sandalye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Abi sen çek kitabın sağlı sollu fotoğrafını yolla bana göstereyim ben burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi el yazması kitapsa bence satma, hemen mahalleye yay dedikosunu, kızı evde kalmış, oğlu sınava girecek ne kadar kişi varsa 10 kaata öptür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ahahah dean bizim okulda ilberle ahmet kuyaş var. baya testisliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 el yazması mı eski, kitap mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 di çok büyük ihtimalle parasal değeri olmayan birşeydir. tarihi tabi önemli ama daha önemlisi hüsnühat var mıdır sitte'si nedir sulus mu rika mu icaze mi... sonra tezhib var mı sayfalarında yani düz yazı şeklinde yazılmışsa parasal değerinin olacağını sanmıyorum, anca güzel yazı stillerinde yazılmışsa tezhibi varsa değeri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 okumaya calis lan, spellbook filandir belki. Clatto Verata Nicto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dediklerimi arap alfabesinde yazıldıgını varsayarak söyledim yasin dedin diye yalnız, başka bişi ise bilemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 resmini çekip koysan da biz de bir görsek bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben olsam çekip ortalığa koymazdım mafyası falan vardır belki kim bilir alırlar aşağı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 topic: eski el yazması kitap yorumlanan forum: paticik başka sorum yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar