artstvol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sc2 yi nereden alabilirim. d&r da yok bakıyorum da,kalmamıs mı ne olmus tam anlayamadım. şehir : ankara
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 cd key isterim diyosan 82 liraya wowmarketim.com satıyor
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 artstvol said: sc2 yi nereden alabilirim. d&r da yok bakıyorum da,kalmamıs mı ne olmus tam anlayamadım. şehir : ankara Ankamall deki teknosa ve D&R bak,baktın orda yok anteras dakilere bak orda kesin vardır
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 biraz sonra cıkıp bakıcam ankamall'e de.internet sitesinden baktım da yoktu. hatta football manager mi alsam sc mi diye düşündüm de,biraz broodwar oynamıslıgım ve o sürede,son derece ametör oynamıs oldugum halde bile büyük zevk aldıgım için,99 dan beri oynadıgım fm'nin yerine tercih etme kararı aldım : ) ha bu demek değildir ki sc2 yi iyi oynayacagım.hayır tabi daha klavye kullanmasını bilmiyorum oyunda,ama cs yi tümden sildim pc de de oyun oynarsam sc ve biraz fm o kadar artık.
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 artstvol said: biraz sonra cıkıp bakıcam ankamall'e de.internet sitesinden baktım da yoktu. hatta football manager mi alsam sc mi diye düşündüm de,biraz broodwar oynamıslıgım ve o sürede,son derece ametör oynamıs oldugum halde bile büyük zevk aldıgım için,99 dan beri oynadıgım fm'nin yerine tercih etme kararı aldım : ) ha bu demek değildir ki sc2 yi iyi oynayacagım.hayır tabi daha klavye kullanmasını bilmiyorum oyunda,ama cs yi tümden sildim pc de de oyun oynarsam sc ve biraz fm o kadar artık. ankamall de yoksa anterasa bakarsın yarın orda kesin vardır.
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BaaL said: bir pronun doğuşu hahaha yok canım daha neler.bu arada oyunu aldım,fakat aksilik ya masaüstü bozuldu.laptopa yüklüyorum su anda. konu silinebilir. ilginiz için teşekkürler
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 artstvol said: BaaL said: bir pronun doğuşu hahaha yok canım daha neler.bu arada oyunu aldım,fakat aksilik ya masaüstü bozuldu.laptopa yüklüyorum su anda. konu silinebilir. ilginiz için teşekkürler tahminimce ankamall/teknosa dan aldın? :d
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yok antaresten.yanımda hemen oraya baktım önce
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bu arada patchlerden birinde %70 de takıldı,indirmeyi kesti.daha sonra kapatıp acmayı denedim ama Patch Aborted ''Another copy of the Blizzard Downloader is already downloading that file to that location.'' yazıyor.Fakat herhangi birşeyi indirdiğini ben görmüyorum veya hissetmiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 said: sc2 yi nereden alabilirim çok yakında kuzey koreden!
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sorun yok yav,oynuyorum 3-4 gündür 9-20 falan gidiyorm haha
rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Media Markt te 98 TL ye satılıyor.
Law Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şimdi ben SC2 key alsam akabinde bu oyunu battlnetden aktive edip ooyunu digital download edebilirmiyim ?
Law Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Fistan said: cd key isterim diyosan 82 liraya wowmarketim.com satıyor Nasıl burası güvenli mi ? daha önce alışveriş yapan oldumu. Gamer-market.com dan bayağı birşey aldım 10 dakikada maile key geliyordu yada game card şifresi ama stoklarında yok sc2.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 almadan önce bir maill bişey at ellerinde olup olmadığını sor yada burdan fistan a pm at,o fiyat civarlarına gittigidiyor a da bakabilirsin
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Law said: Fistan said: cd key isterim diyosan 82 liraya wowmarketim.com satıyor Nasıl burası güvenli mi ? daha önce alışveriş yapan oldumu. Gamer-market.com dan bayağı birşey aldım 10 dakikada maile key geliyordu yada game card şifresi ama stoklarında yok sc2. güvenlidir wowmarketim. sahibi de Dynun zaten, forumun tanınan simalarından. Dynun'a pm at sor var mı elinde sc2 key'i
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ucuza satan bir yer var mı? Tekin olmasa da olur. Sadece key istiyorum. Ucuzdan kasıt X aylık oyun olduğundan 50 dolar altı oluyor tabii onun altını çizeyim :D
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Şimdi keyi aldık dynun denen arkşadın siteinden. Bir kaç sorum var. Bu sc2 de regioun var mı wow daki gibi avrupa serverleri, us serverleri gibi ? Arkadaşın hesabına girdik eu.battle.net de hesaabı. akabinde keyi aktive ettik ama region olarak game client us görünüyor. Ve şu an oyunu çekiyor. mesela wowu var o eu clienti var. Biz kaza ile us keyi mi aldık yani o serverlada oynanan (sitede eu keyi satılıyor olması lazım) Full Game Client* North America / English (US) ahanda ibare bu client download kısmında. Yoksa herkes mi us serverinde oynuyor ?
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 eu bnete girdiyseniz us client çekemezsiniz zaten. eu daki hesabınızla us sayfasına giriş bile yapamazsınız. %99,99 bir sorun yok, rahat rahat indirin.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 region var ama EU batlnet acc'ına zaten us key ekliyemiyorsun diey biliyorum ben. sorun cıkma zo clienttan bence insin
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://us.battle.net/en/ ve http://eu.battle.net/ en/ İki sitedende girince aynı hesapla giriş yapııyor ? Nasıl bir olay bu ?
Öne çıkan mesajlar