Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jasikevicius NBA e doğru

screamer

Öne çıkan mesajlar

Larry Brown un bu adam NBA de bir halt yiyemez lafından sonra Jasikevicius ün hadi len tarzında cevap vermesi üzerine Portland ve Dallas bu arkadaşı almak için sıraya girdi.

Jasikevicius kontratında NBA den teklif gelirse Maccabi ile sözleşmem yalan olur maddesi bulunmaktadır[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha doğrudur takip etmiyorum artk nba yı eskiden manyağıydım albümlerim filan ile war
utah - chicago dönemi favroi dönemimdi :)
o zaman alsn bunu dallas nowitzki ile ii anlaşır avrupalı kankası :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Jamison Golden State gitti oradan Stackhouse - Harris falan geldi

Walker da Atlanta yolcusu oldu ordan da Terry ile Henderson geldi

Ayrıca Jasikevicius dan süper görev adamı olur at evladım üçlüğü hoop basket [signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynakça:www.basketbolseverler.com
Geçtiğimiz sezon Maccabi Tel Aviv forması altında Euroleague’de 21 karşılaşmada forma giyen Jasikevicius, 15.9 sayı- 1.6 rebound ve 4.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
--------
Bence 3 sayı çizgisinin neresi ve ne kadar olduğu değil önemli olan,
NBA'a en yakın üstdüzey basketbol'un oynandığı yerde sadece 21 karşılaşmadaki performans ile 82 maçlık bir lig maratonu ve akabinde katılınacak olursa min.4 max.16 maçlık bir playoff performansı ve bu yoğun programı kaldırabilecek kondisyonu olup olmadığı.
Dallas'ın Nash'in yokluğunu kapatabileceğini sanmıyorum Sarunas ile.
Ayrıca, oyun tarzı bana bir Point Guard'dan ziyade bir Shooting Guard havasındaymış gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak sarunas hadi len demedi larry brown'a. 30 takım benim oynayamayacağımı söylüyorsa NBA'de, onlar işlerini daha iyi bilirler, gerçekten oynayamam dedi.
ayrıca gitse dağıtır bence. aynen bu sene utah'ın yapacağı gibi avrupa basketbolu oynayarak dağıtırlar.
yuh be 1 metre yoktur. 1 foot farkı var diye biliyorum ben.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

jasikevicius ı ıh nba de oynayamaz

Majiauskas oynar abi..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

BU arada dev takas oldu

Dallas Erick Dampier ile birlikte Dan Dickau, Evan Eschmeyer ve bu yıl yapılan draftta seçilen Steve Logan ı aldı

Golden State tecrübeli forvet Christian Laettner, Meksikalı forvet Eduarda Najera ile birlikte Luis Flores ve Mladen Sekularac'ı kadrosuna dahil etmiş oldu. Ayrıca Maveriks ileri tarihlerdeki NBA Draftinde iki adet ilk turda seçme hakkını Warriors'a yolladı.

Yanlız demeyi unuttum hiç bir NBA takımı Sarunas a Mİn Kontrat dan fazlasını vermeyi düşünmüyor o yüzde n Sarunas da NBA e pek sıcak bakmıyor hatta bakamıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 25 Ağustos 2004 15:36 tarihinde demiş ki:
Benim anladığım o 30 takım olayında bu 30 takımın Gmleri madem beni iyi olarak görmüyor neden en iyi takımları karşımızda tel tel dökülüyor .

Sarunas'ın açıklaması şu şekildeydi;
Kaynakça:Basketbolseverler
"NBA'de 30 takım var. Bu 30 takımda benim iyi oyuncu olmadığımı söylüyorlar. 30 takım böyle düşünüyorsa, o zaman ben de iyi oyuncu değilim. Avrupa'da kontratım bittiğinde bir teklif bile gelmedi. Bazı takımar ilgilendiklerini söylediler. Ama minimum teklif bile masaya koymadılar. Demek ki ben NBA'e göre bir oyuncu değlim. Çünkü o 30 takım ne yaptığını çok iyi biliyor."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...