Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpek eğitimi

Flassh

Öne çıkan mesajlar

kuzen 3 aylık iken sibirya kurdu almıştı şuan 6 aylık terasta bakıyor yanına çıkan eden pek yok sadece mama vermek için çıkıyorlar

arada ben çıkıp oynuyorum da çok şımarık ısırmaya calısıyor üstüme atlıyor durmuyor. hiç söz dinlemiyor.özellikle benim sözümü, yabancı biri biraz kış mış yaptı mı yavşamıyor fazla

nasıl hafiften eğitmeye başlayabilirim bu köpeği. daha önce hiç köpek bakmadım bu arada

şuanlık tek korkusu çeşmeyi açmam çeşmeyi açınca uluyor, hırlıyor kaçıyor duvarın arkasına saklıyor niye böyle korkuyor çeşmeden anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

normalde su falan içiyor yahu tek çeşmeden korkuyor sdf
hiç dışarı çıkarmadılar, 1 2 kere tasmayla terasta dolaştırayım yakında çıkarmaya başlıcam ben, hayvan yabani kalmış

sen günde kendini bir iki kere terasta gezdirirmisin ?
bir an önce çıkar hayvanı dışarı
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de sibirya kurdum var =) 2 yaşında kendisi. Onu bol bol dışarı çıkar , aynı parka götur hep yakınlarda bir park bul öncelikle. Bir sure kendin tasmayla gezdir.
Sonra yavaştan açmaya başla tasmasını , çağırırken hediyeyle çağır. Köpek şekerleri oluyor satılıyor onlarla dene.

Her turlu komutu öğretebilirsin hediye yöntemiyle , ancak uyarıyorum sibirya kurtları çok inatçı hayvanlardır , her zaman komutunu dinlemeyebilir , inat yapabilir , özgur ruhludur. Çok komut olayına girmeni önermiyorum sibirya kurduyla , anca bi koş , otur , hayır gibi şeyler yeterli olur.Bir de eve al acayip sosyal bir hayvan çunku . Tuylerinden rahatsız oluyorsan git traş ettir , dışarı çıkarken kazak giydir. Ben biraz daha fenalaşırsa öyle yapmayı duşunuyorum.Bir de çok "dışarı " ve "içeri" demekten hayvan bu kelimeleri de öğrendi. Hediyesiz falan. Konuş çok zeki bi hayvan , iletişim kurarsan kopmaz o bi daha =)
Sosyal ağlarda paylaş

köpek benim olsa aynı yatakta bile yatarım, tüyünden bokundan iğrenmemde işte kuzenin köpeği alırsa kendi evine alır onada almıyor.

tek başına durduğu için acıyorum hayvana ondan hiç değilse gezdireyim biraz eğiteyim dedim

peki bu arada köpeğe maması dışında bişi versek olur mu?zararı varmıdır
Sosyal ağlarda paylaş

çıkardık bugün 2:30 saat falan gezdirdik koşturduk, başta biraz zorladı ama alıştık.feci mutlu oldu hayvan rahatladı

bişi dikkatımı çekti yerde bulduğu mandalina kabukları ve şeker,gofret ambalajlarına atlıyor doğrudan seviyorum sanırım, mandalina olsun gofret şeker olsun versek bi zararı olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Terasta dursun diye köpek alınır mı , kuzenine sormak lazım , kuzenini geçtim ailesine sormak lazım , onlarda kuzenini doğurup bir odanın içine mi hapis ettiler acaba , bu sanal hayvanlar vardı eskiden böle besliyordun oynuyordun küçük anahtarlık gibi bir aleti vardı çantana atıyordun ismini hatırlayamadım şimdi sen ondan bir tane al kuzenine ver oda sana köpeği versin. Min günde 3 kere düzenli çıkarılması lazım köpeğin
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yine dışarı çıkardım, sanırım bi 4 5 saat dolaştırdım. çimlerde koştu oynadı falan ben yoruldum o yorulmadı :P

yine yemek hakkında bişi soracam, yerde simit ve kraker bulmuş çaktırmadan yedi sonradan anladım, bi zararı olur mu simit, kraker, fıstık falan vermenin?

bide tasması boyun tasması onu değiştirmek gerekir mi göğüsten bağlanan tasma ile? çunku boynuna bişi olur diye korkuyorum ani hareketle falan

Mighty_THoR said:

yurdumda husky satışının acilen yasaklanması lazım hayvanlar buralarda telef oluyorlar,birde üstüne cahil sahipler ekleniyor.

katılıyorum,en gıcık olduğum şeydi husky beslemek,acırdım köpeklere
sinir olurdum sahiplerine ama gıcık olduğum şey başıma geldi mecbur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...