escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: escape said: çünkü gerçekten kız olunca çıvıtıyosun ilgilenmiyosun dersle. butun kizlar da onunde acip "gel bizi duz" mu diyolar? niye civitiyosun? yahu arkadaşım bilmiyosun beni. güzel veya çekici bi kız gördüm mü ona yazmaya başlarım ben(tabi sevgilisi olmaması lazım) eğer yazmaya başlarsam da ilgilenmem gerekiyor. ilgilenince de dersler fiyasko oluyo. 2 sene kaybettim bu kızlar yüzünden. suark da haklı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 azmış 15 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 fizban said: itü gibi %30'u elit ve zenginlerden.. aa ingilizce oranıydı o. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: protesto yazisi cek, siyah celenk koy bi bok yap. anca sivilceli ergenleri F le biraksinlar zaten anasini satiyim. itü senelerdir öyle ki. f tipi yapılanma senelerdir mevcut. başarılı çocukları öss döneminden kapıp yerleştiriyolar, sen asistan ol ar.gör. ol doç. dr. ol diye. ondan sonra o hocalar da yapılanırken kendilerinden olanı seçiyor. itüde özellikle yaygınlar ama çaktırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sakirts sakirts everywhere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Esh said: escape said: çünkü gerçekten kız olunca çıvıtıyosun ilgilenmiyosun dersle. butun kizlar da onunde acip "gel bizi duz" mu diyolar? niye civitiyosun?şimdi bişey diyeceğim de bazı arkadaşlar alınacak yine geçen topikte olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o gece o saatte ne işin vardı orda protesto da öyle yaparsan tabiki ceza yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Estel_Anorien said: poponuza göz koydum dese buyur azizim feda olsun diyecek bir kitle var. Öncekiler bu kadar kibar olmayıp, istemeden aldıkları içün, buyur azizim demekle kalmayıp bir de hayran olacak bir kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 başbakan protosuna okudum. diyorum neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 erdoğan mothership çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 5 adet giyotin sipariş edilmiş Fransa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bence hepimiz tayyibe verelim bitsin bu iş... ...oyumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Estel_Anorien said: parlamenter hiçbir sistemde başbakan invul shield ile gezemez. gezmemelidir. demokrasi kültüründe değişimin gelişimin motor gücü her zaman gençlik olmuştur. dikkat ederseniz 1789 daki burjuva devriminin de temel kuvveti burjuvazi'nin yancısı köylüler ve gençliktir, 68 hareketlerinin de temeli dönemin gençleridir. evet üniversiteler dünyada olması gerektiği gibi bilimsel araştırma yapılan kurumlar olmak yerine şu anda meslek öğrenilen yükseklise kıvamındadır ama yine de üniversite gençliğinin aktif politikaya birebir katılımı (gerek pankart açarak gerek gösteri yaparak gerek slogan atarak)elzemdir. bugün genç bu salaklar bir halttan anlamazlar dediğin insanlar eğer politik bir bilinç oturtamazsa, kendilerinde ve etrafında bir farkındalık yaratamazlarsa önümüzdeki 60 sene boyunca yine koyun gibi güdüleceğiz demektir. marx'tan bu yana tarihin diyalektik bir süreç olduğu görüşü yaygınlık kazanmıştır. diyalektik süreç dahilinde tez antitez sentez'i oluşturan en büyük etken kuşak çatışması menşeili muhafazakar ortayaş ve üstü grup x yenilikçi, düzen karşıtı ve değişim isteyen gençlik çatışmasıdır. kaldı ki senin verdiğin oy ile seçildiği makamda padişahlık taslamak hiçbir bürokratın yahut yöneticinin de haddi olmamalıdır da neeeeeeyseh. üniversite'de politika yapmayın, gidin adam gibi dersinizi çalışın iyi bir iş bulun vaadlerini Estel'in anlattığı çerçevede tekrar bir gözden geçirin ve fikirsel gelişimde ne kadar geri kaldığımızı farkedin. Sorgulamak, eleştirmek, protesto etmek, karşı çıkmak ve eyleme geçmek toplumsal devinimin olmazsa olmazlarıdır. Bugun katma degerle uretim yapan toplumlara bakın ve demokrasilerinin ne gibi çatışmalarla oluştuğunu anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 estel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bu bir özveri işidir. Bizden önceki kuşaklar özveride bulunup şehit oldular bu toprakda yaşamamız için. Bu toprakta iyi bir şekilde yaşamamız içinde gençler özveride bulunuyorlar. Fakat yakın tarihten ders almaları ve stratejilerini ona göre belirlemeleri gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar