Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc acilmiyor-Memory loading

Daesu

Öne çıkan mesajlar

dün gece normal pc yi kapadım yattım sabah kalktım gg

ilk acılıstaki memory loadingde kalıyor 5 sn sonra restart atıyor.
biosa da giremiyorum.

pc deki herşeyi bastan cıkardım taktım neredeyse.
hddlerin powerini cıkardım sadece ram ve ekran kartı takılıyken denedim fark yok.
herangi bir anakart beep te yok problem belirtebilecek.

internettede bulamadım herhangi birşey
varmıdır bilen ?
Sosyal ağlarda paylaş

bazı yerlerde yetmez bide jumper switch yapman lazım diyor. diger kartlarda 3lü pinler bende 2.
bi jumper bulup direk bunlara takıcam heralde işim bitincede cıkarıcam tahmini. nette 2 pinli anlatım görmedim hiç

aksama kadar bekliycem sanırım arkadasın ramlerini alıp deniyebilirim ancak

su biosu res deniyim simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ramler yattara olabilir de, restart atmaz oyle bi durumda, error verir kisa biplerle. bi transistor yattara olmus olabilir anakart ustunde. bi bilgisayarciya goturup ba$ka ramlerle dene.

böyle birşey heralde Esh
ramleri komple cıkarıp acsamda Beep vermiyor anakart. ama komplede gidik degil calisiyor.
yarın götürücem bakalım.
saolun
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

yarin götürücem servise ama bebegim kharondan online olsun bisi desin asd onu bekliyorum

<3 <3 <3

bebegim ramler yattara galiba, slot tak cikar muhabbeti yemediyse cmos temizliycez. 3 pin de aynen o dedigin gibi bi sagol bi sag yapiyoruz da 2 pin de metal biseyle 10sn falan shortlasan yeter. veya elinde kasa switch i varsa onu takiver, veya hdd lerden birindeki 2pin jumperlari tik araya. hepsi ayni isi gorur. pil cikar tak muhabbeti 45-50dk yer , yazik.

ayrica biliyorsun butun bunlar erilin soz dinleyip senin karizma yapmandan kaynaklaniyor ,farkindasin degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...