Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bizlerde 300le girelim viraja demiyoruz. Sadece reklam ile uygulamanın alaksı yok diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Absolut soyle soyliyim ben o kadar cok pistten cikan gordum ki buna bende dahilim. 60 km bile seni pistten ucuruyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya ama şimdi bu arabalar süper hızlanan arabalar dimi? böle 0-100 saçma sapan 3-4 saniyede falan çıkıolar. E sen bindin şimdi, haliyle koltuğa yapışmak isticeksin, ee gaza basmaya başladığın an mı ayağını çekiceksin nası olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 benim arkadaşlar gitti onlarada belirttim önceki mesajlarda paylaştıgım bilgileri ama memnun kalmışlar, tur 3 dk felan sürmüş zaten o hazdan bakmamışlar arabanın kaç yaptığına gayet iyiydi felan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kulağa hoş geliyor ama 70km ile olmaz o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 varmı daha gidip deneyim yapan arkadaş daha ? bizde haftaya gün aldık gidiyoruz ?da berbatmı bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar