Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finding Nemo

arcane

Öne çıkan mesajlar

finding nemo 2003 yapımı bir film. bu da yeni demek.

lotr'un hayran kitlesi olan bir film olduğu savım da doğrulanmış oldu: LOTR'un BÜYÜK başarısı daha 3. filmi seyretmeden başyapıt diyen insanlar edinmesidir, bütün zamanların en iyi filmi olmak (gerçi kime göre neye göre ama) değildir.

LOTR sinemasal özelliklerinden değil, kitaptan gelen özelliklerinden dolayı bu kadar efsanedir. hem bunun senin kitabı okuyup okumamanla alakası yok ki şekerim. LOTR sen okusan da okumasan da son 100 yılın en çok satan kitabıdır, daha ne olsun? böyle olduğu için filmi yapıldığında:
1) adam gibi yapılabilmiştir bütçesiyle şusuyla busuyla...
2) bu kadar kıyamet koparılabilmiştir etrafında.
film vizyona girmeden "bütün zamanların en büyük best sellerı film oluyor", "bu eşsiz destanın filmini o-bu çekiyor", "destan gelmek üzere..." "hedelehöleyleeey" diye haberler çıkar mıydı kitap olmasa? milyonlarca insan histeri krizi halinde kapılarda bekler miydi bilet için daha filmi görmeden?

aman neyse, ben değilm ya imdb'nin avukatı, allah bilir ne biçim bi nerd yapmıştır siteyi, ben de işi gücü bıraktım uğraşıyorum yok efendim puan sistemi filan diye...

suxtır efendim imdb'nin puan sistemi. bakmayın etmeyin...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de 3. filmi izlemeden başyapıt olacağını bilmem kadar doğal birşey yok
3 film bir arada çekildi, hepsi iç içe. ikinci filmden bi sahneyi avustralyada çektikten sonra, 3. filmin içinde de avustralyada çekilecek sahneyi mesela orada çekiyolar yani.

bariz bi şekilde 3 filmin kalitesi de aynı yani anlayacağınız. Ema bunun lotr fan'lığı ile ilgisi yok yani anlıcağın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ilk izledigim de harika demistim :) 4-5 defa izledim herhalde :)

Gercekten de muthis.. :)

"Just keep swimmin`, just keep swimmin`... what do we do, we swim.. " ;)

@fizban: I suffer from short term memory loss olacak o.. hehe evet gicigim. [signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

ya mailime bi resim gelmisti =)
admlar nemo yu 6 parcaya bölmsler bi tabakta alti tane sarilmis (dolmaya benzer) sushi var, her birinin üstünde de nemmonun bir parcasi, altina da yazmislar.
WE FOUND NEMO
m,uaha amma güldüm =))[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!!
Almanya...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun gittim. sirf sinemada izlemek icin indirmemistim. MUHTESEM
5* veriyorum. senaryo, espriler, karakterlerin oturmasi, akicilik hepsi dort dortluk. son zamanlarda izledigim en iyi film. en az shrek kadar basarili bir animasyon.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...