di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Selam, Buranin eskilerinden unity bir suredir easy-to-develop bir seyler yaratmak icin kafayi kirmis durumdaydi, sonunda bir release cikarmis, link'ini de atmis gece ben uyurken. Henuz inceleme firsatim olmadi ama merak eden olursa adresi ahanda su; http://sourceforge.net/projects/project651/files/ GGP ne onu henuz bilmiyorum bu arada. Aciklamaya yazmamis. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 giri giri php diye birsey geciyor sitede, isim oradan geliyor olabilir de... ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kendi capinda bir CMS codebase iste. Framework diyemiyorum cunku biraz uzak. Amaci cok basit/rahat sekilde modul ekleyip development surecini cabuklastirmak. Vaktim oldugu bir ara inceleyecegim ama muhtemelen kullanmayacagim cunku kodlayan ile aramizda ortak fikirler kadar ayri fikirler de var. Belki birilerinin hosuna gider diye koyuverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Şöyle bi göz gezdirdim veritabanı scriptine falan da, biçok kısmı zamanında kağıt üstünde şöyle şöyle bi şey yapayım diye tasarlayıp da kodunu yazmaya üşendiğim bi CMS'e benziyo. PHP'de henüz adam gibi geniş bi proje yapmadığım için özellikle class ve dosya hiyerarşisinde Amerika'yı yeniden keşfediyomuş gibi hissediyodum kendimi. MVC'ye girişmek de istemedim geleneksel olarak nasıl yapılır görmek için. O açıdan çok güzel bi yol gösterici olacak gibi bana. Evde daha detaylı incelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valla merakliysaniz vakit bulamayip yarim biraktigim bir kac sey de bende var. Oturup anlatayim, sonrasinda fikrimizi zikrimizi birlestirelim de boyle forum ortaminda degil, adam akilli bir project manager ustunde falan yapalim. Gelisene kadar herkese acmaya cok niyetli degilim ben kendi adima lakin gelismesi adina da paylasabilirim pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sf said: We apologize. The page you were looking for cannot be found. You may want to try one of the options listed below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hata verdi link de mi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu unity kendi flash benzeri ürününü çıkaran unity mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Angelofdeath said: hata verdi link de mi sorun var Öğlen vaktim yoktu sonra bakarım diyip açtım bekletiyodum, akşam geldim neymiş bakalım diye bastım yukarıdaki hatayı aldım. Linkte sorun yoktu, biri yapmış olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Tamam ben ekleyim bari düzgününü https://sourceforge.net/projects/girigiriphp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Pis Turklerin eline gecmesin diye degistirmis link'i. Ama biz pis Turkler bulduk yine de. Kahretsin adamim cok iyiyiz. edit : forum'da gecen bi muhabbetten dolayi yazdim bunu da bulamadim simdi nerde gectigini. geyik yani galyana gelmeyin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar