Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu kalem nasıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada hazır konuyu açtım, konu buralara kadar geldi, not defteri alıcam da moleskine alayım mı? karizmatik duruşunun yanında sondaki sayfaların koparılabilir olması falan güzel yani. ayrıca arka kapağında bir cep var. ama daha ucuz fiyata aynı şekil başka marka falan varsa söyleyin.
Mesaj tarihi:
Çok dalga geçmişsiniz de güzel kalem ayrı bir şey cidden. Sırf şekil olsun diye binlerce lira harcamak mantıksız olabilir de birkaç yüz liraya güzel bir kalem almak isterdim. Tutuşundan mürekkebine kadar her şeyi farklı.
Mesaj tarihi:
Yok mu abi babanıza falan hediye gelen kalemler? Ben hala onları kullanıyorum sdfg Kırtasiye gibi adammış zamanında ahahaha Sahaya çıktığımda da stimolün efsane güzel yazan pilot kalemleri var tükenmez kalem gibi kullanışlı(fazla tutarsanız kağıt üzerinde normalde birikinti oluşur ya bunlarda olmuyor..). Onları kullanıyorum :P Gidin eşantiyon olarak alın ahah
Mesaj tarihi:
tükenmez değil ama basmalılarda shaker olmazsa bi garip geliyor bana. gerçi bakana daha garip geliyordur. normal rotringi uç çıkacak diye sallayan birisi.
  • Yeni Oluştur...