Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yaw ben bu duruma kıl oluyom. Nası bi fantazidir hala da annamıyom. İnternette hayatımın aşkını arayan bi tip değilim ama bi erkekle kız olduğunu sanarak konuşmak kadar aptalca bi durum yok. Sizinde konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyom..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 3 charimin 2si female.Niyemi çünkü female ler daha güzel renderlanmis male charlar biraz odun duruyo hele human male ler rezalet ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: fizban, 10 February 2004 02:16 tarihinde demiş ki: role playing diyolar buna, imzandaki role player ı çıkartıvermeyi düşünür müsün ? Pek düşünmüyom çünkü doğru yazılmış. Evet oyun role playing ama oyuncularda role player oluyor: http://starwarsgalaxies.station.sony.com/manual_detail.jsp?chapter=19 Bu yukarda verdiğim çok faydalı bi linktir SWG oyuncuları için. SWG'nin kendi manuel'i ve içinde şöle bi satır var: /roleplay (/r) - set your character to "Role Player" for the purpose of searches. Hadi bunu boşverde asıl komik olan senin imzanda hatalar olması. İmzanın doğru yazılışı şöle: if i seem to be a superhuman, i have not been misunderstood.. Fizbanelli Leetranos, a proud member of the family Bu bana daha çok 3. madalyayı almak için atılan bi mesaj gibi geldi.. Saygılarımla, ebawoB[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 role playing diyolar buna, imzandaki role player ı çıkartıvermeyi düşünür müsün ?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya ben bu soruyu bi yerden hatırlıcam da dur bakalım hehe.. Ya koymuyom imza mimza.. Saptı gitti konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Benimde 2 charımdan 1 i female, nesi batıyor anlamadımki? Illa cinsiyetimdeki charla oynama zorunluğummu var?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 saka bir yana oyunda hani gercekten female olupta bir erkegin yapabileceginden daha kotu bi oyun tarzi sergileyen oylesine cok karakter varki (infosu renk cumbushu the first rifffle Gurrrrlll in bestine! luv ya ahmet 4evah! btw im bi if ur interested vs vs) gibi :) madem imkan sunulmus hele hele bu kadar emote un oldugu bi sistemde kullanmamak ayip :p bide sen bazi oyuncularin neden sisman vuki olabilecegini dusun?...ne? ole bi secenek de var ben gördüm! *tüyer* :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 10 February 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya bende açtım meraktan female char o başka. Benim kasteddiğim main char'ı female olanlar ya da female charların dişi cazibesiyle başkalarını kullanan ve bu şekilde eğlenen bozuk kişilikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Bowabe, 10 February 2004 03:10 tarihinde demiş ki:Bu bana daha çok 3. madalyayı almak için atılan bi mesaj gibi geldi.. zaten 3 madalya var fizde :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Popeye, 10 February 2004 04:12 tarihinde demiş ki: said: Bowabe, 10 February 2004 03:10 tarihinde demiş ki:Bu bana daha çok 3. madalyayı almak için atılan bi mesaj gibi geldi.. zaten 3 madalya var fizde :) Yaf ilki çekirdek... onu rozetten sayıyom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 heheh ana charim female hemde twilek yoo güzel de degil hatta kettemoor un EN karga burnuna sahip sirf o burun yuzunden ne olaylar geldi basima anlatsam konu dagilmanin doruklarina ulasir hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Bowabe, 10 February 2004 04:08 tarihinde demiş ki: ya bende açtım meraktan female char o başka. Benim kasteddiğim main char'ı female olanlar ya da female charların dişi cazibesiyle başkalarını kullanan ve bu şekilde eğlenen bozuk kişilikler.. Bir MMO oyucusu isen (sadece swg demiyorum) bayan bir char açıp onu uslubüyle oynattırsan mükemmel zamanlar geçirebilirsin, alan memnun satan memnun olur. Cilveli konuşup bir adamla arkadaş olduktan sonra o kişi sana sen istemediğin halde full composite set verdi? buna kullanmak denmez adam içinden gelerek veriyor, ona o oyunda bir bayan karakterin cilve yapması hoşuna gidiyor ve bunun karşılığında bir hediye veriyor. Benimde Kettemoor da Twi'lek Female karakterim var ve çok memnunum emoteları, tip seçenekleri ve özellikle giysi seçenekleriyle bence female karakterler male karakterlere göre benzersiz olmuş ve bir female karakterim olduğu için mutluyum.. Bu konu RP dende öte insan psikolojisine bile girer ve çoook uzar, biraz yukarda dediğim gibi alan memnun satan memnun ise siz niye karışırsınız, bu bir oyun bırakın insanlar nasıl karakterle oynamak istiyorsa oynasın.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 10 February 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İyide abicim sen şimdi erkek adamsın dimi? Neden female char açma gereği duydun? Düşünsene böle almış gelmişsin SWG kutusunu eve, kurmuşsun oyunu ve char yaratıyon. Düşünüyon napsam ne açsam.. Sonra "heh" diyon, ben karı karakteri açıyım sonrada sölerim onlara erkek olduğumu, bak o zaman ne güzel kafaları bulanıyo filan diyemi düşünüyon hehe.. Yoksa sende de renderlanmış burun takıntısımı var hehe.. Yani anlamakta güçlük çektiğim bi olay, ondan aklından geçenleri merak ediyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya tamam herkes kendi görüşlerini sölesin. Ama bu olaylar eskilere, mircteki ilk "asl?" dönemlerine, kadar gider. Bu sırf MMORPG ya da mirclede ilgili deil, internetin doğasında olan anonim olmanın verdiği bi kimlik yaratma hakkıdır (way be ne cümle kurdum..). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hayatta female karakter açmam, açanada karışmam. (sadece nedenini sorarım :P)[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 heh bow, yani o zaman cöp adamlar olsun ortada ne gerek varki uzayda mon calamarlara yada rodianlara? önce hayalgücü iyip sonra kisitliosun.. irk yada cinsiyet "avatar" kavrami sozkonusu oldugunda ikiside ayni kefene konulur...neticede senin sanal bi kurgu icinde parasini ödedigin bir paradigma toplulugunda yönettigin (baska bi yerde yapamayacagin) bir kaarkter yaratma sansi verilmis, neden olmasin ki yani? guru nun dedigi gibi piskolojiye kadar iner bu, kusturacak kadar cok cesidi de var...hatta cuma sinavim var yersen:) eve gelmisim kutusunu acmisim...ben anlamiyorumki neden bir insan wookie secer? neden zenci secer? neden beyaz secer neden disi secer neden kensini aynisinin tipkisini yapar? bal gibide secer, iyide oynatir kotude pek kimselerin "renderli" burunlarini bu tip zevklere sokma hakki oldugunu sanmiorum... yani KESKE imkan olsa daha baska abidik gubidik irklar, cinsiyetler olsa...örnek olarak ben kendi "olmak istedigim" karakteri degil, "olamayacak olani" oynatmaya calisirim sistemin sinirlari izin verdikce..yoksa ben napim gercek hayatta ayna adinda korkunc bisi var zaten bilmiorm...mon calamarlari seviyorum eheheh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bkz. metroseksuel vuki[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ben bi kere bu şekilde sidik yarışına girmekten hoşlanmam baştan onu belirtiyim ama madem bu kadar yazmışsın sölediğin her şeye bi cevap veriyim.. Bi kere sen benim o kelimenin anlamını bilip bilmediğimi nerden biliyon? daha önce tanıştık ya da tartıştıkmı senle? Tabi benim bütün sözlerin şarkı sözü olup olmadığını bilmemi beklemiyorsun heralde.. ve bende onu normal bi söz olarak aldım ve doğrusunu yazdım. Adam şarkıyı söylerken vurguyu tutturmak için sözleri kısaltmış olabilir. Cümle o haldede anlaşılırdır ama normal söylemde öyle kullanılmaz. İkinci cümle için dediğin doğrudur, imzada görünüş açısından falan öyle kullanılır ama yine normal kullanım benim dediğim gibidir. tamam o zaman madalya almak için yazdın onları demiyom, onun benim imzamla ilgili bilip bilinmeden yazılmış gerexiz yazı diyorum. mirc'nin irc'ye girmek için bi programdan ibaret olduğunu gayet uzunca bi süredir biliyorum maalesef. Hızlı yazdığım için bu şekilde oldu. Yoksa burda bitirme tezi yazmıyom. O kelimelerin açılım ve tanımlarını gayet iyi biliyorum ve sana şunu söyliyim; bilmiyom SWG oynuyomusun ama o oyunda oynarken kullanıcı profilinde "Role Player, Newbie Helper" gibi seçeneklerin yanında kutucuklar olur. Mesela Role Player'i tıklarsan millet seni arattığında Role player olarak gözükürsün. Tick'i kaldırırsan tersi. Yani anlıyacağın üzere SWG bi MMORPG oyunu olmasına rağmen karakterlerle irc'deki gibi konuşabilir, gerçek hayattaki beden ve vucüt ölçülerini dahi alabilirsin. Yani burdan benim MMORPG'ün ne demek olduğunu bildiğim ortaya çıkıyor sanırım.. Ve belki de bu söylediklerim sana imzamdaki Role Player yazısının ne anlama geldiğini açıklamaya yetmiştir..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 millet konuyu kendim açtım, bu hale geldi, bu uzun alakasız mesajı yazdım. Siz hiç okumayın bile benim son yazdığımı direk topice devam edin..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Bowabe, 10 February 2004 04:08 tarihinde demiş ki: ya bende açtım meraktan female char o başka. Benim kasteddiğim main char'ı female olanlar ya da female charların dişi cazibesiyle başkalarını kullanan ve bu şekilde eğlenen bozuk kişilikler.. Sen niye meraktan açtın female karakter? Bozuk kişilikmisin? Bunun asılı,ikincili yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: hilikus, 10 February 2004 05:23 tarihinde demiş ki: bkz. metroseksuel vuki hahaha koptum :D bkz. epilasyon yapan wuki :-P PS: gerexiz.com u bir an önce bitirmem gerek ;)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 valla oyunu ilk aldigimda cok dusundum ekranın ortasında sole kıpır kıpır bı cıvır olsada sureklı ona baksam mı dıe. ama maul agır bastı bende zabrak male yaptım kıyamadım yıne, karakterımden de cok memnunum ama , olay orayla burayı ayırabılmekten gecer ora swg bura gercek dunya. bı de su kısıtlamalar bana hep sacma gelıyor adam ne ıstıyosa onunla oynar yoksa olayı buradan baska oyunlara kaydırmak gerekır oradada ınsan olacagına neden gıdıp ecus bucus yaratık oluyosun dıe sormak gerekır. bana kalırsa burada onemlı olan farklı ortamda farklı bı karaktere hayat vermek, ona nefes aldırmak. yoksa orayı alıp da vay sen orada hatunsun sende bozukluk var gıbı bı yaklasım da bulunmak yaklasımın kendısınden daha sapkın olur derım.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yani açıkçası ben bu olayın bu kadar yaygın olduğunu bilmiyodum. Bana sonra bi ark söledi bria'da female charların %90' erkektir diye.. Ne kadar doğru bilmiyom ama %50'nin üstünde olsa bile yüksek bi rakam dimi? Yani tamam da, roleplaying yapıyom diye de farklı bi cinsiyetin rolünü yapmakta pek anlamlı gelmiyo bana.. Rolünü yapacak bi sürü şey var.. Herşeyden önce insan karakterleri dışında bütün karakterler tam olarak rol yapıyor. Kalkıp bi wookie'ye sende hayvan özentiliği var diyomusunuz? Örnek olarak ben wookie'yim, biri geliyo ay tüylerin çok uzamış, hadi gel onları traş edelim diyince kızıp üstüme alınmıyom tabi. Wookie roar yapıyom bilmemne yapıyon hehe.. Ayrıca illa rol yapçam diyosan sahip olduğun profession'a göre davranırsın, havaya girersin. Mesela yeni jedi arkadaşların kalkıp, "Jedi business, go back to your work!" gibi bi laf etmesi kadar karizmatik bi olay yok. Ya da bi kişinin bounty hunter char'ını çok benimsemesi gibi vs vs.. Hadi diğer yaratıkların female karakterlerini de anladık biraz diyelim de, peki human female açan arkadaşların aklından neler geçiyor? Direk içinde yaşadığımız dünyayla bağlantılı bi durum. (Ya yanlış anlamayın. İsteyen istediği charı açsın umrumda deil. Ben sadece tartışıp fikir yürütüyom). Yani burda dediğim female char'ın hareketlerini, grafiğini görmek isteyen arklar deil tabi.. Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim şeyler..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Oncelikle anlaticaklarini duzgun dilde anlatirsan sana duzgun dilce cevap verme hakkimiz dogar ama sen gelipte bozuk kisilik cartti curttu dersen istedigin cevabi bulamazssin burada.. benim Chimaera'da female charim var ha neden diceksin acikliyim.. Sen gidipte bi erkek char ac onu dancer yap sonra bak bakalim sana galatasarayli futbolculara dediklerinden azini diyolarmi ufak bir ornek verim Chimaera'da bi arkim var male dancer.. Shuttleportta dans ediyo exotic sekilde 3 5 lavuk ordan atladi hemen xxx your the gayest person i have seen omg omg diye laf sokmaya basladilar.. Acicagin race senin oyniyacagin class'ida yansitir bunlari unutma derim..[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 swg oynamıyorum, ama yine de üstüme alındım. zira yıllardır uo'daki nerdeyse bütün karakterlerim femaledir, başka oyunlarda da class farkı vs yoksa female açarım charlarımı. sebebini her sorana da aynı şeyi söylerim, şimdi de söyliycem: bi erkek olarak önümde sürekli kıllı bi tipin koşmasını izlemek hiç hoşuma gitmiyo, karakterlerim kadın olunca sabah akşam kadın izliyorum. ne güzel işte.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar