MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 arkadaşlar bu firmanın Revenue, Asset ve net income bilgilerine ihtiyacım var... nette aramadığım yer kalmadı, FED ve NYSE'i de altüst ettim yok. bulamıyorum. Bir sunumda kullanmam gerekiyor. bir el atıvercekmisiniz ya?
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 cevap gör sevin sonra sinirlen banla diye yazdım. sitesine koymadıysa, şeffaflık, stakeholder görsün vb dye, zor.
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Borsada işlem görüyorsa bulursun bir şekilde ama önce işlem görüyorsa hangi borsa onu söyleseydin bari. Borsada işlem görmüyorsa zor bulursun o dediklerini.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 NYSE'ye baktım işte borsada yok anladığım kadarıyla. çıldıracam artık=(
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hangi ülke merkezli bu şirket? NYSE'den başka borsa mı yok? Abd merkezli değilse başka borsada olabilir. Borsada yoksa boşuna arama.
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 karışık firma lan bu. vakti zamanında bunlar bi batmışlar, yakın zamanlarda birleşik devletlerde kasıtlı olarak yanlış beyandan bi dünya ceza yemişler, bazı yerlerde 10 milyon cirosu var görünüyor. sen iyisi mi fazla bulaşma bunlara. pelikan dosyası gibi farkında olmadan bir gerçeği gün yüzüne çıkarıp bok yoluna gitme :D
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 US merkezli firma. huun nerden ulaştın o bilgilere?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bir sunum yaptım hayatım değişti.. O değil de huun böyle gizemli adam gibi gelmiş, çantasından belgeler çıkarmış, öğüt vermiş ve eklemiş: " o şirketi araştıranlar 20 yıldır geri gelmedi..."
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi midterm için bu sunum geberecem 10 gündür bulamadığım şeye adam 2dkda ulaşmış HUUUUN
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 foruma sms atabilme özelliği istiyorum öf:@
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bu firmayı neden özellikle seçtin anlamadım hehe internette var bilgiler yahu, iki üç ayrı sitedeki bilgilerin toplamı yukarıdakiler; ama gerçekten hiç güven telkin etmiyorlar. ABD ordusuna iş yapıyorlar, us military's civil reserve air fleet programına katılmışlar ve hemen ardından afganistan'a tarifeli uçuşlara başlamışlar, kıyıda köşede kalmış bir kaç ufak tefek firmanın hisse alım satımları var, şeffaf bir firma değil, dubai'den bir yatırımcıyla ortak firma kurmuşlar ve hemen ardından boeing 757 çekmişler altlarına ama adamların sitesinde bile bunla ilgili bilgi yok vs vs vs bir kurumun sitesindeki bilgiyi başka bir kurumun sitesindeki bilgilerle teyit edemiyorsun. şu sivil rezerv bilgisi mesela hiç bir yerde yok, sadece saab'ın yıllık bilgilendirme notlarında lafın gelişi geçiyor. yönetim kurulu başkanı diye tom bilmem ne diye birisi geçiyor, başka bir sitede başka birisi. sen bence bulaşma bunlara :P
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 özellikle seçmedim ki=( hoca verdi. neyse baya bişeyler buldu kız arkadaşım bu gece. allahtan=)
Öne çıkan mesajlar