Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Merhabalar Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldım cihazı Amerikadan arkadaşım getirdi. Cihaz 8 GB. Apple fanboy olduğum için çiçek gibi kullandım. Aksesuarları cihazdan 2 gün sonra aldım o süre zarfında kulanmadım bile çizilmesin diye. Ekranına taktım şeffaf örtüsünü silikon kılıfını da taktım öyle kullandım kesinlike çizik ölü pixel çatlak vesaire yok. Cihazın yanında resimde gördüğünüz aksesuarlarını da göndericem. 1 adet sıfır kulaklık. araç şarj cihazı stylus kalem kablo toplayıcı renkli koruma kılıfları deri kılıf trde çalışacak tarzda piriz dönüştürücü ıvır zıvır bir ton şey aldım hepsini yollayacağım. Cihazda alengirli hiç bir hadise yoktur bir kere bile düşmedi. 2002'den beri paticik üyesiyim bana güvenebilirsiniz =) Ekrana takılan şeffaf zımbırtıyı düzgün takamadım resimde minik tomurcuklar görünüyor onlar o kılıfın altında kalan hava baloncukları rahatsız ederse çıkarır takarsınız tekrar. Fiyat olarak 400 TL düşünüyorum. Özel Mesajları okuyamayabilirim. MSN'den harraslayınız. [email protected] Resimler : http://img.photobucket.com/albums/v212/chrismetcalf/Fotoraf0150.jpg http://img.photobucket.com/albums/v212/chrismetcalf/Fotoraf0149.jpg http://img.photobucket.com/albums/v212/chrismetcalf/Fotoraf0148.jpg http://img.photobucket.com/albums/v212/chrismetcalf/Fotoraf0147.jpg http://img.photobucket.com/albums/v212/chrismetcalf/Fotoraf0146.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 stevede bu kadar aksesuar yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bana o kılçıklardan lazım 3-5 kablolar için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vallahi çiçek gibi 2 gün beklicem sonra shop sitelerine koyucam haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kaçıncı nesil olduğu yazmıyor evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ah doğru ya 2. nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 haydi arkadaşlar pazarlık sünnettir. acil satmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sıfırı 331 lira apple store'da tabi getircek birini bulmak lazım amerikadan >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ekledim bir iki teklif sunayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 wiski said: sıfırı 331 lira apple store'da tabi getircek birini bulmak lazım amerikadan >.< aksesuarlar dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 değil tabiki alet sırf fakat 2.nesil değil, en yeni serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne fark ediyor 2. nesil olunca ? bilen biri anlatabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 wifi falan heralde, emin olmamakla birlikte boyle biliyorum. *bir kaç ekstra özellik falan vardır heralde, steve jobs bu. kamera ekleyip devrim yarattık, wifi ekleyip ortalığı kasıp kavurduk gibi şeyler söyleyen birisi yani* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Eğer 2. nesil ile 4. nesili falan kıyaslamak istiyorsanız, Ram 128MB'tan 256MB'a, işlemci 633 mhz'den 1 ghz'ye , ekran çözünürlüğü 480x320'den 960x640'a, pil ömrü 36 saat müzikten 40 saate çıktı ve ayrıca bluetooth özelliği eklendi falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Fiyat 350 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha cidden coşutmuş yanlız 2->4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 son nesil dimi bu kameralı olanlardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Şimdi şöyle bir bilgilendirme yapayım. 3. nesillerde 8 GB olanlar çok kısıtlı sayıda çıktı nerdeyse yok denecek kadar az. 3. nesil ipod bunlar diyenlere inanmayın. 2. nesil oluyor bunlar. 3. nesil istiyorum derseniz 16 gblardan bakmaya başlayın 8gb 3. nesil alıyorum derseniz kazık yersiniz haberiniz olsun. 2. nesilden 4. nesile geçiyor direk. Bu cihaz 2. nesildir. fotograf çekme özelliği yok malesef. wi-fi filan herşeyi var ama kamerasız telefonsuz iphone direk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Anladım bende 16gb 2. nesili geçen sene veya birazdaha olmuş olabilir 370 liraya almıştım yurt dışından temiz durumdaysa 300-350 lira iyidir hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Arkadaşlar fiyatlara baktım da 260-320 arası gidiyor touchlar. Almak isteyen varsa 300e bırakıcam aksesuar sayısı çok fazla daha fazla inemem artık =) Pazarlıksız Fiyat = 300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 multitask olayı varmıydı 2. nesilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bende de gariban bi 1. nesil var 16lık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 multitask olayını jailbreak yaptıktan sonra yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 net bilgiler vikipedi'de var kankutlar http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 buranın vikisi benim jailbreak yapınca bu ipod touchlardan wep şifrelemeleri fln 10 dakika içerisinde kırabiliyosun, seyyar wep cracker gibi oluyore, kırdıktan sonra ağ üzerinden her türlü paketi okuyabiliyosun millet facebook konusmaları cart curt, sonracıma daha neler neler kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar