Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Simdi evet hepimizde baglanti sikintisi var ama benmki bambaska 8mbit sinirsiz interneti var smile adsli ama speed test te download 900kb upluoad 210 kb bi dosya indirirkende 100kb nin ustune cikmiyo ev in tum tesisatini asagida ptt kutusuna kadar yeniledim ptt den adamlar geldi kutularina bisey taktilar bizde sikinti yok dediler napicam bilemedim modemin markasida Linksys wag200g ayni modemi yazin yazlikta sorunsuz kullandim 8mbit baglanti ile acaba getirirken mi bisey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 modeme bir şey olduysa o hızı etkilemez. yani örneğin modem gelirken bi darbe aldı, hızı düştü diye bişi yok. müşteri hizmetlerini ara bi tam öğren hız tarifeni. ama dediğim gbi modeme bişi olduysa bırak yavaşı hiç calışmaz modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hizim 8 mbit ondan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 başka modem takmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 download kaynağın iyi bi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 escape said: başka modem takmayı denedin mi en kisa zamanda deniycem nomsaR said: download kaynağın iyi bi yer mi? yok eminim hic bi sekilde 100kb nin ustunde download yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi speedtestte 900kb çıktıysa, o an 900kb ile dl etmişsin işte bi şeyi. daha sağlam kaynaklar bul. bulgar torrent sitelerinden bişeyler indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 netlimitsiz pakette sebekden hizini limitliyorlar.aradigin zamanda garanti 8mbps alamiyacagini soyluyorlar paketin ozelligi cunku. banada olmustu hergun aramistim bir sure en fazla 5-6mbps civarina yukselmisti.Limiti daha cok arttirinca kopmalar oluyordu. hattin sebekenin uzakligina bagli oalrak yetersiz geldigini soyeluyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bencede torrent kaynaklıdır sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ben&Jerry's said: escape said: başka modem takmayı denedin mi en kisa zamanda deniycem nomsaR said: download kaynağın iyi bi yer mi? yok eminim hic bi sekilde 100kb nin ustunde download yapamiyorum microsoft'tan ya da RS'den bişey DL etmeyi dene. Tabi ID ve psw ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Czentovic said: netlimitsiz pakette sebekden hizini limitliyorlar.aradigin zamanda garanti 8mbps alamiyacagini soyluyorlar paketin ozelligi cunku. banada olmustu hergun aramistim bir sure en fazla 5-6mbps civarina yukselmisti.Limiti daha cok arttirinca kopmalar oluyordu. hattin sebekenin uzakligina bagli oalrak yetersiz geldigini soyeluyorlardi. bu bi gerçek fakat en azından yine bi 300-400 le indirebilmesi gerek herşeye rağmen. bağlantını sınırlayıcı 3rd party bi program olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bundan 1 yil once hizimi 2 mbit den 4 mbit cikardigimda surekli kopmalar oluyo du aradim ne ayak dedim bolgeniz 2 mb in ustunu desteklemiyo ondan oluyo demislerde acaba hala o sorun giderilmedide soylemiyolar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 www.speedtest.net 'ten bir kac farkli lokasyon dene. Yurt ici, yurt disi vesaire. Yurt disi icin Almanya ve Amerika olarak ayri ayri deneyebilirsin. Cok buyuk ihtimalle yurt ici sorunsuz, yurt disi sorunlu cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 farkedermi yurt ici bi isime yaramazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 oldugu kadar yeter o hız takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sorunun kaynagini bulabilesin diye test'leri yap diyorum zaten. Bu firmalarin kendi sayfalarindaki hiz test'leri yurt icinde oldugundan ve genelde sana yakin bir santral ustunden gerceklestirildiginden genelde hep sorunsuz cikiyor ve bizde sorun yok diyerek isin icinden siyriliyorlar. Haliyle sorunu tam olarak tespit ettiginde arayip "sorun bu, duzeltebilecek misiniz yoksa kabloya mi geceyim ?" deyip ortaligi karistirabiliyorsun. http://forum.paticik.com/read.php?5,3948636,page=178#msg-5207450 Surada gecenlerde olan bir olayi yazmistim ustun koru. Sonrasinda aramadi serefsizler ama baglantim epeyce duzeldi. Buyuk ihtimalle bir kac router reset'lediler ve duzeldi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 saka gibi 1 saat once falan aradim adamlari hizimi 2mb i te dusurttum speed testte bu sefer 1.05 mb download 400 kb da upload oldu ping de 29 dan 19 a dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bırakın abi bu smileadsl i 5 para etmez bi servis..Ne aradıgında adam gibi bilgi verirler ne verdikleri bilgiler birbirini tutar hiç bi işe yaramazlar en kısa zamanda kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok kesinlikle katilmiyorum sana geyet ilgililer benim bulundugum yerde bir sikinti var cunku yazlikda yine smile adsl 8mbit baglantiyla 1mbit download gordum torrentde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Lokasyon farkı her şirkette değişmez bir kuraldır.Fiber yaygınlaşır bu konuşmalar yapılmaz :) ama nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 saka gibi sabah bi baktim torrent e 180kb ile cekiyo 100 u gecmiyodu 8mbit ken baglantim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bayram bittiginden mesailer basladigindan olmasin o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 9 gunluk bi sorun oldugunu nerden cikardin ki ? bayadir var bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ya birader yurt disi cikislari sorunluydu iste epeydir. Bayram bitti, onlar da duzeldi. Tesaduf yani hattinin bu sekilde duzelmesi. Ha santralin ve altyapin desteklemeden 8 mbit almissindir, bir ihtimal ondan iskence cekiyorsundur ama cogu zaman hizin desteklendigi miktarda kullaniyosun oyle oldugunda da. Yani 8 bagladilar 1 geliyor degil, 8 bagliyorlar 4-5 geliyor gibi oluyor ki yurt ici test'lerde sorun olmadigini soyledin daha once. Smile ADSL TTNET reseller'i olan gayet dandik bir firma. Sen ne sikayet iletirsen onlar da TTNET'e iletiyorlar. O yuzden TTNET'te olan sorunlarin hepsi sende de mevcut. Niye bu kadar kapatiyorsun anlattiklarimiza gozunu kulagini anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 babamlar smile kullanıyorlardı bayadır kütahyada işyerlerinde. sonunda dayanamayıp bıraktılar. çok eziyetliymiş anlattığına göre. yavaşlık, sürekli kopmalar, müşteri hizmetlerinden ilgisizlik vs ... ne ararsan var yani. ttnete geçmişler 2 ay önce falan artık iyi diyor, en azından kopma falan yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar