Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 moleskin kullanırken hikayeler kendi kendini tamamlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben de defterin defter kağıdın kağıt olduğunu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Batuhan_BJK said: moleskine hakkında görüşlerinizi alayım lütfen. Oha ciddi ciddi soruyormuş lam adam O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 valla şartlar konuyu buraya getirdi. konu dışına falan açsaydım bari. defter defterdir ama moleskine'in büyülü olduğuna inananlar var neredeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Oha çok gereksiz abi O_o Ben ekspere çıkarken falan mappanın içine iptal edilmiş müştemilat çıktılarının arka kısımlarını koyuyorum sırf boşa gitmesin güzelim kağıtlar diye ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kağıt israfını önlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi bir defter alıcam ve o defter başucu defterim olacak. yani nasıl dersen, içine her an gerekli olabilecek bilgileri falan yazıcam. zamanla aklıma geldikçe doldurcam. not tutmak değil esas amacım. mesela nedir, ölçü birimlerinin birbirine çevrimi. okuduğum önemli kitap veya makalelerden not çıkarabilirim. hastalığım olan formula 1 ile ilgili gerekli bilgiler. veya meslekle(maden müh.) ilgili bir takım şeyler(formüller, mineraller vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bildiğin ortalama bir kırtasiyeye gidiyorsun, beğendiğin normal bir defteri alıyorsun o zaman. Ne gerek var abi kasmaya? Ben o dediklerini genelde özelliksiz 'eşantiyonumsu' defterlere yapıyorum ki ortalıkta kaldığında millet merak edip bakmıyorlar bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 babamda bir sürü koleksiyon kalem var scribs parker schaffer falan filan daha adını bilmedigim bi sürü ünlü kalem markası kaplarında tek tek.özeniyorum arada bakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benim peder de bayılır kalemlere. calıstıgı bazı firmaların guzel kalemleri oluyo, koyuyor onları kenara. kisisel favorisi parker'dir herelde. benim de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kalem malem demişken bi faber cem vardı ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cgn1Qwh1ngU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Abi ben ciddi değildim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Adam Şafak Sezer'li cevap atmış çok gururuma dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 @batuhan ben yanımda her zaman iki defter taşırım, ilk defter kesilnikle müsvette olark kullanmadığım önemli bilgiler hatırlamam geeken şeyler yazılı (mesela kablo tv üye nuamram, tren saatleri, müsvettelerden temize çekilmiş fikirler notlar) hatta bu kçük defterin ilk sayfasına kaybolmasıdurumunda ödül vereceğime dair bir de not düştüm ikinci defterim ise müsvette defteri.. hatta öyle bir müsvette ki geçtiğimiz yerel seçimlerde sandıkbaşında biriken ve kullanılmayan muhtarlık pusulaları. böyle onları delgeçle delip birbirlerine tutturdum önemli olmayan ya da daha sonra temize geçilmelik bilgileri ilk yazdığım yer bu iki defter de A6 boyutunda, bir de ufak tefek karalamalar yapabilmek için biri A5 biri A4 boyutunda ki çizgisiz defterim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu arada drfterler moleskin değil güney kore mrkası hep, morning blory fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar