Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ben arıym 3 kişi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 cavanagh said: tora yanıma gel torun bekliyorum=) DİKKAT DEDELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben +2 ile geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 daha arıym mı toracım ne diyosun? bulurum bi kaç kişi daha istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tora dun aksam beni alkolle iyilestirdi. cin gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hatta bir de kaleci getirmeye çalışıyorum, zira bu hafta sıkıntıdayız gibi gözüküyor. (of of ne güzel post kastım be, bu adamdan onay gelince de post atsam, piiiii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Uniross da gelmek istiyor galiba abi onuda yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit Spidee holy Lucifel fizban tora+1 tora+2 holy+1 holy+2 14 olduk 2 kişi eksigimiz var kaleci getirirsen iyi olur ben de bi kaleci bakınıyım etrafda da zor gibi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Gelmek istiyorum da bu kadar eksikken de bi şekilde dışarda bırakılırsam bidaha gelmek istemem diye yazmak istemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit Spidee holy Lucifel fizban tora+1 tora+2 holy+1 holy+2 Uniross yigit bi tane kaleci getirsin Lucifel bu haftada kalede olucan sanırım adam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bu arada saha değişti sanırım, nerede yapıyosunuz ulaşımı nasıldır biri bilgi verirse mutlu olucam. Tabi Kadıköy'den yada kadıköy üzerinden gidicek varsa beraberce gidebiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kadıköy 4 numaraya veya bostancı dolmuşlarına biniyosun, tahran lisesinde iniyosun ve yanından giriyorsun. 100 metre kadar ilerde saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 _Tora_ Kaspar Khelben BiTcH_oFBaT dreagloth kermit Spidee holy Lucifel fizban tora+1 tora+2 holy+1 holy+2 Uniross görkem geliyor gecen haftada gelmişti şimdi tamam olduk sanırım uniross nasıl oynuyorsun ve hangi mevkide onu yazarsan ona gore takım kuralım. Kadıkoyden sarı dolmuslara binince sahilden goztepe ısıklara gelmeden once gülbahce tesisleri girişi var ordaki sahadayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 görkem kaleci mi olucak o zaman? kaleci yok olm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şimdi evden çıkıyorum kadroları gece kurarım hade kodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bak bak nası kaçıyo sorudan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sen varsın ya yiğit kaleci öncü var sonra bu kladar kaleci arasında kaleci sorunumu çekicez lütfen :D görkem kalede de oynarım dedi ama oyunun ilerleyen zamanlarında değişiklik yaparsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kondisyon 0. En son aylar önce bi paticik maçında sahaya çıkmıştım,ki güvenç daha askere gitmemişti öyle düşünün :D çorbadan en kötü oyuncu sayın nerde olsa oynarım :) (kalede oynayamıyorum bilekte geçmişten kalma sakatlık var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben kanattayım, bir tek onu biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sen niye kalede değilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kolum geçmedi hala. ayrıca resmen bebalın olduğum için çekiniyosun artık benden. anladım şu an bunu dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben döndüğümde oyundaki kalecilere de el atarım merak etmeyin kaleci olayını çözeriz şunun şurasında bensiz 8 maç daha yapçaksınız 9. maçta sahadaki görevimi alırım belki 15 gün fln bi yerlere kaçarım ama hemen gitmem sizi bi üzer öle kaçarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Beni de yazın lan, geliyorum. Tora otomatik ekliyor diye bakmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Tamam ben artıların birini iptal ettim. 9v8 olmasın lan gene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kadrolara da bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar