SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bak doğru biliyormuşum, kapandı demişti abim. O taraflara bi yere cihaz satmaya gitmiş bi tüfek fabrikasına, ordan açılmış konu. Adamlar bile itiraf ediyormuş, o fabrika gibi tüfek üreten yoktu Tr'de diye.. Baktım şimdi, en son alınan dediğim havalı hatsan yapımıymış. Havalı falan yalan olm, skb otomatik tüfeğin verdiği tadı vermez hiçbiri ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yivsiz bunlar dimi? yivli tüfek sivile yasak diye biliyorum. ama havalı tüfek yivli olabiliyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 goldbären said: bir de 4.5 mm alma, 5.5mm (22cal) al. daha düzgün gitsin. hayır tam tersi. 4.5 daha uzağa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 goldbären said: yivsiz bunlar dimi? yivli tüfek sivile yasak diye biliyorum. ama havalı tüfek yivli olabiliyor!!! Bolt Action ve mermi haznesi max 3 yada 4 tane alan ateşli yivliler sivillere satılıyor ama fahiş fiyattan. MKE 'de varlar gerçi MKE ' de fahiş fiyattan satılmayan silah yok ya oda ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 havalı tüfek, ateşli silah değil, o yüzden yivli gecko said: goldbären said: bir de 4.5 mm alma, 5.5mm (22cal) al. daha düzgün gitsin. hayır tam tersi. 4.5 daha uzağa gider. a...e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Chemical said: havalı tüfek, ateşli silah değil, o yüzden yivli gecko said: goldbären said: bir de 4.5 mm alma, 5.5mm (22cal) al. daha düzgün gitsin. hayır tam tersi. 4.5 daha uzağa gider. a...e.. e...a.. olmasın o ters yazdın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar