Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 said: Bir önceki 6-Serisi ile ciddi bir başarı ve önemli satış rakamları yakalayan BMW, yeni 6-Serisi'ni üretirken detay işçiliğine çok önem vermiş. Otomobilin özellikle iç mekanının kalitesi dikkat çekiyor. Motorlara gelirsek daha önceden belli olduğu gibi, 6-Serisi Convertible'ın fuarda sergilenen motoru 8 silindirli 4.4 litre hacminde turbo beslemeli ve 400 beygir güç üretebiliyor. 8 ileri otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabilen bu motor otomobili 0'dan 100 kilomtre/saat hıza 5 saniyede çıkarabiliyor. 650i olarak adlandırılan bu otomobilin maksimum hızı ise 250 kilometre/saat olarak sınırlandırılmış ve 100 kilometrede ortalama 10.7 litre yakıt tüketecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 4.4 turbo ve 400hp mi? aynı 4.4 motor ve twin turboyla 555hplik X5 M ve X5 M yapmamış mıydı bunlar? ne bu ölümüne detuned motor? 10 litre tüketim iddialı olmus yani de, yakıtı onemseyen zaten 650i almaz hani. sacma buldum edit: tabi m6 olunca o motor olacak herhalde de. ayıp yani bari biraz daha kucuk hacim yapsalarmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sokakta görmeden bmwler çok kötü geliyor adama ama önler hep aynı oldu ya 7 kasa 5 kasa bu.hani m paketli falanlı bide bej olmayan bi modelde daha güzel durur belki ama suanki 6 kasa daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi yakıtı önemseyen şunu almaz bunu almaz diyosunuz da bir çok parası olan insa u tarz arabaları sadece fazla yakıyo diye almıyo yani o arabayı alıcak parası olan adamın sınırsız parası var demek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Red said: ama önler hep aynı oldu ya 7 kasa 5 kasa bu. 90'ların başlarında başladı bu salaklık. artık marka, model fark etmiyor her araba birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ben&Jerry's said: abi yakıtı önemseyen şunu almaz bunu almaz diyosunuz da bir çok parası olan insa u tarz arabaları sadece fazla yakıyo diye almıyo yani o arabayı alıcak parası olan adamın sınırsız parası var demek değilhocam a6 a8 gibi gunluk araclarda tabi mantıklı dedigin, ama convertible araç alırken ve bu fiyatta bişey alırken zaten gunluk kullanmayacaksındır ve o yuzden de hafta sonu yakacagın yakıt 200 lira olacagina 100 lira olmasini gercekten onemsemezsin. bu araci alicak adamlar, turkiyede en azindan, senelik yakittan cok vergiye para vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar