Newbie2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Merhaba arkadaşlar iş değişikliği yapacağımdan malesef wow oynayamicam bu yüzden masraf ettiğim karakterimi elden çıkarmam gerekiyor. Güven konusunda sorun olmaz bütün eksiksiz bilgileri mevcut Cata upgrade yapılmış durumda + 6 aylık yeni aldığım wtfast aboneliğimide verecceğim. Hardcore oynayacağım diyip işten dolayı fail oldum. Account 5 Ay açık olucak peşin ödedim. Armory Link Ciddi ilgilenenler Pm atabilir. İstediğim fiyat yaptığım masraf ile 500 TL. Acc içerisinde 95000 Gold bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 95k gold, cataclysm upgrade,5 ay daha açık+ Bloodbathed Frostbrood Vanquisher + Reins of the Raven Lord yeter. karakterin gear'ı da iyiymiş gayet 85'e el kol sallayarak kasılır.fiyat da çok uçuk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valla helal çok iyi karakter. Charım olmasa kesin alırdım ama yeni başlayacak ve para ayırabilecek arkadaşlar için mükemmel fırsat kaçırmayın derim. Up bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ÇOK GÜZEL BİR AKONT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 BaaL said: 95k gold, cataclysm upgrade,5 ay daha açık+ Bloodbathed Frostbrood Vanquisher + Reins of the Raven Lord yeter. karakterin gear'ı da iyiymiş gayet 85'e el kol sallayarak kasılır.fiyat da çok uçuk değil Abi raven lord birşey değil, orada zulian tiger var, tabard of flame var :P. Win + win acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu wtfast'in banlanma riski fln var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 zulian var da dk olması kötüymüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 özel msj attım okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Anubisath said: ÇOK GÜZEL BİR AKONT. offff efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar