Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dün gece normal pc yi kapadım yattım sabah kalktım gg ilk acılıstaki memory loadingde kalıyor 5 sn sonra restart atıyor. biosa da giremiyorum. pc deki herşeyi bastan cıkardım taktım neredeyse. hddlerin powerini cıkardım sadece ram ve ekran kartı takılıyken denedim fark yok. herangi bir anakart beep te yok problem belirtebilecek. internettede bulamadım herhangi birşey varmıdır bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ram birden fazlaysa teker teker takip dener misin ? Ram'lerden birinde ya da ram yuvalarinda sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 biosu resetlemeyi dene, başka ramle dene bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tim denedim ram slot olayini bastir cıkar bastır tak parmaklarım yara oldu artık elimde baskada ram yok deniyebilecegim simdilik gigabyte ep45 ds3l anakartım bu arada eski usul pil çıkar-tak ilemi reset atiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ramleri tek tek taktıgımda olan tek bi fark var çift takarsam memory loading in "g" harfi yarim cıkıyor tek takarsam 4 te 3 ü cıkıyor bölede bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Workbenck üzerinde kolay operasyon için tümleşik Power/reset/Clr CMOS butonları tarzında bişey yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 manueldeki workbech "harita"sindan buldum ancak fakat bu 2 pinli ve üstünde birşey yok. 3 lü pinlerde jumper 1-2 2-3 yapip resetlemiyormuyduk nasıl olucak benimkisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ramler yattara olabilir de, restart atmaz oyle bi durumda, error verir kisa biplerle. bi transistor yattara olmus olabilir anakart ustunde. bi bilgisayarciya goturup ba$ka ramlerle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bi de 2 ram birden gitmez. biri gider %90 ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abi anakart pilini çıkartıp 5-10 saniye bekleyerek CMOS resetleme olayı kalktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bazı yerlerde yetmez bide jumper switch yapman lazım diyor. diger kartlarda 3lü pinler bende 2. bi jumper bulup direk bunlara takıcam heralde işim bitincede cıkarıcam tahmini. nette 2 pinli anlatım görmedim hiç aksama kadar bekliycem sanırım arkadasın ramlerini alıp deniyebilirim ancak su biosu res deniyim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 deisen bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Esh said: ramler yattara olabilir de, restart atmaz oyle bi durumda, error verir kisa biplerle. bi transistor yattara olmus olabilir anakart ustunde. bi bilgisayarciya goturup ba$ka ramlerle dene. böyle birşey heralde Esh ramleri komple cıkarıp acsamda Beep vermiyor anakart. ama komplede gidik degil calisiyor. yarın götürücem bakalım. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aynı durum benim de basıma geldi de, direk res atıodu habire. format atıyım demistim son çare yine res atmıstı. o zaman dank etti :) direk ramlerden birini cıkarmıstım sonra, düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anakart gg gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yarin götürücem servise ama bebegim kharondan online olsun bisi desin asd onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bana da anakart gg gibi geldi ama dilegimiz olmamasi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ram'siz güç ver. ötecek mi bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Daesu said: yarin götürücem servise ama bebegim kharondan online olsun bisi desin asd onu bekliyorum <3 <3 <3 bebegim ramler yattara galiba, slot tak cikar muhabbeti yemediyse cmos temizliycez. 3 pin de aynen o dedigin gibi bi sagol bi sag yapiyoruz da 2 pin de metal biseyle 10sn falan shortlasan yeter. veya elinde kasa switch i varsa onu takiver, veya hdd lerden birindeki 2pin jumperlari tik araya. hepsi ayni isi gorur. pil cikar tak muhabbeti 45-50dk yer , yazik. ayrica biliyorsun butun bunlar erilin soz dinleyip senin karizma yapmandan kaynaklaniyor ,farkindasin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 e niye ramler senin önerdigin ramler ben bi tek ati alalım diye horozlanmıstım ve hyr ramsiz beep vermiyor anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 baba ram, hdd, psu. bunlara binler de akitsan bozulur yani yapacak bisey yok. o yuzden omur boyu garantisi var firmalarin %95 inin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bide 5 dkka pili cıkardım bios reset yedi yeni ama nerden anladın dersen su pc acılırken anakartın isminin oldugu flan bi resim aciliyordu onu senle kapamıstık pil işleminden sonra geri geldi dedim heralde bu resetlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi simdi aksama bi set ddr2 deneme sansım olabilir. arkadasın eve gelmesiyle cekmecelerini karıstırmasıyla ortaya cıkıcak ramlere bakıyor test. ramler gidiksede faturalarını bulup yollarım ankaraya tekrar. tabi 2 sene ise garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bazi setting ler bazilarindan once resetlenebiliyor. mesela cmos resetten sonra boot sirasi gidip de floppy ve o/b ses karti ayarlari gitmemis olabiliyor. jumper dan reset at yani garanti icin. birde aldigin beep code u yazsana, 3 kisa 1 uzun vb. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iste BEEP yok hiçbi türlü diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar