Drall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iyi akşamlar, yarın sabah bir sipariş vereceğim amerikadaki arkadaşımın adına, buradan kendi kredi kartımla alacağım ama ürünü. amazonun general adress tips'te kredi kartı adresiyle sipariş adresi aynı olsun mu ne öyle bişeyler yazıyodu, o şuanda bildiğin imkansız. nedir onun aslı astarı? bi de kargonun ne kadar olduğuna dair bişey yazmıyo. amazonun kendi sattığı ürünlerden alacağım sanırım başka mağazalarınki değil, nikon d90 alacağım. bu kredi kartını eklemeden görme yolu yok mu onu? kredi kartı bilgilerini öylesine girmeyeyim dedim bianda siteye. eğer ilk sorum sorunsuzsa, buradan kendi kartımla sipariş versem orda arkadaşın evine arkadaşın adına sorun olmayacaksa, kargo tahmini ne kadar tutar? jr.com'da 1070 doları buluyor almak istediklerim, amazonda 960 dolar. jr'de kargo ücretsiz, napayım ne edeyim acil cevap peşindeyim, teşekkürler şimdiden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 adres amerika içiyse FREE Super Saver Shipping olması lazım o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 free super saver shipping 24 aralıkta getiricem gibi bişeyler diyo, bana en geç 9 aralık gibi arkadaşın eline ulaşmış olması lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 amazondan paypalla ödeme yapılıyor mu ? adrese falan gerek kalmadan yapabilirsin sanki o tarz bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şu anda paypal hesabına annemin kartı tanıtıp ordan ödeme yapmam imkansıza yakın, benim kartın limiti de alacağım şeye yetmez. o yüzden annemin sanal kartıyla alacağım. direkt amazon.com'un ürünlerinde kargo bedelini yazmıyo sanırım, negzel diğer mağazalardan bişey almaya kalkarsam sağda +şukadar shipping yazıyo kıl oldum, şu "1. Your billing address must match the address that appears on your monthly credit card or bank statement. Be sure to check your statement for accuracy. " maddesi benim anladığım şey demi yanlış anlamadım? billing adresle kredi kartı adresinin aynı olmasını mı istiyo? acaba billing adress'i türkiyedeki evin adresi versem nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kabu etmez siparişi büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o zaman 100 dolar farka kıyıp, hadi shipping 30 dolar diyelim 70 dolar farka kıyıp jr.com'dan mı söyleyeyim? orda da böyle bi madde göremedim, orası da böyle yapar mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 billingle shipping ayni degil, billinge kredi karti adresini yazicaksin, shippinge arkadasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tamam da tutması gerekiyormuş işte kredi kartı adresiyle sipariş adresinin. ilk mesajdan onu anladım ben. ha eğer o fatura adresiyse sorun olmaz büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adreslerin ayni olmasi lazim ben denedim daha once adamlar ih ih dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adresleri aynı olmak zorunda değil. ben 1 yıl eşşek gibi alışveriş yaptım amazondan. satın almayı burdan kendi kartımla yapıp adresi manhattandan verip kardeşime göndererek. hatta black friday haftası, şu anda da hergün yapıyorum super saver shipping aralıka kadar kalmaz. onu hep diyor da en yoğun black friday haftasında bile 10 güne kalmaz ulaşması kredi kartını da güvenle verebilirsin. yanlışlıkla amazon primea üye falan olmadığın sürece (ki uyarıyor zaten) ekstra para falan çekmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 @kaede peki billing address de, shipping address de kardeşinin adresi miydi? bi de kargo yazmıyor burada, kargo hesaplamasını nasıl yapabilirim? bi de d90 dünden bugüne 60 dolar zamlanmış, dolar da 2 kuruş yükselmiş ya lanet olsun, dün alabilseydim 100 lira daha ucuza alcaktım :/ şu anda kargo dahil jr.com ile aynıya geliyorlar, çünkü diğer parçaları aldığım mağazada hafıza kartı yok, almak istediğim hafıza kartını türkiyede alsam bibuçuk katı para, orda başka mağazadan söylesem kargoyla yine aynı para derken, ben en iyisi jr.com'dan söyleyeyim o zaman :/ edit: sinirlerim bozuldu jr.com'dan verdim siparişi, umarım billing address sorunu olmuyordur orada, oluyorsa da sıçarım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ne diyelim hayırlı olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 teşekkürler. araştırdım eğer billing adresiyle kredi kartı adresi farklıysa arayıp teyit etmemiz gerekiyor gibi bişey yazıyordu, arkadaşa söyledim sorun değil ben hallederim dedi, umarım sorunsuzca ulaşır aralıkta elime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 1000 dolar üstü siparişlerde amerika dışı bir kredi kartını kabul edemedikleri için bana siparişi iptal etme, amerikadan nakit parayla ya da kartla alma ya da siparişi 1000dolardan az iki parça halinde alma şeklinde 3 seçenek sundular, ben de siparişi iptal etmeyi seçtim. ama mükemmel annem sanal kartını iptal etmiş limiti iptal edeceğine, aç yeniden dedim başvurdu sanal kart numarası değişti bu sefer de, para ana hesaba mı dönecek yoksa yandı mı noldu şimdi ya? yardım edin nolur acele, annem de korkmuş durumda para uçarsa diye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar