xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Evet ilk gün ki izlenimimi söyleyeyim. 9 aydır 3gs modelini kullanıyorum hiç bu kadar rahat olmadım diyebilirim. ABD'den aldım çünkü Antalya'da hep Çin işi olanları vardı dizayn ve üretim California'da aldığım aletin. Evet. Şarj %20'ye gelince bastım butona hemen arkasında ki ve halen kullanmaktayım ki hala daha %89 civarlarında akşam 5den beri falan. Kutusunda falan yazmıyor ama galiba kit in içerisinde iki tane ayrı pil var sanırım. Parmaklarımla bi yokladım.. Hemen arka tarafında bir de flaş durumu var istediğiniz zaman açıp kapatabiliyorsunuz. USB ve Apple fişi ile şarjda edebiliyorsunuz. Gayet güzel o konuda. Cebe sığmıyor ama ofis-dışarda kafede vs otururken takabilirsiniz. Yani telefona takınca büyük oluyor. onu demek istedim. :) 80 dolara aldım kargo almadılar benden. 27 günde geldi ama geldi. :) tavsiye eder miyim evet eğer 3G ve telefon konuşması bolca yapıyorsanız çok ama çok tavsiye ediyorum. aklınıza takılan olursa buyrunuz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 buyuramıyoruz nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evet onu yazmamışım ya :) http://store.fastmac.com/product_info.php?products_id=377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar