Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bizim cafedekilerin serveriyle alay ettiniz ama bi de bunu deniyin.. --Kabul ediyorum dial-up 56k --Kabul ediyorum tecrübesizim --Kabul ediyorum küçümseniyorum ama...BANA NE!! Gelmek isteyenler için server ipsi:213.153.151.169,2593 Ip sabittir (umarım...) Free Accdir(icqmu biliyosunuz altta)[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... www.antu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bu arada bilgisayarı yakında belki yenilicem kablo da alıcam XP de yüklicem bunların üzerine şu lafı söylüyorum --Bekleyen Derviş Muradına eremeden boku çıkmış Böle deildi ama neyse :D Free acccc[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... www.antu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ip yi sabitleyemedim programı doğru dürüst ayarlayamıyom icqdan bana ulaşın ipyi veriym direk batırdım serveri off[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... www.antu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 56 k ile başkalarını serverına çağırmaya çalışma bence. bununla uğraşıçağına server ını en iyi hale getirmek için uğraş, bakarsın iyi bişi yapar ve ciddi bir server açacak kapasiteye gelir belkide açarsın...[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Farkındayım ama gelenlerin hepsi lag olmuyo dediler ne diyim ben yapınca böle oluyoda GOUID i kullanamıyorum bbug sıçıyo server... kısacası bu[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... www.antu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bencede iyi hale getirmeye calıs...yardıma ihtiacın olursa icq ya gel elimden geldigince ederim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuTuİCq ¦ ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ya Taina icq nu verirsen iyi olur server fiyaskoya uğradı. Bir takım sorularım oldukça buraya yazıyorum ama online yardım gerekiyo herkese şimdiden teşekkürler[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sen Bana Ulaş Yardımcı Olurum Hem Scripting Hem World Building Icq=176375932[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 AddTOtutu ya tıklasana orda icq var yada al numaram 147842315[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.