escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 şimdi ben de ortaya bişi atsam veya bıraksam kullancan mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: gününü gün edemeyen, yararlı zararlı ne isterse tüketemeyen zavallı insanların periyodik olarak kıskançlık krizlerine girip istediğini yapanlara giydirmesini görmek priceless. "KOLA ZARARLI İŞTE ZARARLI İÇMİYORUM BEN" "SİGARA AKCİĞER KANSERİ İŞTE HUUU" "GECE GECE YEMEK Mİ YENİR OLM" "ET YEMİYOM Kİ BEN EHİEHİ ÇOK COOLUM DİMİ" "HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ İŞTE BEN HALA YAŞIYO OLCAM AAHAHAHAHHA AAAH AH OFF" dostum sen kola ic sigara ic istedigin kadar, kolun bacagin kesilirse, akcigerinin birini alirlarsa yada agzin yerine bogazina acilan bir delikten nefes almak zorunda kalirsan birgun o insanlarin sana acimasini gormek priceless... dicem ama yok yazik lan yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 içten içe istiyonuz işte bu tür insanların acı çekmesini, sizin zar zor dirayet gösterip yapmadığınız bu tarz şeyleri yapıyorlar diye cezalandırılmalarını istiyorsunuz. çoook beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 en nefret ettigim ergen tipi "kahve+sigara agaaa" diyen.çikolatada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Tyler Durden: All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: içten içe istiyonuz işte bu tür insanların acı çekmesini, sizin zar zor dirayet gösterip yapmadığınız bu tarz şeyleri yapıyorlar diye cezalandırılmalarını istiyorsunuz. çoook beklersiniz. http://newsimg.ngfiles.com/117000/117416_76837_Unsuccessful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 cık. az daha zorlasam rage e girip yıkıcaksın forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 escape hep böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konu baştan sona okudum sakladığım prom aklıma geldi hemen içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: içten içe istiyonuz işte bu tür insanların acı çekmesini, sizin zar zor dirayet gösterip yapmadığınız bu tarz şeyleri yapıyorlar diye cezalandırılmalarını istiyorsunuz. çoook beklersiniz. bence sen kendini rahatlatmak icin paranoya yapiyosun, icten ice lan ya adam hakliysa? hstir ya kolumu bacagimi keserlerse? girtlak kanseri olursam? diye kemiriyosun icini. panik yapma dostum, sen sigarani ic, kolani fondiple, biz rahatiz o konuda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Yakınlarda da tekel bayi yok ki bira pro yapayım. Gerçi daha kahvaltıda yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 80 ine kadar yaşamayı zafer bilen insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bide kolu bacağı kesseler nolcak teknoloji niye gelişiyo takarlar bi mekanik bacak olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 @reyou yoo alakası yok. makul bir dengede her istediğimi yapmaya bir yandan da kendime çok fazla zarar vermemeye çalışıyorum. aptallık derecesindeki şeyleri yapmıyorum, buna; aman 2 yıl daha uzun yaşayayım diye dünyadaki en güzel nimetleri kendime yasaklamak da, günümü gün edicem uçucam zıplıycam diye uyuşturucu kullanmak da dahil. bazen fazla abartıyorsunuz. sigara içmicen içmicen 25 yaşında saçma sapan bi kalp krizinden gidicen sonra "ama ben sigara içmiyodum alkolüm de yok denecek kadar azdı" diye ağlayamıcaksın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 canın ne istiyosan yapıcan arkadaş. kalkmadıkan sonra istersen 190 yaşına kadar yaşa. elini tutan en fazla karşıdan karşıya geçirmek için tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu saatten sonra topikte harcadıgınız zamana yazık beyler açın belgesel izleyin daha iyi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: @reyou yoo alakası yok. makul bir dengede her istediğimi yapmaya bir yandan da kendime çok fazla zarar vermemeye çalışıyorum. aptallık derecesindeki şeyleri yapmıyorum, buna; aman 2 yıl daha uzun yaşayayım diye dünyadaki en güzel nimetleri kendime yasaklamak da, günümü gün edicem uçucam zıplıycam diye uyuşturucu kullanmak da dahil. bazen fazla abartıyorsunuz. sigara içmicen içmicen 25 yaşında saçma sapan bi kalp krizinden gidicen sonra "ama ben sigara içmiyodum alkolüm de yok denecek kadar azdı" diye ağlayamıcaksın bile. olay cok basit eger bir sinava calismadan girersen zayif alma ihtimalin %80 calistigin kadari ile gecme ihtimalin %20 calisirsan tam tersi. sigara icersen girtlak akciger kanserini %80 artirirsin icmezsen %20 lik dilimde kalirsin. dua ediceksinki calistigin yerden cikacak. cunku cikmazsa yaz okulu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eyvah liseliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Barkına bu konuda bende çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Dynun said: Griswold said: Dinan sigaraya mı başladın sen yahu kısmen hadi buna gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Tütün güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 21. yüzyılda sigara içen insan olması insanoğlunun ne kadar az geliştiğinin bi göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Yazılmamış oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hahaha ağbi ahahha zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 @Deathblade + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar