Resh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Daha iyi bi template yapmaya calisirken söle bisey fark ettim... Suan Exc daki All Melee weapon skills + x.. veren itemlar Dual Wield skilline + skil puani vermiyor ve bi allahın kulununda bundan heberi yok nedense... ya kimse template yapmiyo yada baska bi is var? bi bilgisi olan varmi acaba... iki üc kisi report etmek lazim falan dedi ama ?[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eet öle o. all melee weapon skill slash,crush,thrustta ekliyo tabi sen misal slash isen thrust ve crusha verdigi bi poka yaramiyo. aslinda ha all weapon melee skill+x ile eger slash isen slash +x ayni sey. Bencede bu ssacma olmus[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yahu tamam iste sorun bu sadece Slash-thurst-crush a veriyo Dual Wield de kapi gibi Melee weapon skill diyilmi... kesinlikle bi bug bence... report edildi zaten bakalım cevap gelir...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dual wield melee weapon skill değil. ayrıca olay hiç ama hiç saçma değil. crush-thrust veya slash kullanan herkes o item ı kullanabiliyor böylece. duel wield veya critical strike diye bi weapon type yok.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 allakhazam'dan bakacak olursan eğer, All Primary Melee Skills der, bu da sadece 3 dmg tipine ve ait olduğu silah sınıfına bonus verdiği anlamına gelir mesela Arcanium Fiery Impaler (Albion) thrust, crush, slash, 2 handed ve polearm skillerine bonus verir rapor edilecek bir bug değil yani bu durum [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ağustos 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Shield, melee weapondan sayılmıyor mu?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 shield weapondan sayılmıyor demek ki :p shield ile ilgili bir bilgi bulamadım, ne kadar all melee skill veren silah varsa dmg tiplerine ve silahın gereklilik skill'ine veriyor (2handed, polearm gibi) zaten all melee skills +xxx diyen bir shield da yok, allakhazam'da rastlamadım [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ağustos 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya Blackrose bak senin gösterdiyin itemde ne güzel Primary weapn skill yazmış adamlar benim bahsettiyim olay All melee weapon skill +xxx.... vede Two handed a skill verip Dual Wiled e vermemesini hala büyük sacmalik olarak görüyorum.... Two handed skilliyle Dual Wield skillerinin statu olarak hic bi farkı yok gibi geliyo bana...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sen o itemin ismini yazsana bi bakalım database'lerde/veritabanlarında ne geçiyormuş ya da en iyisi SC calculator'a gir o silahı, bakalım yukarda ne bonuslar verecek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Resh, 22 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki: ya Blackrose bak senin gösterdiyin itemde ne güzel Primary weapn skill yazmış adamlar benim bahsettiyim olay All melee weapon skill +xxx.... vede Two handed a skill verip Dual Wiled e vermemesini hala büyük sacmalik olarak görüyorum.... Two handed skilliyle Dual Wield skillerinin statu olarak hic bi farkı yok gibi geliyo bana... Dual wield wep skill e + veriyomu ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 celtic dual,dual wield vs weap skill i etkilemez,sadece dual swing sansinizi arttirir[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Wind hardened leggings... bendeki all weapon skills veren item... bunla denedim vede bendeki sc calculater da all wep. skill+ diye bi secenek yok kendin veriyosun tek tek skillere.. Leathas bencede eyer two handed ; wep. skill i etkileyip Dual Wield etkilemiyosa abzürt lük burda demek zaten...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evet sebebi oymuş ben sadece tahmin etmiştim duel wield offhand swing i ve flurry damageını etkiliyor sadece sol elinde kullandığın silah skilli nasıl WS versinki[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Saolsunlar hemen cevap yollamışlar ve.... All weapon skills +x veren itemlerin sadece slash-crush-thurst a verdiyini sölemişler halbuki Two handed vede Polearms ada bonus veriyo bu itemler... vede bu karisikligin 1.70 patch ile beraber ortadan kalkacagini sölemisler... ama halen neden Two handed wede polearms a bonus verilirken Dual Wield e bonus verilmediyini bilmiyoruz :=))))[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Himm Proxa cok haklisin saniyorum olay o galiba... dediyine göreyse durum ki sanirim öle Two handed vede polearms a bonus vermesi normal gözüküyo... Dual wield e vermeyip... :) ii örenmis oluyoruz böle böle :P de belki ben hem sağlak hemde solak ım ? :) :) :)[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] [Bu mesaj Resh tarafından 22 Ağustos 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Resh, 22 Ağustos 2004 13:50 tarihinde demiş ki: Wind hardened leggings... bendeki all weapon skills veren item... bunla denedim vede bendeki sc calculater da all wep. skill+ diye bi secenek yok kendin veriyosun tek tek skillere.. bendekinde de yok zaten skill kısmında melee dmg var onu seçiyosun edit: pardon all melee skill diye bi seçenek varmış yanlış hatırlamışım SC calculatorda buldum o leggings'i, albion / mercenary sectim, plate versiyonunu giydirdim ve sadece 3 dmg tipine bonus verdi [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ağustos 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Two handed wede Polearms a dami vermiyo lol ?[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yok vermiyo :p nası becerdiysem calculatorda denerken onlar da çıktı da neyse ki deilmiş lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bana en yeni sc calculator'un adresini verebilmeniz mumkunmu hani itemlari kendim secebilecegim? yani artiler filan...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 24 Ağustos 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 SC Calculator Programın kullandığı database database'i unzip ile açıyosun programın içine[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Blackrose vermiyor deyince emin olmak icin deneyene kadar silmistim mesaji, denedim ve tekrar yaziyorum simdi; Hero ile denedim ve LW/CS skillerine de veriyor, yani alb icin de crush, thrust, slash, polearm ve two handed'a da verir. Dual Wield sadece dual vurma sansinizi arttirip style veriyor, bir weapon type olmadigi gibi weapskill'e de etkisi yok, onun icin arasinda baya bir fark var yani. Two handed ile karsilastirmak, hatta ayni kefeye koymak biraz sacma olmus. All dual wield skills diye ayri bir bonus var dw/cd/la icin, onun mantigini henuz cozemedim ben esas, herhalde realm realm ayirmaya usendikleri ToA itemlar icin oyle birsey koymuslar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Black'in vermiyor demesi de Merc ile denemesinden dolayidir muhtemelen, o sc calc classa gore veriyor melee bonuslari. Merc'e giydirirseniz slash/crush/thrust'a verir, armsmane giydirirseniz two handed ve polearma da verir, wizarda giydirirseniz hicbisey vermez gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet abi hay eline sağlık ben de kafayı yiyodum burda birkaç deneme farklı şekilde sonuçlandı çünkü şimdi anladım olayı, class'a göre veriyor o wep skilleri all primary melee skills olan bir item mercenary iseniz farklı başka bir sınıf iseniz farklı bonus veriyor :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar