Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

National Air Cargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu firmanın Revenue, Asset ve net income bilgilerine ihtiyacım var... nette aramadığım yer kalmadı, FED ve NYSE'i de altüst ettim yok. bulamıyorum.

Bir sunumda kullanmam gerekiyor. bir el atıvercekmisiniz ya?
Mesaj tarihi:
karışık firma lan bu. vakti zamanında bunlar bi batmışlar, yakın zamanlarda birleşik devletlerde kasıtlı olarak yanlış beyandan bi dünya ceza yemişler, bazı yerlerde 10 milyon cirosu var görünüyor.

sen iyisi mi fazla bulaşma bunlara. pelikan dosyası gibi farkında olmadan bir gerçeği gün yüzüne çıkarıp bok yoluna gitme :D
Mesaj tarihi:
bir sunum yaptım hayatım değişti..

O değil de huun böyle gizemli adam gibi gelmiş, çantasından belgeler çıkarmış, öğüt vermiş ve eklemiş: " o şirketi araştıranlar 20 yıldır geri gelmedi..."
Mesaj tarihi:
bu firmayı neden özellikle seçtin anlamadım hehe

internette var bilgiler yahu, iki üç ayrı sitedeki bilgilerin toplamı yukarıdakiler; ama gerçekten hiç güven telkin etmiyorlar.

ABD ordusuna iş yapıyorlar, us military's civil reserve air fleet programına katılmışlar ve hemen ardından afganistan'a tarifeli uçuşlara başlamışlar, kıyıda köşede kalmış bir kaç ufak tefek firmanın hisse alım satımları var, şeffaf bir firma değil, dubai'den bir yatırımcıyla ortak firma kurmuşlar ve hemen ardından boeing 757 çekmişler altlarına ama adamların sitesinde bile bunla ilgili bilgi yok vs vs vs

bir kurumun sitesindeki bilgiyi başka bir kurumun sitesindeki bilgilerle teyit edemiyorsun. şu sivil rezerv bilgisi mesela hiç bir yerde yok, sadece saab'ın yıllık bilgilendirme notlarında lafın gelişi geçiyor. yönetim kurulu başkanı diye tom bilmem ne diye birisi geçiyor, başka bir sitede başka birisi.

sen bence bulaşma bunlara :P
  • Yeni Oluştur...