escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu ikiliyi aynı anda kullanan arkadaşlara iki çift lafım var...
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kahve eklemeyi unutmuşsun, buyur dinliyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ya ben yaptım bunu daha geçen hafta. Kahve çikolata yerken arada midesiz midesiz 2 fırt çekiyodum. Bi durum mu var
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 dasaaa said: gırtlak kanseri
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 savaş ay varya o herife 3 ay ömür biçtiler gırtlak kanserinden
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aynen böle sizin gibi takılıyodu sigarayla
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 al sana bilimsel post http://a.yfrog.com/img832/3752/13530561.jpg
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 akciğerlerimi koruyor ne güzel işte akciğere gitmiyor zehir
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bilimsel insanlar kibar olurlar ama.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Dinan sigaraya mı başladın sen yahu
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Dynun said: akciğerlerimi koruyor ne güzel işte akciğere gitmiyor zehir şaka yapma
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Griswold said: Bilimsel insanlar kibar olurlar ama. pardon başkan
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Griswold said: Dinan sigaraya mı başladın sen yahu kısmen
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gününü gün edemeyen, yararlı zararlı ne isterse tüketemeyen zavallı insanların periyodik olarak kıskançlık krizlerine girip istediğini yapanlara giydirmesini görmek priceless. "KOLA ZARARLI İŞTE ZARARLI İÇMİYORUM BEN" "SİGARA AKCİĞER KANSERİ İŞTE HUUU" "GECE GECE YEMEK Mİ YENİR OLM" "ET YEMİYOM Kİ BEN EHİEHİ ÇOK COOLUM DİMİ" "HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ İŞTE BEN HALA YAŞIYO OLCAM AAHAHAHAHHA AAAH AH OFF"
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ya da sigara seklinde cikolatalar var mesela alternatif olarak.
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: gününü gün edemeyen, yararlı zararlı ne isterse tüketemeyen zavallı insanların periyodik olarak kıskançlık krizlerine girip istediğini yapanlara giydirmesini görmek priceless. "KOLA ZARARLI İŞTE ZARARLI İÇMİYORUM BEN" "SİGARA AKCİĞER KANSERİ İŞTE HUUU" "GECE GECE YEMEK Mİ YENİR OLM" "ET YEMİYOM Kİ BEN EHİEHİ ÇOK COOLUM DİMİ" "HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ İŞTE BEN HALA YAŞIYO OLCAM AAHAHAHAHHA AAAH AH OFF" bana mı bok attı bu
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ayrıca emin ol zararlı çoğu şeyi yapıyorum bu mevzuyu da geçen sene neredeyse hergün yapıyodum yani şimdi doruk o post bana göre değil yani yanlış attın başka alanda bok atmayı dene
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 DoruK said: gününü gün edemeyen, yararlı zararlı ne isterse tüketemeyen zavallı insanların periyodik olarak kıskançlık krizlerine girip istediğini yapanlara giydirmesini görmek priceless. "KOLA ZARARLI İŞTE ZARARLI İÇMİYORUM BEN" "SİGARA AKCİĞER KANSERİ İŞTE HUUU" "GECE GECE YEMEK Mİ YENİR OLM" "ET YEMİYOM Kİ BEN EHİEHİ ÇOK COOLUM DİMİ" "HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ İŞTE BEN HALA YAŞIYO OLCAM AAHAHAHAHHA AAAH AH OFF" adam haklı beyler
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 escape said: DoruK said: gününü gün edemeyen, yararlı zararlı ne isterse tüketemeyen zavallı insanların periyodik olarak kıskançlık krizlerine girip istediğini yapanlara giydirmesini görmek priceless. "KOLA ZARARLI İŞTE ZARARLI İÇMİYORUM BEN" "SİGARA AKCİĞER KANSERİ İŞTE HUUU" "GECE GECE YEMEK Mİ YENİR OLM" "ET YEMİYOM Kİ BEN EHİEHİ ÇOK COOLUM DİMİ" "HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ İŞTE BEN HALA YAŞIYO OLCAM AAHAHAHAHHA AAAH AH OFF" bana mı bok attı bu"bu" yesin seni. ben ortaya attım herkes birden kıllansın diye.
Öne çıkan mesajlar