goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 arkadaşlar bana sinterleme ile ilgili yabancı kaynak lazım. ama öyle bir kaynak olsun ki ebook olarak bulunabilsin, bir de yaygın, bilinen adamın yazdığı kitap olsun falan, hani "sinterleme deyince akla C. J. Metalberry'nin POWDER METALLURGY başyapıtı gelir" gibi bişey varsa iyi olur. yüksek lisans tezinde kaynak göstereceğim, tabi içeriğini de kullanacağım. illa toz metalürji üzerine olması gerekmez, metallerle ilgili kitapta bölüm de olur. tezimin konusu şöyle, toz metalurjisi yapan bir orta halli bir firmada üretim hattını simülasyona aktarmak, varsa darboğazları görmek mümkünse iyileştirmeler yapmak vb. 20-25 sayfa kadar işletmedeki süreçleri anlatmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 istemiyorum lan yardım. sizden gelecek hayır allahtan gelsin. geldi de zaten. ASM handbook vol 7: powder metallurgy. hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aa görmemişim görsem yardımcı olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Tez yazmak nasıl bir duygu? Bu aralar geçen senelerde Türkiye'de yazılmış tezleri okuyorum, yazanlar atıyorum 150 sayfa yazmışsa 100 sayfası, alıntı, teorik gösterim vs. gerisi de örneğin açıklanışı. Bu kader midir? Herkes böyle tezlerle mi ms alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 toz met.'den bitirme tezimi said: 1) Yrd.Doç.Dr. Ali Osman KURT Toz Üretim Yöntemleri ve Sinterleme Ders Notları 2) ERSÜMER Aram Toz Metalürjisi, İ.T.Ü. Makine Fakültesi, 1970, İstanbul 3) Ozan Yılmaz Toz Metelurjisi Yoluyla Üretilen Kesici Uçların Proses Yapı ve Mekanik Özellik İlişkileri Yüksek Lisans Tezi 4) http://www.turktoz.gazi.edu.tr/makale.htm şunlardan c/p lemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bitime tezine web sitesi koymak yasaklanmalı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 neyse metalürjiyle ilgili kısım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar