huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 premium almışsınız siz hesabı o zaman :d
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Haha, benim hesabımda sc2 yok ama oada aynı şekilde hem us hemde eu battle net e giriyor. Sizde deneyin.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 alla alla demekik dğeiştirmişler, özür dilerim yanlış bilgi için
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yok canım önemli değil, bakalım inen client ile nereye bağlanacağız. Zaten keyi buraya sormadan önce aktive ettik.
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben şimdi denedim, girmiyor. muhtemelen 2 tarafta da hesap açtınız siz, clienti indirirken us e bağlandınız. başka izahat göremedim.
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Galiba öyle birşeyler bir yapmış arkadaş neyse şimdi mail attı blizze onlarda cevap verdi, keyinizi verin istediğin regiouna oynamanızı sağlayalım diye.
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Rica etsem biri battle.net deki hesabına girip game clientinin us mi yoksa eu mu olduğunu bakabilir mi ? Mesela bendeki StarCraft_2_NA_en-US şeklinde.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Law said: Rica etsem biri battle.net deki hesabına girip game clientinin us mi yoksa eu mu olduğunu bakabilir mi ? Mesela bendeki StarCraft_2_NA_en-US şeklinde. bende StarCraft_2_Gosu_en-EU seklinde yazıor
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 battle.net den oyunu inidiremiyorum hata veriyor, devam et dediğimde olmuyor. Sürekli hata veriyor. Oyunu başka nerden indirebilirim ? Torrentden çeksem bir sorun olurmu ?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben torrent den çektim sorun olmadı
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Law said: battle.net den oyunu inidiremiyorum hata veriyor, devam et dediğimde olmuyor. Sürekli hata veriyor. Oyunu başka nerden indirebilirim ? Torrentden çeksem bir sorun olurmu ? nasıl hata verio hatayı bi yazarsam daha güzel cevap alırsın yani sorun firewall danmı yoksa indirdigin dosyadanmı yoksa indirdigin blabladanmı
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 blizzard downloader ın port unun açman gerekiyor olabilir ben de torrentten çektim,cracklerini yapmayınca fark yok zaten
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Memphis said: nasıl hata verio hatayı bi yazarsam daha güzel cevap alırsın yani sorun firewall danmı yoksa indirdigin dosyadanmı yoksa indirdigin blabladanmı Şöyle bir hata veriyor, download başlıyor mesela 2gb geldi birden download durdu, tekrardan başlattınca kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor ama buna yetkiniz yok diye hata veriyor. Neyse başdan başladım 600 mb oldu yine aynı hata. Daha önce SC2 betayı ve wow u yine bliz downloadırdan çekdim böyle bir sorun olmadı firewall kapalı bu arada.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hmm sey ozaman onceden crackli veya baska version bi sc2 kurduysan onun üzerine kurmaya calısıo hatırlamıorum simdide sc2 yi tamamen pc den kaldırman için 4-5 farklı yerde dosyaları silmen gerekiodu bu senin sorununu cozer sanırım torrentden indirsen yüklerken yine aynı sorunu vercek veya oyunda cesitli sorunlar yasıcaksın bende bi cafeye cd den yüklemistim butun o crackli dosyaları silmedigim icin oyun bi garip calısmıstı laddera game search etmiodu falan
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Blizzard downloader'ı yönetici yetkisinde başlat. Her yeni M$ işletim sistemi gibi win7'de olmayacak meseleleri problem haline getiriyor.
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Torrentden buldum çekiyorum, tavsiyeler için teşekkürler. @Memphis Daha önce hiç SC 2 yi indrimedim ve dolayısı ile crackli oalrak kullanmadım. Sadece Beta sını indirmişdim beta keyi alınca, ama ondan sonra zaten makina format yedi. Bakalım umarım torrent sorun çıkarmaz. DAha mail attım blize us clientı EU ya çevirecekler adam tamam dedi ama hala bir değişiklik yok, bu arada US clienti ile biraz takılayım diyorum umarım pingler çok çoşkun olmaz.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Valla ben Avrupa'dan bile düzgün ping aldığımı sanmıyorum. Arada bir spikelar giriyor.
Öne çıkan mesajlar