Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Mangası Çıkıyor?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar artık iyice merchandise a döktüler işi ama...buyrun burdan[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
valla işi devralan firma TOKYOPOP ...
çok sevdiğim bir sürü animede adı geçen ünlü ve kaliteli bir firma ... tahminimce çok tatmin edici sonuçlar görücez .. 4 gözle bekliyorum[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
evet yeni açıklandı, güzel bişi çıkar umarım bekliyoruz :)

ayrıca bunun dışında, Warcraft normal film olarak değil ama animasyon olarak (misal şu blizzard'ın süper oyun videolarındaki gibi) bir film var proje halinde olan. official olarak açıklanmış değil ama normal film değil ama animasyon düşünüyoruz diye söylenmişti forumlarda.

Bunlarında dışında geçen hafta wizards of the coast un sitesinde haberi verildi; yeni bir DnD filmi hazırlanıyormuş, ve bu sefer wotc nin adamları falan varmış çalışmalarda, teknik ekip arasında. umarım bişiye benzerde güzel bi film izleriz.

[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 15 Ağustos 2004 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beholder'ın kale guard ı ile birlikte devriye de olduğu filme benzemesin de nasıl yaparlarsa yapsınlar :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
zati o beholderki, basit bir thiefin yakınından geçip gitmesine göz yummuştur.. (ama hangi gözünü)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Mesaj tarihi:
o beholder ki MORDUR[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
yurt disnda olmak var alip alip hemen okurduk ulkemize gelmiyo bole seyler cokcana ne aci....[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
insan azgın olmaya görsün :) biz nasıl ulaşçaz buna avaturk falan getiriyormu?Ya bide okusak demişsiniz manga izlenebilitesi olan bişi değil miydi?Bu arada doggy bir daha düşündümde Arthasla Jeina hiç fena olmazdı necrofili hani ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Manga: Capon cizgi rumanu
Anime: Capon cizgi filumu[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
Bi kac aydir soyleniyodu zaten bannerlarda battle nette. Bİlmiyorum valla kendi tatzi yeterice anim zaten ustune iyice capon yapmalari....[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Richard Knaak yazıomuş hoş bişey olabilir, tabii PDF halinde bulunabildiği sürece :)

daha önce diablo çizgiromanı yapılmıştı tales of the sanctuary diye, çizimleri falan hoştu ama tabii okuyamadık..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
said:
ssj4songoku, 17 Ağustos 2004 09:14 tarihinde demiş ki:
Manga: Capon cizgi rumanu
Anime: Capon cizgi filumu

hayır efendim, hiç de değil.
insanları yanlış bilgilendirmeyelim :-P

manga, japon çizgi romanı
anime, japon çizgi filmi demektir :-P

(tam dayaklığım ben de)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
blizzard PDF'den uzak dursa nolcak.
p2p programlarında bulursun, blizzardla alakalı birşey değil

tales of sancturary'yi bulmuştum ben mesela[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
manga anime karışıklığının asli sebebi manga adlı bir firmanin (ki en baba firmalardan biridir ) ANIME'ler yapması ve açılışında eşşek kadar manga ve uffacık inc. yazisinin gelmesidir ..
bu karişiklik en öncesi ingilizler ve kuzey avrupalılar tarafindan başlatilmiştir . ellerindeki VHS lerin üzerinde manga yazisini görünce ve daha önce hiç manga okumadiklari için farki bilmediklerinden anime ile mangayi kariştirip ortamı çorba tadına ulaştırmışlardır[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
animasyonları yeterince güzel bence.
anime bozar ortamı..

oyunlardaki animasyonları yapanlar, kısa kısa çizgi filmler hazırlasa o teknikle, müthiş olur aslında.
ama çook zahmetli bir iş tabii ki..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Oyunun Campaing demoları ŞAHANE Neden manga olarak yaptklarını analayamadım.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bu monitörden ork çıkması lafı bana "golden axe'in" sonunu hatırlattı. Ondada oyunu bitirince atari makinesinden böyle önce kahramanlar sonrada sırayla yaratıklar filan çıkıyordu, bu ataricide ki çocuklarda tabana kuvvet kaçıyordu filan çok neşeliydi =)[signature][hline]sonunda yeniledim.
  • Yeni Oluştur...