sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Selamlar, Yerel ağ'a video yayını yapmak istiyorum.Yerel ağ avantajını kullanıp HD video vs yüksek çözünürlük yayınlar yapmak istiyorum mümkünmüdür? hangi programlarla yapılır ? Kaç izleyiciye kdr kaldırabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aha korsan iptv :D vlan player başlangıç olarak iş görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ag ne kadar buyuk? web tabanli olmasi sart mi? agdaki cihazlarin hepsi bilgisayar mi? vs bu ve diger detaylari vermeden soruya kesin ve efektif bi cevap gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 KHaRoN said: ag ne kadar buyuk? web tabanli olmasi sart mi? agdaki cihazlarin hepsi bilgisayar mi? vs bu ve diger detaylari vermeden soruya kesin ve efektif bi cevap gelmez. ağ ortalama 500 bilgisayardan olusuyo webtabanlı olması sart degil ama kolaylık olsun diye basit bi site üzerinden izliyebilinirsede güzel olur. basitten kastım sayfada youtube penceresi tarzı pencerede izlense güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 öeh vlan player dediğimi unut sdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kaldırmaz mı? yayın yapıcak bilgisayar 6 çekirdek 6gb veya 12 gb ram ,ssd fln oldugunu varsayarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 naapıcaksın bi kere tam olarak? sadece kek bi info videosu her tarafta oynamayacak heralde? her client istediğini seçip izlicek vs.? linux kernelli media serverlara bak derim. bizzat kullanmadığım için bilmiyorum gerçi ama kesin ihtiyacını karşılayacak bişeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tek bi yayın olucak, o an ben ne stream ediyorsam o olacak tek kanal tv gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yayını canlımı yapıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 YAPTIM OLACAK! diyesim geldi kendi mesajımı okuduktan sonra auhsduhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Esnaf said: yayını canlımı yapıcaksın? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 media server a bakabilirsin microsoftun sitesinden. live stream vardır herhalde onda da. haha media server live stream diye aratınca tam senin istediğin şey çıktı gibi http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/webserver.aspx ama webserver üzerinden yapılınca live olmuyomuş. normal yapınca oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 VLC player yapıyordu sanırım istediğin şeyi. Local'de yapmıştım bir kere olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 linux'da bu tarz bi program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sw0d said: tek bi yayın olucak, o an ben ne stream ediyorsam o olacak tek kanal tv gibi vlc kaldırır mı bilmiyorum ama bu şekilde çalışabiliyo zaten. linuxta da var. ama yine de daha iyi çözümler vardır bu iş için linux tabanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 işte bende o yüzden linuxda varsa hem daha iyi olur , hemde donanım açısından bi rahatlama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 vlcyi bi dene işte. ama 500 client hayvani geliyo bana. yine de denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 500 client network icin bisey degil jumbo framed switch kullanilirsa , ( ayni anda oldugunu dusunuyorum tabii) esas darbogaz server da okuma kisminda olur. ya 1 adet SAN olacak, ya da basli basina bi ssd li sistem falan da, video gibi yer kaplayan bisey icin de ssd pahali cozum. SAN da ayni sekilde izdirap. en ucuz yollusu heralde raid01 nas olur, oda nasil olur 500 client a karsi, network ne yapar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 denemek bedava ya, boru gibi bi altyapı yerine basitçe çözebiliyosa çözsün işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 linux olarak ne kullanayım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu arada ben saniyordum ki bi arsiv falan acilacak lan uzerine , megersem canli yayin falan soz konusuymus. bu durumda multicast edilecegi icin bi onceki mesaj kendi kendini yok etsin. linux distro olarak da benim aklima mint geldi ama bu konuyu bi di ve gerge ye danismak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 /summon di /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben anlamam bu işlerden; ama benzer bir ihtiyacı olan birisine pc ile uğraşma bilmem ne marka cihazlar var bu iş için tavsiye verildiğini duydum. yarın sorarım marka, model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 di yle gerge görmedi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 VLC ile yaparsın Linux altında ama bu benim anlayacağım bir şey değil. Hangi programın yaptığını biliyorum sadece. VLC'nin kendi scriptleri var, daha hiç yapmadım ama. Yapan biri yardım edebilir ancak. VLC ile işte canlı webcam stream edebiliyorsun ağda. Senin istediğin de öyle bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar