screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Larry Brown un bu adam NBA de bir halt yiyemez lafından sonra Jasikevicius ün hadi len tarzında cevap vermesi üzerine Portland ve Dallas bu arkadaşı almak için sıraya girdi. Jasikevicius kontratında NBA den teklif gelirse Maccabi ile sözleşmem yalan olur maddesi bulunmaktadır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dallas napçakki bunu nash war orda artık yedeği olr dier takımlara dert olr dallas dallas da yıldzlar karmasına doğru gidio[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Lol naptın Nash Phoenix li olalı aylar oldu ayrıca Çaylak Harris ve Sg den bozma Terry var ama Jasikevicius hepsinden iyi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ahaha doğrudur takip etmiyorum artk nba yı eskiden manyağıydım albümlerim filan ile war utah - chicago dönemi favroi dönemimdi :) o zaman alsn bunu dallas nowitzki ile ii anlaşır avrupalı kankası :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Cuban Dallas ı dağıttı azıcık şimdi Dampier ı alacak gibi Dampier - Nowitzki - Daniels - Finley - Terry beşi olacak gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 okadar da bişey yapacağını sanmıyorum[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 jamison a noldu?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Jamison Golden State gitti oradan Stackhouse - Harris falan geldi Walker da Atlanta yolcusu oldu ordan da Terry ile Henderson geldi Ayrıca Jasikevicius dan süper görev adamı olur at evladım üçlüğü hoop basket [signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 nba üçlüğü 1 metre uzak. çok daha zor o yüzden...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 jamison çok iyi oyuncuydu ya harcası kendisini..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1 metre uzak olabilir Peja da gittiğinde o zaman ona da 1 metre uzaktı o pota[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet screamer a katılıyorum[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kaynakça:www.basketbolseverler.com Geçtiğimiz sezon Maccabi Tel Aviv forması altında Euroleague’de 21 karşılaşmada forma giyen Jasikevicius, 15.9 sayı- 1.6 rebound ve 4.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. -------- Bence 3 sayı çizgisinin neresi ve ne kadar olduğu değil önemli olan, NBA'a en yakın üstdüzey basketbol'un oynandığı yerde sadece 21 karşılaşmadaki performans ile 82 maçlık bir lig maratonu ve akabinde katılınacak olursa min.4 max.16 maçlık bir playoff performansı ve bu yoğun programı kaldırabilecek kondisyonu olup olmadığı. Dallas'ın Nash'in yokluğunu kapatabileceğini sanmıyorum Sarunas ile. Ayrıca, oyun tarzı bana bir Point Guard'dan ziyade bir Shooting Guard havasındaymış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Dallas ın kadro zenginliğinde Sarunas a hiç bir şey olmaz hatta yolluğu bile hissedilmez aslında Sarunas a Dallas dan çok San Antonio nun ihtiyacı var bu sene Hido nun atamadıklarını Sarunas havada karada atar hoş Brent Barry i de aldılar ama olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ilk olarak sarunas hadi len demedi larry brown'a. 30 takım benim oynayamayacağımı söylüyorsa NBA'de, onlar işlerini daha iyi bilirler, gerçekten oynayamam dedi. ayrıca gitse dağıtır bence. aynen bu sene utah'ın yapacağı gibi avrupa basketbolu oynayarak dağıtırlar. yuh be 1 metre yoktur. 1 foot farkı var diye biliyorum ben.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 jasikevicius ı ıh nba de oynayamaz Majiauskas oynar abi..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Benim anladığım o 30 takım olayında bu 30 takımın Gmleri madem beni iyi olarak görmüyor neden en iyi takımları karşımızda tel tel dökülüyor .[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 BU arada dev takas oldu Dallas Erick Dampier ile birlikte Dan Dickau, Evan Eschmeyer ve bu yıl yapılan draftta seçilen Steve Logan ı aldı Golden State tecrübeli forvet Christian Laettner, Meksikalı forvet Eduarda Najera ile birlikte Luis Flores ve Mladen Sekularac'ı kadrosuna dahil etmiş oldu. Ayrıca Maveriks ileri tarihlerdeki NBA Draftinde iki adet ilk turda seçme hakkını Warriors'a yolladı. Yanlız demeyi unuttum hiç bir NBA takımı Sarunas a Mİn Kontrat dan fazlasını vermeyi düşünmüyor o yüzde n Sarunas da NBA e pek sıcak bakmıyor hatta bakamıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: screamer, 25 Ağustos 2004 15:36 tarihinde demiş ki: Benim anladığım o 30 takım olayında bu 30 takımın Gmleri madem beni iyi olarak görmüyor neden en iyi takımları karşımızda tel tel dökülüyor . Sarunas'ın açıklaması şu şekildeydi; Kaynakça:Basketbolseverler "NBA'de 30 takım var. Bu 30 takımda benim iyi oyuncu olmadığımı söylüyorlar. 30 takım böyle düşünüyorsa, o zaman ben de iyi oyuncu değilim. Avrupa'da kontratım bittiğinde bir teklif bile gelmedi. Bazı takımar ilgilendiklerini söylediler. Ama minimum teklif bile masaya koymadılar. Demek ki ben NBA'e göre bir oyuncu değlim. Çünkü o 30 takım ne yaptığını çok iyi biliyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende ordan okudum o anlamı çıkardım çünkü daha önce de Espn de falan Nba Gmlerini kast ederk beni halen Nba e yetersiz buluyorlar ben bunu anlamıyorum tarzında cevap vermişti yanlış anlamış olabirim tabi kide[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar