Selen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bir Çağan Irmak filmi. Ben özellikle Türk filmlerine fazla yorum yapılmadan gitmeyi sevenlerdenim. Vizyona bugün girdi. Eğlenceli, masal gibi bir film.Babam ve Oğlum, Issız Adam'dan sonra onlara yaklaşan bir ilgi göremeyecek muhtemelen, ben beğendim masal tadında, güldüren, hüzünlendiren güzel bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 REDD reklamını yapıp duruyor bu filmin sosyal mecralarda 1-2 haftadır... Redd'in şarkısı Prensesin Uykusu'ndan esinlenerek çekmiş sanırım Çağan Irmak bu filmi. Peki redd başka müzik yapmış mı film için? en sevdiğim yerli grup oldu da redd son 1 senede. Onların hatrına gidecem. Gerçi çağan ırmak için de giderdim ya neyse =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aslında babam ve oğlum ve ıssız adam ilk başta fazla ilgi görmedi ama o kadar iyi filmlerdi ki çıktıktan 1-2 hafta sonra çok iyi gişe yaptılar.buda hiç reklamsız çıktı ama eminim güzel bir filmdir.izlemeden yorum yapmak olmaz ama zaman geçtikçe buda hakettiği gişeyi yapacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Filmin bütün müziklerini redd yapmış, filme ilham veren "prensesin uykusuyum" şarkısıymış zaten. Bu arada film gelirinin büyük bir bölümü tegeve gidecekmiş. Sadece bunun için bile gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 divxi çıksın indiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Esnaf said: aslında babam ve oğlum ve ıssız adam ilk başta fazla ilgi görmedi ama o kadar iyi filmlerdi ki çıktıktan 1-2 hafta sonra çok iyi gişe yaptılar.buda hiç reklamsız çıktı ama eminim güzel bir filmdir.izlemeden yorum yapmak olmaz ama zaman geçtikçe buda hakettiği gişeyi yapacaktır ben de bu noktaya takılmıştım. cem yılmaz veya yılmaz erdoğan'ın filmleri mesela öyle devasa reklamlarla geliyorlar ki herkes gitmek durumunda kalıyor, gitmezsen gündemi anlayamıyorsun falan. Ha ama gittiğinde beğenmesen ve bunu dile getirsen dahi bunu duyanlar da gidiyor filme. Yani o filmlerin gişe başarısı, reklamların başarısını gösterirken bu Çağan Irmak'ın filmleri direkt filmin başarısını gösteriyor. Biz ıssız adam'a henüz herkes bilmezken, gidecek başka film bulamadığımızdan falan gitmiştik. O şekilde gidip çok sevince bir başka oluyor zaten. Herkese "çokzel film gidin" falan demiştik. Herkes böyle demiş tabi meğersem. Film hakkaten de 4-5 hafta sonra gişeye oynamaya başlamıştı... Yarın gidiyoruz buna da :P redd de dinleyin 2000'li türkçe rock'ın bayrak gemisi adamlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ıssız adam güzel değildi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 babam ve oğlum tamam ama hakkaten ıssız adam nasıl şişirilmiş bir filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Aluriel said: ıssız adam güzel değildi de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ıssız adam kadar tırt bi film gelmedi,ulan su milleti nası cozmusse duygusal travmatik oldugumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 babam ve oğlum'u da beğenmemiştim ben. 10 üzerinden -5 ile abşlıyor Türk filmi olduğu için direk baştan benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 senko said: divxi çıksın indiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi süperdi çok güzeldi yerim şöyleydi böyleydi diye yorum yapanları. çok güldük çok içten samimi bi filmdi. kasılmadan izleyin yergilerinize para vermiyorlar. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben de beğendim değişik hoş bir film herkes beğenmeyebilir ama böyle bazı duygulara oynuyor aslında film hani ama benim hoşuma gitti anlaştım filmle genco erkal'a da bayıldım gene o arada başroldeki adamla ev arkadaşını izlemesi de eğlenceliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ıssız adamdan müzikleri çıkar 4/10 puanı silinir. ondan seviyorsunuz bilinçaltınıza hükmediyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dün gittim bende. Hiç sıkmadı hiç baymadı da. Son iki filminden daha iyi Çağan Irmak'ın. Eğlendik güldük hüzünlendik. Az biraz kopukluk var. Gerisi harika 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Başarılı görsel efektlerin olduğu eğlenceli bi istanbul hikayesi. Çağan Irmak'ın diğer filmleri kadar etkili değil bence. Redd grubunu çok sevenler izlemeli bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar