Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara sc2

Memphis

Öne çıkan mesajlar

valla acıkcası evden böyle asosyal chatroomsuz falan sc2 oynamak biraz baydı beni
bende 2-3 senedir cafeye takılmıodumda artık zamanı geldi gibi,
sordum eski cocuklara varmı güzel takılabilcemiz biyer die
Meram'a yönlendirdiler, eski action cafe nin üst katıymıs
tam olarak yeri sakaryada
ben hafta ici gidip yüklicem
gelen oraya gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

e başka cafe yok mu ankarada

benim ankaraya gittiğimde kızılayda gittiğimiz bi cafe vardı.

zamanında siberlik bilmemne starcrafttı world of warcrafttı dotaydı oynayanlar vardı ama sene 2006-2007 filan, böyle ana caddeden arkaya dolaşıyodun filan.

neyse yani başka cafe bulun.

ya da böyle şeylerde en güzeli, bizim zamanında squee ile beşiktaştaki alien internet cafeye yaptığımızı yapmak.

adamlarda zamanın en iyi bilgisayarları vardı ama doğru düzgün oyunları yoktu, gidip hepsine warcraft 3 yüklemiştim daha yeni çıkmıştı classic. adamlarla konuşup bakın yükleyelim çok oynayanı olacak vs. ii dedi adam orda total 25 30 bilgisayar yüklediydik crack mrack.

bi tane öyle kafa dengi merkezi bi cafe bulup yüklet orjinalini gelen oturduğu bilgisayar yükletsin oynasın orjinaliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

meram'a 6-7 yıldır falan giderim, sahibini orda çalışanları falan tanırım, sağlam dota kafesiydi orası iyi oyuncular iyi geyikler olurdu..artık arada arkadaşlarla toplanıp gidiyoruz falan..eğer yüklemene izin falan vermiyolarsa ben konuşurum..ordaki nerdler de ısınabilir sc2'ye ortam da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiorumda cafe ortamını görünce nie gitmedigimi hatırladım..
biri gidip oyunu falan yükletirse bende takılırım onun dısında bu saaten sonra hala market işletir gibi cafe işleten tiplere crackli oyunla orjinal oyun arasındaki farkı anatamıcam

@desu
o dedin yer chatlak sahibi cengiz abi wcg zamanları beni takımına almak istemişti ben götü kalkık bi şekilde sen kimssinn yaaaa demiştim
ayrıyeten oraya takılan kitle askerler ve 14yasında 500bine ne kadar oynarım abi? kitlesi

bize söyle eski time zamanı gibi ev ortamını hissedebilcemiz biyer lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zamanında cafeye giderdik half-life, battlefield, RA2, cs, aoe 2 falan atardık sırayla. Bunda da öyle olabilir yani gidip saatlerce sc2 atılır mı bilmem de olay ortamı kurmak zaten. Ama zor oluyor işte ortam müsait olacak bilgisayarlar olacak insanlar gelecek falan. Nadir yakalanan bir döngü.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Blue/Turc vardı bizim gittiğimiz de Blue ayrı bişiler oldu Turc te kapandı. İkisinin de ortamı baya iyiydi haftasonları asker rush harici sdfg

turc kapandından eminmisin?
orayı ayarlaybilirim, hafta sonları sabahlama falanda olur orda
neyse hafta ici bi bakarım turke
o diger saydınız yerler rezil durumda pcler klave mouse falan ama turk güzel haldeydi en son gitigimde ortamıda güzel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...