jankis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 izlemeden 3.filmi başyapıt yaptın yani hayır öyle olacağı belli ama yine de bişiy demiyelim =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 finding nemo 2003 yapımı bir film. bu da yeni demek. lotr'un hayran kitlesi olan bir film olduğu savım da doğrulanmış oldu: LOTR'un BÜYÜK başarısı daha 3. filmi seyretmeden başyapıt diyen insanlar edinmesidir, bütün zamanların en iyi filmi olmak (gerçi kime göre neye göre ama) değildir. LOTR sinemasal özelliklerinden değil, kitaptan gelen özelliklerinden dolayı bu kadar efsanedir. hem bunun senin kitabı okuyup okumamanla alakası yok ki şekerim. LOTR sen okusan da okumasan da son 100 yılın en çok satan kitabıdır, daha ne olsun? böyle olduğu için filmi yapıldığında: 1) adam gibi yapılabilmiştir bütçesiyle şusuyla busuyla... 2) bu kadar kıyamet koparılabilmiştir etrafında. film vizyona girmeden "bütün zamanların en büyük best sellerı film oluyor", "bu eşsiz destanın filmini o-bu çekiyor", "destan gelmek üzere..." "hedelehöleyleeey" diye haberler çıkar mıydı kitap olmasa? milyonlarca insan histeri krizi halinde kapılarda bekler miydi bilet için daha filmi görmeden? aman neyse, ben değilm ya imdb'nin avukatı, allah bilir ne biçim bi nerd yapmıştır siteyi, ben de işi gücü bıraktım uğraşıyorum yok efendim puan sistemi filan diye... suxtır efendim imdb'nin puan sistemi. bakmayın etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 iyi de 3. filmi izlemeden başyapıt olacağını bilmem kadar doğal birşey yok 3 film bir arada çekildi, hepsi iç içe. ikinci filmden bi sahneyi avustralyada çektikten sonra, 3. filmin içinde de avustralyada çekilecek sahneyi mesela orada çekiyolar yani. bariz bi şekilde 3 filmin kalitesi de aynı yani anlayacağınız. Ema bunun lotr fan'lığı ile ilgisi yok yani anlıcağın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 emaleth'i ve horace'i tebrik ediyorum ve aynen katiliyorum hislerime tercuman olmuslar[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 boşverin imdb yi,sinema eleştirmenlerini (ki en lüzumsuz yaşayan organizmalardan biridir bu tür bana göre) lol. gidin izleyin her iki filmide, sora gidin paranız varsa dvdsini yoksa divx ini alın bidaha izleyin, eğlenin :) just do it (nike?)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ice age'i izlemedim ama eminim daha güzeldir. zaten inanılmaz bir film yani. dorry'nin de ailecek hastasıyız[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 aşmış, çok güzel, harika[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Türkiyeye geldimi nemo ne zaman gelecek bilen birisi söyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butterfly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Yanılmıyorsam bu cuma gösterime giricek....[signature][hline]İnsanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu cuma doğru türkçe seslendirilmiştir yazıyo ama umarım orijinal oynayan sinemalar vardır :([signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ahhhhh nemo 'ya ve babasina oldum bittim .. resmen sirf clown fish'leri gormek icin bronx'daki hayvanat bahcesine gittik...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 "Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine! Mine!" derim başşka bir şey demem :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 :mrgreen:[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 "hey dude, jelly man"[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 animasyon olduğuna göre kesin giderim :) ice age'de tipler tatlıydı ancak tam bir çocuk filimiydi denilebilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butterfly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Az önce seyrettim finding nemo yu, mükemmel bir animasyon. Seyretmenizi tavsiye ederim...[signature][hline]İnsanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 zaten pixar'ın yaptığı işlerin hangisi kötü ki ?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ilk izledigim de harika demistim :) 4-5 defa izledim herhalde :) Gercekten de muthis.. :) "Just keep swimmin`, just keep swimmin`... what do we do, we swim.. " ;) @fizban: I suffer from short term memory loss olacak o.. hehe evet gicigim. [signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ohoo herşeyi yazmışınız . sevmeyen görmedim zaten inşş biri çıkıp sevmedim demez bu msjdan sonra[signature][hline]Show No Merci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 en iyi animasyon çok güldüm. bir de a bugs life in sonundaki çekim hatalarına bu kadar gülmüştüm.[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya mailime bi resim gelmisti =) admlar nemo yu 6 parcaya bölmsler bi tabakta alti tane sarilmis (dolmaya benzer) sushi var, her birinin üstünde de nemmonun bir parcasi, altina da yazmislar. WE FOUND NEMO m,uaha amma güldüm =))[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Oky, 22 January 2004 01:17 tarihinde demiş ki: zaten pixar'ın yaptığı işlerin hangisi kötü ki ? katılıyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bugun gittim. sirf sinemada izlemek icin indirmemistim. MUHTESEM 5* veriyorum. senaryo, espriler, karakterlerin oturmasi, akicilik hepsi dort dortluk. son zamanlarda izledigim en iyi film. en az shrek kadar basarili bir animasyon.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 türkçe seslendirilmemiş olan orijinal altyazılı oynadığı sinema var mı !?!?[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Turkce dublaj cok guzeldi. hic rahatsiz olmadim yani. ama simdi indirmeye basladim orijinal halini, izledikten sonra tekrar bir yorum yaparim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar