deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Böyle herkesin oynadığı, quake vs. değil de daha çok cod gibi bir fps oyunu alayım sc'de falan millet beni tokatladıkça ben de bir kaç hekşat atayım diyorum. Ne var yeni çıkan, çok tutulan, serverleri dolu FPS? Kuzenim xbox'ta black ops oynuyor o güzel gibi ama PC'de nasıldır bilmiyorum. Tavsiye plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 black ops ilk hafta fiyaskoydu dogruya dogru, 2. gun server fix, 3. gun client fix, 5. gun tekrar server guncellemesi bugun yarin ise gpu ve spawn pointler icin fix gelicek, oyun su haliyle bile oldukca keyifli bi gameplay e sahip. optimizasyon problemleri de ortadan kalktiktan sonra treyarch boyle destek vermeye devam ederse ( en basta yapmalalari gereken seydi bu gerci o ayri) uzun sure oynanir bi oyun olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ne bilim oynancak adam gibi bi kaç fps var cod bfc2 moh yada steamden ucuza dod source falan kap ps3ün varsa bf43 al.ben oynuyorum misal severek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Black Ops iyidir. Tabi bu oyundan önce çıkmış ve çok daha güzel olan FPS ler var ama konu multiplayer olunca geçmişi yaşamanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Black Ops alıyorum bakalım. Bu rusyadan cd-key alıp, aktive edip veren adamlarda bir problem çıkmıyor değil mi? İngilizce dil pakedi varmış, bölge sınırlaması yokmuş falan. Gitti gidiyor'dan aldım 33 liraya; steamde 60 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 banada bi bilek ops alın bu aralar dogum günüm yarın flanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 css ustune fps gelemedi henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar