bucci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şimdi bu ülkelerde görülmesi gerek neler var turla gidiyoruz ama ben yinede önemli yerleri bilmek istiyorum.gideceğim yerler prag,budapeşte,viyana.birde oradan anı olarak ne alabilirim :)?orjinal oyun var mıdır :)?[signature][hline]Goodbye blue sky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Turla gidiyorsanız en iyi yerleri gezdirir herhalde ve o yerlerde etrafta bişiler satan birileri vardır elbet..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 budapeşt teliler dıkkat edde senı yemesın :) onnar ın kızları gusel oluo solliim[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oh, oh, bizim yerimizede gez :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 xbox al bence :) aka: "Yeni misyonum bu olacak, tüm patiler xbox sahibi olacak" Bunun haricinde bayağı güzel yerler görürsün, bol bol fotoğraf çek, bi de turist avcılarına dikkat et. Kazıkçılara ve yan kesicilere yani.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 orda bir osmanlı kalesi vardı diye hatırlıyorum,ismini bilemedim şimdi orayı gez,foto çek,gönder bura bizde görem.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çek cumhuriyeti'nde nefis biralar içebilirsin,hatta kesin iç bu fırsatı kaçırma, bira neymiş gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bol bol foto çekmeyi unutma,bize de göster gezdiğin yerleri..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar