barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ShadowFury said: kağıt üzerinde oyun oynarken en güzel zar dijital saat kronometresiydi bence. arada dıt dıt sesinden hoca kıllanıyodu ama olsun:P casio saatle futbol maçı oynardık lan dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Terry Pratchett okunmuyor derste ya. İlla gülesin geliyor, arada kaçıyor falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o değilde hiç liseli diye dalga geçilmemiş. YOKSA SİZ YANCI MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kim liseli? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kaldir elini' hocam ben cok bunaldim cikablilirmiyim diye sor. sonra cik iste dersten. dersteysen de dersi dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sadece röle kullanarak devre tasarlamaya çalışırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yanında sudoku götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 röle olayı iyidir aslında lan böle bi eleman var elektrikte 2 bacağı var, o 2 bacağına elektrik verirsen, 1 oluyor, vermezsen 0 oluyor. 1 olunca, bu rölenin 3 tane daha bacağı var, x y z diyelim, 1 olunca y x'e bağlanıyor, 0 olunca y z'e bağlanıyor. ama üstünden akım geçiriceksen, ilk söylediğim 2 bacak ile seri bağlayamazsın, ilk 2 bacak ile seri olabilecek tek şey diğer röleler, mesela motor çalıştırıcaksan ilk 2 bacak ile seri olamaz, fakat diğer 3 bacak yük taşıyabiliyor, diğer 3 bacağa diğer röleleri de bağlayabiliyosun. go nuts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sudoku daha bayık dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hikaye yaz. ben öyle yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kimsenin okumayacağı, berbat şiirler yaz. ama mümkünse kimseye zorla okutmaya kalkma çünkü berbatlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kızları kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 elektrik mühendisliğinin pek alakası yok kızlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 O halde gözünü kapat ve hayal et +18 http://dclips.fundraw.com/pngmax/www_Sticker_Tk_kiss_my_ass.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tek başına sos oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Snake said: sudoku daha bayık dersten. Katılıyorum da adam bu tarz şeyler istiyo adam bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 resim-çizim gibi hiç el becerim yok ona yanıyorum ben. düz çizgi çiz desen çizemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ben sınıfdaki kızları keserdim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar