Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Leathas biz NF da oynuyoruz yani eskisi gibi değil archerlar keep in üst yerlerinde bir yere pusuyor ve bir birlerini assist ederek rangeleri içindekileri tek tek aşağı indiriyorlar zaten keep üstlerinde bir sürü caster - archer npcler ve playerlar var nasıl o kadar mesafeden ve onca kişi arasından bukupta targetlayacaksın ardındanda nukeleyip öldüreceksin? archerlar overpowered demek istemiyorum daha yeni hak ettikleri hala geldiler sadece NF da işler farklı yürüyor söylediğin kadar kolay değil olay :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eet özellikle towerlara saldırırken bakıyosun towerda 2-3 kisi gozukuyor bi yaklasıyosun, adeleli bedenime 123423412 tane ok saplanıyo bi bakıyosun towerda olmus 15 adam:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 archer classları nerflenmeli ama damageını range bonuslarını azaltarak değil bi şekilde her tarafta bu kadar archer olmasını engellemeleri lazım tank için büyük problem olmasada casterlar oyun oynayamıyor artık malesef :([signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tank icinde buyuk problem ben gerci light tankim ama ne cengaver armsmanler, paladinler yıkıldı onumde yere:) 2-3 archer kesiyo kim olursa olsun.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 elinde shield olan adama çok zor okla vurmak adam 2 hand de olsa mutlaka vermesi lazım zaten shielda guard için çıkarıversin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bir de sunu göz ardi etmeyin 1 archer asla emain veya odin olsun solo gezmez gezerde cok nadir gordum ben albion icin gecerli bu dedigim ama archer oynamak gercekten cok zevkli damage in yüksekse eger :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy 4L0 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 emain odin kalmadıki bütün olay kaleler ve onların lanet olası bonusları dostum :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Abi archer oynamanin neresi zevkli ya.. Bladeturn müdür nedir o bufftan olan adamı nerdeyse hiç vuramıyorum ki tamam vursam iyi damage yapacamda hep miss...[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Sensible, 24 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki: Abi archer oynamanin neresi zevkli ya.. Bladeturn müdür nedir o bufftan olan adamı nerdeyse hiç vuramıyorum ki tamam vursam iyi damage yapacamda hep miss... Nasil hep miss? 50 bow olursan penetrating arrows 3 geliyor. BT olan adama attigin ok 75% damagela vuruyor. Casterlarda vs. olan single malee hit i absorb eden BT den bahsetmiyorum ama.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 afterdeep,personal BT yi kiramiyorsun penetrating arrow ile o yuzden her castere rapid shot ile baslamak en akillicasi [signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) [Bu mesaj Leathas tarafından 24 Ağustos 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Sensible, 24 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki: Abi archer oynamanin neresi zevkli ya.. Bladeturn müdür nedir o bufftan olan adamı nerdeyse hiç vuramıyorum ki tamam vursam iyi damage yapacamda hep miss... wiltona gelip beni izleyebilmeni isterdim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Leathas, 24 Ağustos 2004 09:48 tarihinde demiş ki: afterdeep,personal BT yi kiramiyorsun penetrating arrow ile o yuzden her castere rapid shot ile baslamak en akillicasi Aydinlattigin icin tesekkur ederim, bi an icin 2 yildir scout oynadigimi unutmusum. Yukarda bosunami yazmisim o kadar caster BT si gibi self BTleri kastetmiyorum diye?? Iyice okuyup cevap verirsen bi dahakine cok sevinecem cidden.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aa,scoutmu oynuyorsun?bilmiyordum[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar