Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2 yi nereden alabilirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galiba öyle birşeyler bir yapmış arkadaş neyse şimdi mail attı blizze onlarda cevap verdi, keyinizi verin istediğin regiouna oynamanızı sağlayalım diye.
Mesaj tarihi:
Rica etsem biri battle.net deki hesabına girip game clientinin us mi yoksa eu mu olduğunu bakabilir mi ? Mesela bendeki StarCraft_2_NA_en-US şeklinde.
Mesaj tarihi:
Law said:

Rica etsem biri battle.net deki hesabına girip game clientinin us mi yoksa eu mu olduğunu bakabilir mi ? Mesela bendeki StarCraft_2_NA_en-US şeklinde.

bende StarCraft_2_Gosu_en-EU seklinde yazıor
Mesaj tarihi:
battle.net den oyunu inidiremiyorum hata veriyor, devam et dediğimde olmuyor. Sürekli hata veriyor.

Oyunu başka nerden indirebilirim ? Torrentden çeksem bir sorun olurmu ?
Mesaj tarihi:
Law said:

battle.net den oyunu inidiremiyorum hata veriyor, devam et dediğimde olmuyor. Sürekli hata veriyor.

Oyunu başka nerden indirebilirim ? Torrentden çeksem bir sorun olurmu ?

nasıl hata verio hatayı bi yazarsam
daha güzel cevap alırsın

yani sorun firewall danmı yoksa indirdigin dosyadanmı yoksa indirdigin blabladanmı
Mesaj tarihi:
Memphis said:

nasıl hata verio hatayı bi yazarsam
daha güzel cevap alırsın

yani sorun firewall danmı yoksa indirdigin dosyadanmı yoksa indirdigin blabladanmı

Şöyle bir hata veriyor, download başlıyor mesela 2gb geldi birden download durdu, tekrardan başlattınca kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor ama buna yetkiniz yok diye hata veriyor. Neyse başdan başladım 600 mb oldu yine aynı hata. Daha önce SC2 betayı ve wow u yine bliz downloadırdan çekdim böyle bir sorun olmadı firewall kapalı bu arada.
Mesaj tarihi:
hmm sey ozaman
onceden crackli veya baska version bi sc2 kurduysan
onun üzerine kurmaya calısıo

hatırlamıorum simdide sc2 yi tamamen pc den kaldırman için 4-5 farklı yerde dosyaları silmen gerekiodu
bu senin sorununu cozer sanırım
torrentden indirsen yüklerken yine aynı sorunu vercek veya oyunda cesitli sorunlar yasıcaksın

bende bi cafeye cd den yüklemistim butun o crackli dosyaları silmedigim icin oyun bi garip calısmıstı laddera game search etmiodu falan
Mesaj tarihi:
Torrentden buldum çekiyorum, tavsiyeler için teşekkürler.

@Memphis

Daha önce hiç SC 2 yi indrimedim ve dolayısı ile crackli oalrak kullanmadım. Sadece Beta sını indirmişdim beta keyi alınca, ama ondan sonra zaten makina format yedi.

Bakalım umarım torrent sorun çıkarmaz. DAha mail attım blize us clientı EU ya çevirecekler adam tamam dedi ama hala bir değişiklik yok, bu arada US clienti ile biraz takılayım diyorum umarım pingler çok çoşkun olmaz.
  • Yeni Oluştur...