Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kuzen 3 aylık iken sibirya kurdu almıştı şuan 6 aylık terasta bakıyor yanına çıkan eden pek yok sadece mama vermek için çıkıyorlar arada ben çıkıp oynuyorum da çok şımarık ısırmaya calısıyor üstüme atlıyor durmuyor. hiç söz dinlemiyor.özellikle benim sözümü, yabancı biri biraz kış mış yaptı mı yavşamıyor fazla nasıl hafiften eğitmeye başlayabilirim bu köpeği. daha önce hiç köpek bakmadım bu arada şuanlık tek korkusu çeşmeyi açmam çeşmeyi açınca uluyor, hırlıyor kaçıyor duvarın arkasına saklıyor niye böyle korkuyor çeşmeden anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kuduz olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 beslemek için sibirya kurdu alıp yanına sadece mama koymak için çıkma oalyına takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sibirya köpeği duası gereği çok enerjiktir... bol bol koşturtun yürütün ki enerjisini bu tip şeylere harcamasın zamanlada eğitimi oturur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 normalde su falan içiyor yahu tek çeşmeden korkuyor sdf hiç dışarı çıkarmadılar, 1 2 kere tasmayla terasta dolaştırayım yakında çıkarmaya başlıcam ben, hayvan yabani kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çeşme böyle çok sesli tazyikli falan akıyorsa belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Flassh said: normalde su falan içiyor yahu tek çeşmeden korkuyor sdf hiç dışarı çıkarmadılar, 1 2 kere tasmayla terasta dolaştırayım yakında çıkarmaya başlıcam ben, hayvan yabani kalmış sen günde kendini bir iki kere terasta gezdirirmisin ? bir an önce çıkar hayvanı dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çıkaracam zaten, bu kadar hareketli olması korkutuyor beni ama başlarda sokak aralarında dolaştırıyım alışınca bursa turu atarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kısa tasma kullan başlarda iriyse köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Benim de sibirya kurdum var =) 2 yaşında kendisi. Onu bol bol dışarı çıkar , aynı parka götur hep yakınlarda bir park bul öncelikle. Bir sure kendin tasmayla gezdir. Sonra yavaştan açmaya başla tasmasını , çağırırken hediyeyle çağır. Köpek şekerleri oluyor satılıyor onlarla dene. Her turlu komutu öğretebilirsin hediye yöntemiyle , ancak uyarıyorum sibirya kurtları çok inatçı hayvanlardır , her zaman komutunu dinlemeyebilir , inat yapabilir , özgur ruhludur. Çok komut olayına girmeni önermiyorum sibirya kurduyla , anca bi koş , otur , hayır gibi şeyler yeterli olur.Bir de eve al acayip sosyal bir hayvan çunku . Tuylerinden rahatsız oluyorsan git traş ettir , dışarı çıkarken kazak giydir. Ben biraz daha fenalaşırsa öyle yapmayı duşunuyorum.Bir de çok "dışarı " ve "içeri" demekten hayvan bu kelimeleri de öğrendi. Hediyesiz falan. Konuş çok zeki bi hayvan , iletişim kurarsan kopmaz o bi daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 köpek benim olsa aynı yatakta bile yatarım, tüyünden bokundan iğrenmemde işte kuzenin köpeği alırsa kendi evine alır onada almıyor. tek başına durduğu için acıyorum hayvana ondan hiç değilse gezdireyim biraz eğiteyim dedim peki bu arada köpeğe maması dışında bişi versek olur mu?zararı varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kıl oldum kuzenine, cillop gibin köpeği var eve almıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 valla ha ne biçim kuzenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 neden işkence ediyosunuz hayvana. kapatmışsınız köle gibi terasa. o hayvanın her gün gezdirilmesi lazım. sonra neden ısırıyor neden böyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kopek dedigin dışarda durur, evin içine sokulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çıkardık bugün 2:30 saat falan gezdirdik koşturduk, başta biraz zorladı ama alıştık.feci mutlu oldu hayvan rahatladı bişi dikkatımı çekti yerde bulduğu mandalina kabukları ve şeker,gofret ambalajlarına atlıyor doğrudan seviyorum sanırım, mandalina olsun gofret şeker olsun versek bi zararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya nolur al bi kitap oku. köpeğe şekerli şeyler çikolata falan verilmez. sakın yani. kör olur hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tamamdır, köpek bulduğu tüm şekerli artıkları yemeye çalısınca hoşunna gidiyor sandım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yurdumda husky satışının acilen yasaklanması lazım hayvanlar buralarda telef oluyorlar,birde üstüne cahil sahipler ekleniyor. sevgili arkadaşım elindeki köpeğin ben bugün yan geldim yattım diyebilmesi için bile min 5 ila 7 km yol yürümesi gerektiğinin farkındamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Terasta dursun diye köpek alınır mı , kuzenine sormak lazım , kuzenini geçtim ailesine sormak lazım , onlarda kuzenini doğurup bir odanın içine mi hapis ettiler acaba , bu sanal hayvanlar vardı eskiden böle besliyordun oynuyordun küçük anahtarlık gibi bir aleti vardı çantana atıyordun ismini hatırlayamadım şimdi sen ondan bir tane al kuzenine ver oda sana köpeği versin. Min günde 3 kere düzenli çıkarılması lazım köpeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kuzenini barinaga geri birak. Kopegi de eve al. Ya da kuzenin adresini panter emel'e gonder o yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 köpeği çal kuzeninden. parkta gezerken kaçırdım diye yalan söyle. sen de terasta tutacaksan çalma ama boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bugün yine dışarı çıkardım, sanırım bi 4 5 saat dolaştırdım. çimlerde koştu oynadı falan ben yoruldum o yorulmadı :P yine yemek hakkında bişi soracam, yerde simit ve kraker bulmuş çaktırmadan yedi sonradan anladım, bi zararı olur mu simit, kraker, fıstık falan vermenin? bide tasması boyun tasması onu değiştirmek gerekir mi göğüsten bağlanan tasma ile? çunku boynuna bişi olur diye korkuyorum ani hareketle falan Mighty_THoR said: yurdumda husky satışının acilen yasaklanması lazım hayvanlar buralarda telef oluyorlar,birde üstüne cahil sahipler ekleniyor. katılıyorum,en gıcık olduğum şeydi husky beslemek,acırdım köpeklere sinir olurdum sahiplerine ama gıcık olduğum şey başıma geldi mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yemekmemesinde fayda var yedirtme sen yinede tasma olayına gelince fark yapmaz nası alıştı ise öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 akşam olunca o kadar koştu oynadı acıkmıştır diye bende 1 paket aldım yedirdim. yiyince duruldu biraz ama 10 dakka oturalım dedik rahat vermedi :P bi bana zıplıyor bi arkadaşa yerde yicek bişi bulunca affetmiyor yiyor acımadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar