone The trail of memories Happy hours, lonely years But I guess I can't complain For I still recall the Summer sun Through all the Winter rain The fire of love, the fire of love Can burn from afar And nothing can light the dark of the night Like a falling star Summer kisses, Winter tears Like the stars they fade away Leaving me to spend my lonely nights With dreams of yesterday The fire of love, the fire of love Can burn from afar And nothing can light the dark of the night Like a falling star Summer kisses, Winter tears Like the stars they fade away Leaving me to spend my lonely nights With dreams of yesterday Leaving me to spend my lonely nights With dreams of yesterday Summer kisses, Winter tears sarkıyı cevirene citizen marka kol saati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yaz, Kış gözyaşı öper Ki o bana ne verdi edildi Asla tek başıma seyahat düşünmemiştim anıları izi Mutlu saatler, yalnız yıl Ama ben şikayet edemem sanırım Hala Yaz güneşi çağırmak için Tüm Kış yağmurlu aşk ateşi, aşk ateşi uzaktan yazabilir miyim Ve hiçbir şey Gecenin karanlığında ışık olabilir Düşen bir yıldız gibi Yaz, Kış gözyaşı öper soldular yıldızlar gibi Beni bırakmak benim yalnız geceler geçirmek dün hayalleri ile aşk ateşi, aşk ateşi uzaktan yazabilir miyim Ve hiçbir şey Gecenin karanlığında ışık olabilir Düşen bir yıldız gibi Yaz, Kış gözyaşı öper soldular yıldızlar gibi Beni bırakmak benim yalnız geceler geçirmek dün hayalleri ile Beni bırakmak benim yalnız geceler geçirmek dün hayalleri ile Yaz, Kış gözyaşı öper adresi öm atarım yollarsın saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 cok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aga googleden kopyala yapıştır yaptın saati kaptın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yok öyle beleşe.hazine bile milyonları dağıtırken 2.liği dikkate almıyo.ben mi alıcam ;hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o kadar çevirdik saat maat yok arkadaşlar, yalan dolan bunlar kaçın kurtarın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Çok şey istemişsin sen de ama. Kardeşim "abiii lüüüütfen!!!" diye gelse şiir çevirisine girmem ben. Gitsin bir yemek yapsın önce. Nette (tu) için hayatta yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar