DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 vayy dövmüşler bizi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yenmekte var yenilmekte.Mazerete sığınmak yok.Adamlar iyiydi kazandı.Gelecek maç telafi etmeye çalışırız.Replay stream konusuna bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Stream Replay konusu suan yapılamıyor arkadaşlar.Replay pack yayınlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ula gitti gene benim mineraller. neyse, sağlık olsun. bu arada haftaya tunca'yı yenince, o milli takımdan gidiyor ben geliyorum. bu sebepten milli takımın geleceği daha parlak arkadaşlar, ümitsizliğe kapılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Replay Pack http://www.nation.mscl.hu/matcha.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Türkiye vs Norveç saat:21:00 Memphis vs StyGGeN.928 Sugosu vs Fury.151 Waradmiral(oyman) vs Skruffy.274 Fevax vs Kare.868 2w2: beeswax+rakibuzu vs Loke.781 + RiChY.805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 TD)Pentagram said: Türkiye vs Norveç saat:21:00 Memphis vs StyGGeN.928 Sugosu vs Fury.151 Waradmiral(oyman) vs Skruffy.274 Fevax vs Kare.868 2w2: beeswax+rakibuzu vs Loke.781 + RiChY.805 Styggen 2574 puan Zerg Fury 2574 Terran Skruffy 2679 Zerg Kare 2731 puan Terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 E çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 allah yardımcımız olsun rakipler çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Türkiye 1-0 Norveç Memphis vs StyGGeN.928 Sugosu 2-1 Fury.151 Waradmiral(oyman) vs Skruffy.274 Fevax vs Kare.868 2w2: beeswax+rakibuzu vs Loke.781 + RiChY.805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yok mudur stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bravo onat pvtde kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Stream yasak arkadaşlar.Genel bir kural.Replay stream içinde baya sıkıntı cıkıyor kimse stream yapmıyor tr den.Geçen yapılır dedik kimse yapmadı biz mahçup oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yapmak serbest, biz mi yapmıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 genel bir kural yasak kimse yapamıyor.anca replay stream yapabilyorlar.biz replay stream bile yapamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Türkiye 1-4Norveç Memphis 1-2 StyGGeN.928 Sugosu 2-1 Fury.151 Waradmiral(oyman) 0-2 Skruffy.274 Fevax 1-2 Kare.868 2w2: beeswax+rakibuzu 0-2 Loke.781 + RiChY.805 Olmuyor olmuyor olmuyor şeytanın ayagını kıramıyoruz.Olmucak maçları veriyoruz.Bukadar talihsizlikler olmaz.Ama azimle devam edilcek grupta geri kalan tüm maçlarda alınabilen maximum puanlar alınıp ilk organizasyondan iyi bi derece ile dönmeye çalışcaz.Ellerinden geleni yaptıkları için oyuncuları tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 TD)Pentagram said: Türkiye 1-1 Norveç Memphis 1-1 StyGGeN.928 Sugosu 2-1 Fury.151 Waradmiral(oyman) 0-1 Skruffy.274 Fevax 1-1 Kare.868 2w2: beeswax+rakibuzu 2-0 Loke.781 + RiChY.805 Ha gayret çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sugosu bravo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 valla ben çok rahat yenerdim ya bjk maçı nedeniyle ısınamadan go lamak durumunda kaldım çok kötü pozisyonlar alıp acemice 2 oyun verdim biraz ısınsam vermezdim ne ilk macı ne 3. macı saglık olsun bidaha böyle yogun bi programa denk gelmez insallah rahat rahat belalarını ... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yanlız fury wc deki fury ise helal valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Memphis said: valla ben çok rahat yenerdim ya bjk maçı nedeniyle ısınamadan go lamak durumunda kaldım çok kötü pozisyonlar alıp acemice 2 oyun verdim biraz ısınsam vermezdim ne ilk macı ne 3. macı saglık olsun bidaha böyle yogun bi programa denk gelmez insallah rahat rahat belalarını ... :)) sc2 milli takımına girip milli maça çıkacağın vakitlerde beşiktaş maçı izlemek de ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 wiski said: Memphis said: valla ben çok rahat yenerdim ya bjk maçı nedeniyle ısınamadan go lamak durumunda kaldım çok kötü pozisyonlar alıp acemice 2 oyun verdim biraz ısınsam vermezdim ne ilk macı ne 3. macı saglık olsun bidaha böyle yogun bi programa denk gelmez insallah rahat rahat belalarını ... :)) sc2 milli takımına girip milli maça çıkacağın vakitlerde beşiktaş maçı izlemek de ilginçmiş al benden de o kadar. Bi daha böyle yoğun bi programa gelmeme ümidiyle inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 saldır BEŞIKTAŞIM OLLEEYYY !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yapmayın çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar