Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi server da benden :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim cafedekilerin serveriyle alay ettiniz ama bi de bunu deniyin..

--Kabul ediyorum dial-up 56k
--Kabul ediyorum tecrübesizim
--Kabul ediyorum küçümseniyorum
ama...BANA NE!!

Gelmek isteyenler için server ipsi:213.153.151.169,2593

Ip sabittir (umarım...)

Free Accdir(icqmu biliyosunuz altta)[hline]ICQ:163960474

Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...

www.antu.com
Mesaj tarihi:
Bu arada bilgisayarı yakında belki yenilicem kablo da alıcam XP de yüklicem bunların üzerine şu lafı söylüyorum
--Bekleyen Derviş Muradına eremeden boku çıkmış

Böle deildi ama neyse :D

Free acccc[hline]ICQ:163960474

Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...

www.antu.com
Mesaj tarihi:
Ip yi sabitleyemedim programı doğru dürüst ayarlayamıyom icqdan bana ulaşın ipyi veriym direk batırdım serveri off[hline]ICQ:163960474

www.antu.com
Mesaj tarihi:
56 k ile başkalarını serverına çağırmaya çalışma bence. bununla uğraşıçağına server ını en iyi hale getirmek için uğraş, bakarsın iyi bişi yapar ve ciddi bir server açacak kapasiteye gelir belkide açarsın...[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-)
Mesaj tarihi:
Farkındayım ama gelenlerin hepsi lag olmuyo dediler ne diyim ben yapınca böle oluyoda GOUID i kullanamıyorum bbug sıçıyo server... kısacası bu[hline]ICQ:163960474

www.antu.com
Mesaj tarihi:
bencede iyi hale getirmeye calıs...yardıma ihtiacın olursa icq ya gel elimden geldigince ederim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!
¦ AddToTuTuİCq ¦ ¦ SenTOMail ¦
¦Sheak Soyrel's¦
¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦
Mesaj tarihi:
Ya Taina icq nu verirsen iyi olur server fiyaskoya uğradı.
Bir takım sorularım oldukça buraya yazıyorum ama online yardım gerekiyo herkese şimdiden teşekkürler[hline]ICQ:163960474

--Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
--Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin...

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke
Mesaj tarihi:
AddTOtutu ya tıklasana orda icq var yada al numaram
147842315[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!
¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦
¦Sheak Soyrel's¦
¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦
  • Yeni Oluştur...