Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 deden yerine sen sigarayı bıraksan da kanser olmasan.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1- Öss sinavinin başinda 2-Lgs sinavinin başinda 3- Loto çekilişinden bir hafta önceye :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 13 Haziran Sabahı '99 Benim için başka hiç bigün bu kadar önemli olamaz..şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tüm insanlığın barış içinde yaşadığı bir döneme (tabi varsa) tüm insanlığın en kanlı savaşının olup nükleer ve termonükleer bombaların havalarda uçuştuğu döneme (tabi olacaksa) dinazorların sonu getiren göktaşı olayını izlemeye (tabi gerçekten göktaşı getirdiyse sonlarını..)[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki: 1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun. 2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım. 3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim. Ehehe hakikaten arkadaşlar haklıymı?.:D Senin hakkında "bu adamın sölediğinin yüzde 80 i karı kızla ilgili " gibi bişeyler okumuştum. Al bide benden sana D şeklinde gülen adam :) :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 23 Ağustos 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Üç isteğim ise; 1- Dünyanın sonu 2- Peygamber mücizesi 3- Ufo gören insanların yanında o an bulunup uzaylı denen şey idaa edildiği gibi o an ordaysa onu görmek[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Valeron, 23 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: ramses yemin ediyorum korktum senden ben .. ahaha :)))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tecavüzcü Coşkun ramses e çırak olur anca[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 güzel fikirler :) sapikça biraz ama eğlenceli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hram hrum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Chiptech, 22 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki: kennedy suikastının oldugu zamana gitmek isterdim hep merak ederim kim öldürdü diye. ayrıca stonhedge midir nedir onun yapılısına bideeee biraz geçmişe gider loto sonuçlarını örenirdim ha ha ha! :D onun icin gelecege gitmen gerek gecmise degil hmm bi hz. muhammed'in zamanlara gitmek ister onu gormek isterdim daha sonra bermuda $eytan ucgeninde bi geminin yoko olu$unu yada neyse ne oluyosa o anda onu gorup birde insanlarin birbirini yokedi$ini gormek isterdim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 23 Ağustos 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-Peygamber mucizesi 2-İstanbulun Fethi 3-Stalingrad savası[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-35 yasindaki halimi gormek isterim.2 2-55 yasindaki halimi gormek isterdim. 3-olurkenki halimi gormek isterdim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu "Mesajimi Gönder" butonuna basmadan onceki an'a gidip f5 e basardim! a aa...bi sn kapi caldi....[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 23 Ağustos 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hilikus tarafından 23 Ağustos 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hilikus tarafından 23 Ağustos 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hilikus tarafından 23 Ağustos 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hilikus tarafından 23 Ağustos 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: metboy, 22 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ATATÜRK'ün doğduğu güne gitmek isterdim ki öğrenelim hangi günde doğmuş. Cumhuriyetin kurulduğu ilk günler sokaklarda gezmek halkı dinlemek. 2005 öss sonuçlarının açıklandığı güne gidip puanımı görmek (ona göre daha çok çalışırım =p) şimdi eğer puanını öğrenirsen ve kazandıysan çalışmassın o zaman geleceğin değişir yani kaybettiğini görürsün o zamanda çalışmaya karar verrisin yani zamansal paradox yaratırsın hepimiz ölürüz[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İki sene öncesine gitmek yeter bana. Ramses'in mesajlarının üstüne 18 yaş altı için sakıncalıdır diye bişi yazmak lazım adam dünyaanın yarısını tavlamış.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Evet iyi olur,18 yaş altı olanlar başımıza bela falan olur...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_romance_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hımm... 1- Büyük Taaruz Kocatepe Mevzileri 2- Annemle babamın ilk çıktığı gün 3- Arsenal- Galatasaray maçı[signature][hline]hey gidi'nin gece hazları... Işık ve Sevgiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 1-Stalingrad Savaşı 2-Ölümüm 3-Eski Mısır[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 1.Piri Reisle seyahat 2.Hz.Muhammedin mucizesiyle gormek 3.Uzaylılarla dunya arasındaki savasta savasmak Not:3. olacaktir kutsal kitapda yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3 yetmez 300 belki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1.Eski Mısır. 2.Hz.Muhammed'in yaşadığı zamana gidip yandaşlarından olmak. 3.Şovalye olabileceğim Kral Arthur zamanları :D[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master tarafından 25 Ağustos 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1.Evrenin yaradılışını görmek isterdim (gerçi zaman işlemeye başlar başlamaz olan kısma) 2.Evleneceğim kızı 3.Çocuklarımı görmek isterdim adam olucaklarmı die :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 öyle enteresan bi cevap vermeliyimki çok enteresan olsun:P hmm big bang i izlemek isterdim (aha patladı haydee) böyle kur an inerken bakardım bidee bidee bide hah ölmeden önce son bir çift dinozor kurtarır zamanımıza getirirdim (şu küçük etobur sevimli şeyler varya hani jpark 3 de yeşil geliyorlar böyle himinimi deponun yanına) beslerdim bisürü olurlardı zaten minik dünyayı istila edemezler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Benimm anlamadığım niye herkez ölümünü merak edio[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar