Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAAAGH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya su yeni expansionu cıkarmasalardı ben devam ederdim wara.
O derece kötü yani benim için.Benimde öle iddam yok takılıyorum kendi halimde abi.Arada çiçeklerini sulayan emekli modunda oynuyorum ben ahah.
Mesaj tarihi:
Uzun ve bilgilendirici yazın için teşekkürler arcane,

Doğrudur SW'un iyi bir mdps olamayacağı. Sonuç itibariyle Hybird bir sınıf ve diğer mdps'lerle kıyaslanmamalı. Gaza gelinmemeli.

Şimdi benim kite imkansız gibi bir şey deme sebebim Scout Stance'da ki tek burst dps skilinin 2sn casting'i olması. Casting varken kite yapabilmek çok, çok zor gibi bir şey. Skirmish stance'a gelince, Spiral-Fletched Arrow'un kayda değer bir dps yapamaması. Yani en azından şu ranklarda yapamıyor. İlerde, Rank arttıkça, gear toparlandıkça bu durum değişecektir umarı, ki Rankıma göre en iyi gearı dizmiş durumdayım şu an. Ama 1v1 kaldığım durumlarda bir Marauder ya da Witch Elf'e karşı hiç bir şey yapamıyorum. Normaldir gerçi, mdps her zaman rdps'in antisi olur. Ama bir Choppa ile karşılaştığım da da pek zorlanmıyorum ne hikmetse. Dediğin gibi, az-çok karakterin mekaniklerini çözmüş durumdayım. Sadece karakterde hakimiyet kurup rakibim olacak Dest sınıflarının üzerinde taktikler geliştirmem gerekiyor...

Bu arada;

"Püf noktası snare'i vengefulken basmak. Aksi halde zor duruma düşersin zira duration cooldowndan kısa." said:

Snare efekti veren bir skill aldım, daha denemedim ama. Vengeful'den kasıt nedir onu anlayamadım ?

P.s: Ne expansion'u yahu ? Warhammer'ın expansionu mu var ?
Mesaj tarihi:
Marv said:
Vengeful'den kasıt nedir onu anlayamadım ?

Bu

İşte dediğin gibi, madem 2 saniye çakılı kalıyorsun, o zaman boşuna Eagle Eye denemeye gerek yok. Kite derdin varsa çaresi skirmish. Spiral fletched gibi abilitylerle, instantlarla hareket halinde vurmak lazım. WoW hunterdan ayrıldığı yer o. Snare ve knockdown dışında CC yok. Öyle wing clip basayım, trape takılsın, yılan yavaşlatsın, pet charge çeksin, sonra neydi adını unuttum blind gibi birşey vardı, öyle rahatlık yok. Durup 2 saniye casti indirecek vaktin yok, onun yerine hareket halindeyken spamleyebileceğin abilitylerin var.

Detaya inersek Witch Elf sorun, kolay gelsin eheh. Çoğu zaman açılışı yapan kazanır. Açamazsan kaç. Choppa alıp da Marauder alamaman ilginç çünkü Choppa daha hareketli, sana daha rahat ulaşabilecek bir class. Charge açtığında veya self heal buildliyse o channel başarken vericen knockdownı, gg. Marauder o rankte çekebiliyor mu bilmiyorum? Onun dışında sorun olmaması lazım. Çekmenin ilacı ise etrafı kullanıp LOS bozmak. Tabii burada yazması oyunda yapmasından daha kolay. Detaya inmezsek, positioning, max range korumak, öngörü, snare up tutmak gibi olmazsa olmazlar var. RDPS oynayan biri olarak bunları class detaylarından çok daha önemli buluyorum. Gerçi bende çoğu zaman snare bulunmuyor :P

Expansion dediğimiz RvR pack, sözde expansion :)
Mesaj tarihi:
Ha, Vengeance of Nagarythe. Sık, sık kullanıyorum bunu. Cd bittikçe aktif bende...

Yani dps'imin %20 arttığı bu 15 sn boyunca snare'dan da faydalanmam lazım.

Teşekkürler bilgiler için, önerileri bir de oyun için denemeye çalışacağım. Bakalım ne kadar becerebileceğim... :)
Mesaj tarihi:
arcane said:

Archetype core ability ile başarıyı yakalamışsınız, başka beklenti yok herhalde. Tebrikler ehueh.

daha ziyade sınıfın sunduklarını bir bütün olarak almayan yaklaşımının anlamsız olduğuna dikkat çekmiştim ama espriyi anlatınca olmadı böyle.
interperez said:

kulağınızı çınlattılar dün ikinizinde.cata öncesi geri gelin wowa asdf..

Sparkcaster said:

özellikle sam i istiyoruz

diablo 3 olur olsa olsa bu vakitten sonra, wow bedava olsa gene bakmam.
  • Yeni Oluştur...