Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ne kadar yorgun olursa o kadar evde rahat bırakır sizi her kopek için geçerli en az 1 saat yürümesi mis gelir köpeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu senın kuzen karanlık kuzen mi? hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 evet:/ köpek bugün gezdirirken ara arahapşırdı bi sorun oluşturur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 çok yaşa dediysen sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Flassh said: evet:/ köpek bugün gezdirirken ara arahapşırdı bi sorun oluşturur mu acep? arkadaş nasıl bir sorudur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 lan ne bileyim, köpekler hakkında hayvan oldukları dışında bilgim yok. çok dikkatimi çekti sorayım didik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bir canlı (insan, köpek hatta yapabiliyorsa ağaç) ara ara hapşırıyorsa soğuk almıştır, hasta oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 çok soru soruyorum ama beceremedim şu işi, köpeği gezdirirken nasıl kontrol edicez? her yere atlıyor, doğru duzgun yurumuyor. tasmayı kısa tutun diyorlar ama o zaman da çok çekiyor kendini acıyorum, bişi olcak diye tırsıyorum bırakıyorum :( zaten bugun köpekle oynarken düştüm her yerim soyuldu dgfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 göğüs tasması al sürükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Şefliği kazan. Ciddiyim. Hatta bence otur Dog Whisperer'ı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu ne abi,mama vermeye yanına çıkıyolar,canlı abi bu hayvan,seviceksin vakit geçiriceksin. şöyle çocukluk hevesleri için almayın şu hayvanları,belki onu hakikaten sevecek bi ailesi olucaktı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dur aklıma geldi yarın gezdirmeye çıkarayım sevinsin gariban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Flassh said: dur aklıma geldi yarın gezdirmeye çıkarayım sevinsin gariban oha haahhhahha haah oha .ha hah. oha .. .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ya Flassh süper ince bir espri yaptı ya da durum gerçekten vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 adama ne kızıyonuz ya napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 :( bende acıyorum köpeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çal köpeği. gezdirirken kaçtı falan de :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 lan harbi nası kafasızlarsınız hala gelmiş adama gider yapıyosunuz, herif ustune vazife olmayan seyi iyi niyetle yapıyo, hala laf ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 benim tepkim kuzene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ulan aylardır tasma alın diyorum bak ufak geliyor diyorum dinlemiyorlar.hala 3aylıkken petshopun verdiği dandik kayış gibi olanı kullanıyorlar bugün çıkardım dışarı zaten köpek çektiriyor kendini böyle olunca da nefes alamıor bildiğin hıı hıı sesler çıkarmaya başlıyor, boğulcak hayvan 45 dakka bişi olmasın diye peşinde koşa koşa gezdirdim koydum tekrar içeri. ne bitmez çilesi varmış bu köpeğin burası benim köpek konusunda sinirlerimi yatıştırma topiğim oldu artık dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İstanbuldaysan sana Lindanın eski tasmalarından verebilirim.İki dişi olarak ara sıra kıyafet değiştiriyoruz biz. Elimde bi takım tasmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 saol hocam ama bursadayım. neyse 1 2 kez daha üstelicem tasma tasma alın diye alınmazsa parayı bulunca ben alırım artık yazık hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bizim aptal bugün 2 metre yükseklikten kafa üstü betona çakıldı sdf. o kadar şımarırsa olcağı o. düşünce süt dökmüş kedi gibi oldu ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar