nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Pickles said: çanta telefon araba zaten en önemli 3lü +saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu arada hazır konuyu açtım, konu buralara kadar geldi, not defteri alıcam da moleskine alayım mı? karizmatik duruşunun yanında sondaki sayfaların koparılabilir olması falan güzel yani. ayrıca arka kapağında bir cep var. ama daha ucuz fiyata aynı şekil başka marka falan varsa söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Çok dalga geçmişsiniz de güzel kalem ayrı bir şey cidden. Sırf şekil olsun diye binlerce lira harcamak mantıksız olabilir de birkaç yüz liraya güzel bir kalem almak isterdim. Tutuşundan mürekkebine kadar her şeyi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yok mu abi babanıza falan hediye gelen kalemler? Ben hala onları kullanıyorum sdfg Kırtasiye gibi adammış zamanında ahahaha Sahaya çıktığımda da stimolün efsane güzel yazan pilot kalemleri var tükenmez kalem gibi kullanışlı(fazla tutarsanız kağıt üzerinde normalde birikinti oluşur ya bunlarda olmuyor..). Onları kullanıyorum :P Gidin eşantiyon olarak alın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sahaya çıktığımda derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Duruma göre ihale varsa ya araziye, ya da ekspere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ah şu beyaz Türkler ve kalemleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tükenmez değil ama basmalılarda shaker olmazsa bi garip geliyor bana. gerçi bakana daha garip geliyordur. normal rotringi uç çıkacak diye sallayan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nomsaR said: Pickles said: çanta telefon araba zaten en önemli 3lü +saat +ayakkabı +kemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 + kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 NERDE ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sami said: sanki sefilleri yazacaksın, sanki savaş ve barışı yazacaksın anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 afrikada insanlar tek bardak su alcak parası yokken, sen 4klık kalemlerden almak için bakınıyosun,üstelik hiç ihtiyacın yokken.Abi yalvararım bırakın şu şımarık çocuk tribini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 aahahah adam bide ciddi ciddi yazmış afrika bla bla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben en çok şeye güldüm: ismini vermeyeceğim büyük bir inşaat şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 afrikaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 20 bin liraya araba ararken iyi tabi. Afrikada çocuklar açlıktan ölüyo sen otobüsle gitmiyim arabayla gidiyim diyosun. AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 moleskine hakkında görüşlerinizi alayım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Böyle olunca bi anlamı kalmıyo ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ülkeye komünizm geldiğinde bu topiği yetkili mercilere ulaştıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 onca kalem arasından anca bi not defteri beğendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Komünizmde ne saçma iş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 moleskin tek numarası daha önceden meşhur 3-5 yazarın kullanmış olması olan bir defter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 arwey vs moleskin? özellikle kağıdın kalitesini soruyorum. arwey'in daha fonksiyonel olduğunu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar