Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yalnız röportaj flemenkçe falan heralde neyse http://www.gamer.nl/video/59891/interview-met-pro-gamer-grubby-over-zijn-overstap-naar-starcraft-ii bir w3 efsanesi taptığım adam ahanda şöyle başarıları var http://followgrubby.blogspot.com/2009/03/grubbys-accomplishments.html başarıları onlarca var hatta arada bir de şu var 1st Place - 2005 Cyberathlete Professional League Istanbul (Istanbul - Turkey) ve röportajında açıklamış geçeceğini zaten şöyle de bir resim düşmüştü nete, protoss bi de aman amann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 http://farm4.static.flickr.com/3552/3376716147_de71f41d63_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 2005 te istanbula geldiğinde karşılaşmıştık. Otelin kapısını açtığımda grubby'yi görünce geçirdiğim şok ve hayranlık (çok büyük bir oyuncu olmasından ötürü bende hep ayrı bir yeri vardır.) inanılmazdı. Hangi ırka başlayacağını da çok merak ediyorum. Fakat bence oldukça geç kaldı. Bu saatten sonra zirveye oynaması bence çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 istanbulamı geldi? aa neden gelmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Cuce said: istanbulamı geldi? aa neden gelmişti? 1st Place - 2005 Cyberathlete Professional League Istanbul (Istanbul - Turkey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aa ne guzel etmiş öpücükler kendisine burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Sozlesmesi falan vardir herhalde. Yoksa daha erken gecerdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 baba o turnuvada bi bulgarı tokatlamıstı sonra mTw nin adamları beni kırmıstı grubbyde SK.HoT ı yendi sanırım finalde tuvalette taktik konusurlarken basmıstım grubbyi sc2 oynıcaksa protoss yerine terran oynar kanımca, protossun orcla yakından uzaktan alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Protoss'ta Blademaster var yahu (DT) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Memphis said: baba o turnuvada bi bulgarı tokatlamıstı sonra mTw nin adamları beni kırmıstı grubbyde SK.HoT ı yendi sanırım finalde tuvalette taktik konusurlarken basmıstım grubbyi sc2 oynıcaksa protoss yerine terran oynar kanımca, protossun orcla yakından uzaktan alakası yok evet terran up the night adlı şarkıda da samwise abimizin dediği üzere: eğer terranlar azerothda yaşasaydı kesin horde a katılırdı. o yüzden orc adam terran oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bana göre Orc ırkı Protossa en çok benzeyen ırk W3den. Az sayıdan oluşan fakat güçlü ordu. İlk çıkan adamı bile Orca benzer Zealot-Grunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Oymanq said: 2005 te istanbula geldiğinde karşılaşmıştık. Otelin kapısını açtığımda grubby'yi görünce geçirdiğim şok ve hayranlık (çok büyük bir oyuncu olmasından ötürü bende hep ayrı bir yeri vardır.) inanılmazdı. Hangi ırka başlayacağını da çok merak ediyorum. Fakat bence oldukça geç kaldı. Bu saatten sonra zirveye oynaması bence çok zor. yanlışın var 1.5 ay önceki röportajında 150 170 kadar oyunum var demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 l0ll said: Oymanq said: 2005 te istanbula geldiğinde karşılaşmıştık. Otelin kapısını açtığımda grubby'yi görünce geçirdiğim şok ve hayranlık (çok büyük bir oyuncu olmasından ötürü bende hep ayrı bir yeri vardır.) inanılmazdı. Hangi ırka başlayacağını da çok merak ediyorum. Fakat bence oldukça geç kaldı. Bu saatten sonra zirveye oynaması bence çok zor. yanlışın var 1.5 ay önceki röportajında 150 170 kadar oyunum var demişti 150-170 oyun semi pro seviyesinde bile hiç seviyede bir rakkam. Ortalama iyi bir ladder oyuncusunun 800den aşşağı maçı yok. Koreli prolar günde 30 oyun attığını düşünürsek 5günde adamların attığı toplam oyun. Heleki üst düzey turnuva görmemiş ise aynen tekrarladığım gibi çok geç kaldı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mortis said: Memphis said: baba o turnuvada bi bulgarı tokatlamıstı sonra mTw nin adamları beni kırmıstı grubbyde SK.HoT ı yendi sanırım finalde tuvalette taktik konusurlarken basmıstım grubbyi sc2 oynıcaksa protoss yerine terran oynar kanımca, protossun orcla yakından uzaktan alakası yok evet terran up the night adlı şarkıda da samwise abimizin dediği üzere: eğer terranlar azerothda yaşasaydı kesin horde a katılırdı. o yüzden orc adam terran oynar Protoss azeroth'ta olsaydı, horde protoss olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 protoss direk draenei lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 drenai protossun tırt. hatunları iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Protosstaki delikanlılık alliance a fazla gelirdi. Protoss ==> Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Oymanq said: l0ll said: Oymanq said: 2005 te istanbula geldiğinde karşılaşmıştık. Otelin kapısını açtığımda grubby'yi görünce geçirdiğim şok ve hayranlık (çok büyük bir oyuncu olmasından ötürü bende hep ayrı bir yeri vardır.) inanılmazdı. Hangi ırka başlayacağını da çok merak ediyorum. Fakat bence oldukça geç kaldı. Bu saatten sonra zirveye oynaması bence çok zor. yanlışın var 1.5 ay önceki röportajında 150 170 kadar oyunum var demişti 150-170 oyun semi pro seviyesinde bile hiç seviyede bir rakkam. Ortalama iyi bir ladder oyuncusunun 800den aşşağı maçı yok. Koreli prolar günde 30 oyun attığını düşünürsek 5günde adamların attığı toplam oyun. Heleki üst düzey turnuva görmemiş ise aynen tekrarladığım gibi çok geç kaldı bence. Grubbynin rts oyunlarına yeteneğini düşünürsek o kadar da geç kalmadı,eminim ki katıldıgı ilk zotac/eslgo4sc2 gibi turnuvalarda final oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aha aslan sürüsünün önünde bir başka kuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya ben bile sc1 e 99 sonu başladım 2001 de bıraktım. 2001 den sonra hiç strateji oynamadım, sc2 betada oynamadım, oyun çıktı 1 ay almıycam dedim, sonra bi gün can sıkıntısına crackli single player bitirip 10 saatte, OYNAMAM LAZIM ACİLEN diyip aldım direk. 200-250 oyun sonra hakimdim olaylara, (pro değil de en azından oyunun ne oldugunu çözme baabında). bu herif yıllardır rts oynuyor, 500 oyunda bitirir olayı. wc3 de gerçekten çok iyiydi adam ama sc2 de kore seviyesinde olur mu açıkcası onu kestiremedim. çünkü wc3 den geçenlerin oyununda bi abukluk bi gariplik var, aha diyosun bu wc den gelmiş (venom vendetta ile oynarken en basitinden). ama sc1 den geçenler daha bi farklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sleep'in son şansı zaten bu adam. söz verdi kendisi, eğer grubby başarısız olursa bir daha wc oyuncularının lafını etmeyecek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 size söyle basitce anlatıym, sc yle w3 ün en büyük farkı w3 de hiç bi zaman basinde durmazsın, basine bakmassın bile çünkü 5 tane peon basıosun okadar, binaları gruba alıosun okadar geri kalan olaylar hep level alma harras yapma( ki bunlar micro based ) ben sc de oynadım, ama uzun süre oynamadıktan sonra sc2 ye gecis yaptım, tek sıkıntım su oldu belli süreler scv basmayı unutuyodum, ve oyun uzadıkca extra bina atmıodum ayrıyeten sık sık suply block yiyodum yani oyun boyu 4-5 raxdan birim basıodum param birikse o baraks daki queue artıyodu bu dezavantajımdı, avantajım elimde 2 marine bile olsa onlarla yapabilcem max hareketleri yapıodum, çünkü w3 de rakibinin ne kadar unitesini öldürürsen okadar level alırsın.. belli bir süre sonrada avantajı eline gecirirsin ve w3 de genelde 1 tane büyük combat olur, bu yüzden w3 cüler pozisyon almayı nerde combata girip girmiceni cok iyi bilirler süzerler combat controlleri baya gelismistir bunları göz önünde bulundurup w3 den sc2 ye geçen birisi, herzaman biseyler yapmak ister bos durmak istemez, drop olur, bunker olur, proxy olur belli bir süre bu sekilde oyun mekanigine alısır buda yaklasık 300-400 oyun ediyor.. bukdar oyun attıkdan sonra gercek anlamda sc2'ye gecis baslıo, cunku micron ne kadar iyi olursa olsun high lvl oyunlarda insanlar oyunu güzel okuyup seni counterlıyolar bu noktada isin icine macro girio, 3 base 4 base, 15rax 5factory, bunlara alısmak w3 oyuncusu icin cook coook kolay, cünkü bütün binaları bi gruba atıp tek tus spam yapmak, w3 cünün cok yabancı oldugu bir durum deil dolayısıyla grubby ve diger w3 proları sc2 ye gecis yaptıklarında oncelikle bol bol suply block yicekler sonra 2 base mass unit > 1 base mass unit olayını ogrencekler goze hos gelen drop microları banshee microlar, hatta ve hatta canı azalan marinleri geri kaçırıp tekrar saldırtma girisimleri ( ben baya bi süre yapmıstım gereksiz oldugunu anlayana kadar..) benim tahminim grubby falan belli bi süre rakiplerine kendi oyunlarını benimseticekler, bu sürecte bir sürü pro nun gosunun canı yanıcak ama basarılı olamıcaklar, sonra rakibin oyununu benimseyip macro based game donus yapıcaklar, bunu yaptıklarında da insanlar bu adamı yenmek imkansız diye düsünmeye baslıcak.. zaten belli bir süre insanlarına aklına bu düsünceyi sokarsan savaş bitmiş demektir borozanı g.tüne sok bu ne zman olr? en basit ornegi madfrog 2000 ladder atmıs 2000de custom game atsa 4000 oyun eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 güzel anlatmışsın dostum. öngörülerini scII'ye geçen ilk wc oyuncusu grubby imiş gibi anlatmışsın ama o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Cuce said: istanbulamı geldi? aa neden gelmişti? cpl turnuvası. Bizim bütün oyuncuların ara sıra gözüktüğü Hero nun kamerasından görüntüler var elimde. Memphis in didi ile maçının tamamı felan. İfşa edeyim isterseniz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 huun said: sleep'in son şansı zaten bu adam. söz verdi kendisi, eğer grubby başarısız olursa bir daha wc oyuncularının lafını etmeyecek hehe şöle 750+ ladder maçı atıp , accini artık söyledigi zaman ben grubby nickim xx diye ve katıldığı ilk zotac turnuvalarında filan başarısız olursa scII'de w3çü muhabbetini bırakıcam !:)-D ayrıca replay izlerken w3çü olarak macro olaylarından çok kombattaki microya gözüm gidiyor çok basit gelen micro hataları oluyor koreliymiş gosuymuş pek dikkat etmiyorlar bir muta harrasında veya ne bilim droplarda, macroµ ögelerinin en iyi sentezini yine w3çüler getircek umuduyla grubby'e güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar