Cairne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sorun falan mı var ? oyuna baglanıyor 2 de 1 oyun kopuyor ? edit:özellikle team deathmatch oyunu hiç bulamıyor ''PS3'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ps3 xbox 360? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ps3 ya belirttim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 valla girip bi bakayım düzelmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kopma bende de arada oluyor, sürekli değil ama, sen şeyi diyorsan tdm'de falan, hatta özellikle ground war'da çok olan birşey var. O da işte oyun bittikten sonra lobby'e düşüyorsun, orada oyun kapanıyor yeniden oyun araman gerekiyor vs. Hardcore tipindeki oyunlarda oynuyorum ben zaten, onlarda kopma çok nadir oluyor bu şekilde, tavsiye ederim Onun dışında hazır konu açılmışken asdf kimler var şimdi ps3'te cod black ops oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben varım psn de anelor ekleyin hertürlü party zombi falan döner headsetiniz varsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben varım OzSiY nickime kurban hehe oyun bulamıyor dün çatır çatır kastım bugun oyuna giremiyorum ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hofirat benim nickte, ekleyin bir ara sizde asfasd birazdan fifa'ya akacam da akşam yine oynarım black ops zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben shopto dan istedim black ops u. araya bayram girdi. 9 gün. arkadaş nasıl bir memleket. çıldırmak üzereyim. hayır 2. posta maltepeye gitmiş o ayrı bi bomba. Ulan bakırköyde oturuyorum hangi gerizekalı maltepeye yollamış çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benimki ankaraya gelicekken istanbula gitmişti, senin yine iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ops, yanlış topik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar