GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Aşağıdaki şiir,edebiyat tarihimizin saygın şaheserlerinden Sümbülzade Vehbi Efendi;nin müstesna bir eseridir.Rücu sanatının şahikası kabul edilir.Şiirin hikayesi şöyle:Bir padişah bir gün Vehbi efendiyi yanına çağırır ve;Bana öyle bir şiir yaz ki mısrasını okuyunca seni öldüresin diğer bir mısrasını okuyanca seni ödüllendiresim gelsinder.Ve işte sonuç aşağıda. Azm-ü hamam edelim,sürtüştürem ben sana, Kese ile sabunu , rahat etsin cism-ü can. Lal-ı şarap içerim ve ıslaıp geçirelim. Parmağına yüzüğü , hatem i-zer drahşan. Eğil , Eğil sokayım iki tutam azmıdır? Lale ile sümbülü kahkülüne nevcivan. Diz çökerek önüne ılık ılık aktıram. Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan. Salınarak giderken arkadandan ben sokayım, Ard eteğin beline , olmasın çamur aman. Kulaklarından tutam , dibine kadar sokam. Sahtiyandan çizmeyi , olasın yola revan. Öyle bir sokayımkı kalmasın dışarıda hiç Düşmanın bağrına , hançerimi nagehan Eğer arzu edersen , ben ağzına vereyim. Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman Herkese vermektesin , birde bana versene. Avuç avuç altını , olsun kulun şaduman. Sen her zaman , ben Vehbiye veresin. Esselamun Aleyküm ve aleykümüsselam.
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Oha mükemmel![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Muhaudusufdsfsdfsd Bu ne ya ahahahahhahaha[signature][hline] The Truth is out There
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Çok ama çok beğendim :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 çok süfer bi şiirdir ilk okudugumda duygulanıp ağlamıstım :D[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Abi hakkaten komik ama :) Çok güzel yaaaaaa.[signature][hline]Himiney...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm görmüştüm önceden peki hakkaten biri tarafından yazılmışmı bu yoksa matrak mı?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet güzelmiş öncedende bikaç kez okumuştum ama okumayanlar için hoş, ha iyi hoşta bu mutlaka okuyun noluyo? donanım kısmında herbişeye acil yazılması gibi olmuş benden söylemesi ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 vardı bunun konusu hatta fizban yamıştı galiba :) neyse okuduk güzel oldu[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eahaeh güzelmiş[signature][hline]Less talk,more glock!
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 süper bişi cidden edebiyatımız böle güzel şeylerle dolu ;)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hoştu bir o kadarda boştu :D[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tek kelime ile "mükemmel"[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hehe sevdim :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Heyt be Heyt be!!![signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 daha önce gördüm ve gerçek olmadığını düşünüyorum.[signature][hline]administrator error
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 :D dsfsf[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hep okulda şiir günlerinde okumak isteyipte okuyamadığım bir şiir. Hala fırsatı ve iyi bi hocası olan varsa kaçırmasın. Bizden geçti artık.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D:D:D:D:D kusura bkamyın arkadaşlar tutamiorum kendimi çatlicam süper bişi bunu edebiyat hocasına götürecem:D müthiş hehehehe[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dur ben de göstereyim hocaya :P[signature][hline]Fecondation under control of the King
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Efecik, 16 Ağustos 2004 11:00 tarihinde demiş ki: hoştu bir o kadarda boştu :D bu şiire nasil bos diye bildin anlamadim :D :-? aslinda almak isteyene gerçek anlamda çok şey var..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 padişah "bi mısrasını okuyunca seni öldürtmek isteyeyim diğerini okuyunca seni taltif edeyim" demiş rivayete göre. ben de çok severim bunu :) zeka eseri.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ikinci kıt'a lal-ü şarap içirem ve ıslatıp geçirem ile başlayacakıdı lakin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uehuah manyka bisi,=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: ikinci kıt'a lal-ü şarap içirem ve ıslatıp geçirem ile başlayacakıdı lakin. elle yazinca arada yanlışlıklar olmus kusura bakmayin
Öne çıkan mesajlar