Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 valla acıkcası evden böyle asosyal chatroomsuz falan sc2 oynamak biraz baydı beni bende 2-3 senedir cafeye takılmıodumda artık zamanı geldi gibi, sordum eski cocuklara varmı güzel takılabilcemiz biyer die Meram'a yönlendirdiler, eski action cafe nin üst katıymıs tam olarak yeri sakaryada ben hafta ici gidip yüklicem gelen oraya gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şimdi meram ve action cafe nin nerde olduğuna dair biraz detaylı bilgi verir misin ? Meram bu Atatürkl Lisesi yanında Strazburg Caddesinde pastane mi tek bildiğim meram pastane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dr_Stein said: şimdi meram ve action cafe nin nerde olduğuna dair biraz detaylı bilgi verir misin ? Meram bu Atatürkl Lisesi yanında Strazburg Caddesinde pastane mi tek bildiğim meram pastane ? ------------------------------ edit sakaryada yazmışsın sabah sabah okumayı es geçmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hehe yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tamamdır şimdi oldu. Askere gitcem aralık 12 sinde o zamana kadar kızılayda paket program kurslarım oluyo fırsat buldukça gelmeye çalışırım diamond olduktan sonra pek oyun atamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 gittimde cafeye tırt dolu elemanada orjinal oyunla crackli oyun arasındaki farkı anlatamadım topic cope XDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 e başka cafe yok mu ankarada benim ankaraya gittiğimde kızılayda gittiğimiz bi cafe vardı. zamanında siberlik bilmemne starcrafttı world of warcrafttı dotaydı oynayanlar vardı ama sene 2006-2007 filan, böyle ana caddeden arkaya dolaşıyodun filan. neyse yani başka cafe bulun. ya da böyle şeylerde en güzeli, bizim zamanında squee ile beşiktaştaki alien internet cafeye yaptığımızı yapmak. adamlarda zamanın en iyi bilgisayarları vardı ama doğru düzgün oyunları yoktu, gidip hepsine warcraft 3 yüklemiştim daha yeni çıkmıştı classic. adamlarla konuşup bakın yükleyelim çok oynayanı olacak vs. ii dedi adam orda total 25 30 bilgisayar yüklediydik crack mrack. bi tane öyle kafa dengi merkezi bi cafe bulup yüklet orjinalini gelen oturduğu bilgisayar yükletsin oynasın orjinaliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 meram'a 6-7 yıldır falan giderim, sahibini orda çalışanları falan tanırım, sağlam dota kafesiydi orası iyi oyuncular iyi geyikler olurdu..artık arada arkadaşlarla toplanıp gidiyoruz falan..eğer yüklemene izin falan vermiyolarsa ben konuşurum..ordaki nerdler de ısınabilir sc2'ye ortam da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bilmiorumda cafe ortamını görünce nie gitmedigimi hatırladım.. biri gidip oyunu falan yükletirse bende takılırım onun dısında bu saaten sonra hala market işletir gibi cafe işleten tiplere crackli oyunla orjinal oyun arasındaki farkı anatamıcam @desu o dedin yer chatlak sahibi cengiz abi wcg zamanları beni takımına almak istemişti ben götü kalkık bi şekilde sen kimssinn yaaaa demiştim ayrıyeten oraya takılan kitle askerler ve 14yasında 500bine ne kadar oynarım abi? kitlesi bize söyle eski time zamanı gibi ev ortamını hissedebilcemiz biyer lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 haklısın, öyle bi ortam gerekli.. öyle bi yer bulmak da gerçekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 time ı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 o ortamlar isteyerek olmaz yigen, kendiliiinden oluşur gelişir ve biter cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 meram dota ve cod cuların mekanı ya orada sc2nin tutacağını pek sanmıyorum. güzel bir cafe bulunsa gidip oynasak güzel olur harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 doğuş vardı bi de bizim starcraft oynadığımız, ama orası el değiştirip mynet kafe gibi bişey olmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 olsa öle bi yer ben de gelirim arada zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Blue/Turc vardı bizim gittiğimiz de Blue ayrı bişiler oldu Turc te kapandı. İkisinin de ortamı baya iyiydi haftasonları asker rush harici sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Abi sc2 cafe de tutar mı allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 belirli tek bir yer olursa, her türlü etkinlikte orda düzenlenirse, insanın gidesi gelir tabi arada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ya zamanında cafeye giderdik half-life, battlefield, RA2, cs, aoe 2 falan atardık sırayla. Bunda da öyle olabilir yani gidip saatlerce sc2 atılır mı bilmem de olay ortamı kurmak zaten. Ama zor oluyor işte ortam müsait olacak bilgisayarlar olacak insanlar gelecek falan. Nadir yakalanan bir döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 wastyrx said: Blue/Turc vardı bizim gittiğimiz de Blue ayrı bişiler oldu Turc te kapandı. İkisinin de ortamı baya iyiydi haftasonları asker rush harici sdfg turc kapandından eminmisin? orayı ayarlaybilirim, hafta sonları sabahlama falanda olur orda neyse hafta ici bi bakarım turke o diger saydınız yerler rezil durumda pcler klave mouse falan ama turk güzel haldeydi en son gitigimde ortamıda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 turc şu aspavanın oraya nonstop çalıştığı 2 katlı wow kafe miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 JonBovi said: turc şu aspavanın oraya nonstop çalıştığı 2 katlı wow kafe miydi ? yok kocatepe caminin sagında kosedeydi, 2 yana tasındı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tamam kocatepe nin orda dediğim yer, hatta eskiden superonline li bir cafe vardı, oranın biraz üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kapandı Turc. Baya oldu kapanalı bilgisayarları falan taşımaya yardım ettim hatta :P yerine chatlak açıldı ama eski tayfa takılmıyor oraya, arada bir nostaljiye gidiyoruz. Bir de sabahlama olayı yok sanırım. Eskiden 7/24 açıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar